• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Evet canım çok haklısın kimin ne niyetle baktığını düşündüğünü bilmiyoruz. Annem de akrabalarımıza yeni söylemiş bayramda gidemedim ya chen niye gelmedi diye sorunca mecburen söyledim artık diyo. Yani bi şekilde doğunca öğreneceklerdi zaten. Hepimizi Allah korusun nazardan kem gözden 🙏🏻

Aa evet ailecek uzun bi süre hasta olduğunuzu hatırladım canım demek videodan sonra oldu 😢 gerçekten etkiliyor

Yüz yüze alınca daha uygun fiyatlı oluyor aslında, ledli ayıcıklı toplu kapı süsleri var ya meşhur trendyolda ledsiz haline 400 dedi ledli 200 daha fazlaydı sanki, burada çarşıda baktım organizasyonculara ledli aynısını 350 dedi. Online daha uygun sanıyoruz bazen ama tam tersi de çıkabiliyor. Çikolata da yine burada yüz yüze sipariş verdim onlineda pahalı diye. Gerçi genel olarak fiyat algımızı kaybettik zaten 🥲

Ben de düşünüyorum onu bizde de annem her şeyi saklar da kv tarafı tüm şehre yayar haberleri 🙈 fotoyu da sultinin dediği gibi alakasız kişilere yollarlar kesin ama annene atma da diyemem eşime tabi. Eşlere söylicez uyaracaklar o zaman kimseye atma diye.
Biz uyarıcaz ama eşim konuşsa bile kv dinleyeceğini de sanmıyorum. En sevmediğim durum bu, ben görüşmüyorum kendisi ile ama bu bugüne kadar eşime bi defa bile bebeğin bi eksiği ihtiyacı var mı diye sormamış kv. Ama fotoğraf bekler. Neyse herkesteki stresi görünce olaylara iyi taraftan bakıcam en azından lohusalıktada sonrasında da kv kişisi yanımda olmicak olamicak o garanti. 🤭

Ben de en geç 20 mayısta doğursam ne güzel olur. Sonrası olursa ikizler olacak🙄
Sen niye öyle dedin ki bende bebem ikizler olsun istiyodum. Her ortama girip kendini sevdiren tipler. Herkesle arası iyidir. Girişkendir, kurnazdır, çenesiyle bile kendini sevdirir. sempatik tipler. Ruh halleri bazen çok hızlı değişiyor ama sosyal hayatta fazlasıyla ön planda bence güzel bi burç, benim tanıdığım ikizler iştahlıydı da 😂

Kızlar nts de 4-5 tane düzenli 30 da sancı çıktı. Doktor geçen hafta sen daha doğurmazsın derken bugün 29 nisanı beklerse tarih senindir beklemezde gelirse benimdir filan dedi 🫣 35+6 3150 gram 53 cm. boyu 39-40 haftayla uyumlu. Bukadar bekledi bari tarihi beklese ya inşallah 🤦🏻‍♀️
Ayy şurda az bisey kalmış bekler inşallah minikkuş 🙈

Sen niye öyle dedin ki bende bebem ikizler olsun istiyodum. Her ortama girip kendini sevdiren tipler. Herkesle arası iyidir. Girişkendir, kurnazdır, çenesiyle bile kendini sevdirir. sempatik tipler. Ruh halleri bazen çok hızlı değişiyor ama sosyal hayatta fazlasıyla ön planda bence güzel bi burç, benim tanıdığım ikizler iştahlıydı da 😂
Yükselen de çok etkiliyor canım. Benim tanıdığım tüm ikizler inanılmaz zor insanlardı.
Gel git durumları, ani duygu değişimleri inanılmaz çoktu .
Ve hep bir arayış, ne istediğini bilemem durumları vardı. Ne istediğini bilen , İstikrarlı ikizlere hiç denk gelmedim 😐 şansımıza bakalım ne denk gelecek. Boğa burcunu da çok bilmiyorum ama ikizler beni korkutuyor 😂

Maşallah canım boyu baya uzun 🌸 kilosu da 3 ü geçmiş rahat edersin artık 🙏 bence bekler 29 unu 4-5 tane 30 da olması çok yakın tarihte gelir gibi hissettirmedi bana. Magnezyum içiyorsun dimi o da önlüyor ya kasılmaları. 29 una da çok az kaldı gerçi 😍

Haftaya oğlumun 23 Nisan gösterisi var ben de korkuyorum ya o zaman doğurursam gösteriye gidemezsem diye. Haftayı da bi atlatsak rahatlayacağım. Ben de bugün tam 36 oldum 🥰

Sezeryana karar verirsem 10 Mayıs olsun istiyorum ama eşim 15 inden önce doğurma diyor işleri yoğunmuş da 😄 doktor sezeryan için 39 u geçirir mi sence canım? Bir sıkıntı olur mu yani? Aslında anne karnında ne kadar kalsa o kadar iyi ama büyüdükçe zor mu çıkıyor daha çok mu kesilmesi gerekiyor öyle bi şey var mı acaba?
Bence bekler bazı doktorlar zaten o haftaya kadar bekletiyor çok da kesilmez bence yoksa neden iri bebekleri sezaryen yapsınlar

Yükselen de çok etkiliyor canım. Benim tanıdığım tüm ikizler inanılmaz zor insanlardı.
Gel git durumları, ani duygu değişimleri inanılmaz çoktu .
Ve hep bir arayış, ne istediğini bilemem durumları vardı. Ne istediğini bilen , İstikrarlı ikizlere hiç denk gelmedim 😐 şansımıza bakalım ne denk gelecek. Boğa burcunu da çok bilmiyorum ama ikizler beni korkutuyor 😂
Alla Allah bak bana denk gelenler demekki öteki türlülerinden 😂 bende onlardan dolayı kendi bebem ikizler olsun diye uğraştım da nasipte boğa varmış 😁

Ben dün eşimi uyardım bak ben anneme söylerim sen de kendi annene söyle atmayalım dedim , ben annemi elli kere de uyarsam annem atar ona engel olamayız herşeyi çekip atıyor kadın dedi maalesef yapacak bir şey yok söylesek de boş ,
Evet canım kesinlikle fiyat algımızı kaybettik eskiden 100 liranın kıymeti vardı artık hiç kıymeti yok bir yemek parası bile değil:KK43:
Annesi gelirse foto cektirtmeyin sonra gidincede görüntülü arayın elinde foto olmasın yada açık açık söyleyin nazardan ölen var valla ben cok kızarım böyle seylere

Annesi gelirse foto cektirtmeyin sonra gidincede görüntülü arayın elinde foto olmasın yada açık açık söyleyin nazardan ölen var valla ben cok kızarım böyle seylere
Kadına söylesek de söylemesek de laf anlamaz dinlemez o kadar çevresi geniş birisi ki herkes resim isteyecek ondan zaten çevresine ben gittim demek için gelecek yoksa bebeği beni merakından değil , maalesef eşim kendi de biliyor annesini , elli kere söylesek de atar o dedi :(

Back