Evet canım çok haklısın kimin ne niyetle baktığını düşündüğünü bilmiyoruz. Annem de akrabalarımıza yeni söylemiş bayramda gidemedim ya chen niye gelmedi diye sorunca mecburen söyledim artık diyo. Yani bi şekilde doğunca öğreneceklerdi zaten. Hepimizi Allah korusun nazardan kem gözden
Aa evet ailecek uzun bi süre hasta olduğunuzu hatırladım canım demek videodan sonra oldu

gerçekten etkiliyor
Yüz yüze alınca daha uygun fiyatlı oluyor aslında, ledli ayıcıklı toplu kapı süsleri var ya meşhur trendyolda ledsiz haline 400 dedi ledli 200 daha fazlaydı sanki, burada çarşıda baktım organizasyonculara ledli aynısını 350 dedi. Online daha uygun sanıyoruz bazen ama tam tersi de çıkabiliyor. Çikolata da yine burada yüz yüze sipariş verdim onlineda pahalı diye. Gerçi genel olarak fiyat algımızı kaybettik zaten
Ben de düşünüyorum onu bizde de annem her şeyi saklar da kv tarafı tüm şehre yayar haberleri

fotoyu da sultinin dediği gibi alakasız kişilere yollarlar kesin ama annene atma da diyemem eşime tabi. Eşlere söylicez uyaracaklar o zaman kimseye atma diye.