- 3 Nisan 2023
- 848
- 638
- 23
- 38
Ah ne güzel olur heyecanla bekliyorum o günleriAmin inş :) stresli dönem bitse de tatlı telaşlara başlasak bebek alışverişi gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ne güzel olur heyecanla bekliyorum o günleriAmin inş :) stresli dönem bitse de tatlı telaşlara başlasak bebek alışverişi gibi
Canım bişi sormak istiyorum. Bugün keseler kaynoldu ya düşük süreci nasıl ilerliyo peki. İlkinde benimde 9. Haftada kendi dökülmediği için kürtaj olmuştum. Kendiliğinden kolayca içerinin dökülüp gitmesi için var mı bi faydalı bi yöntem. Bide doktor 2 haftaya adetin başlar dedi kafam karıştı düşük kanaması ayrı üstüne adet ayrı mı oluyo. Ypksa o düşük kanaması adetten mi sayılıyor. İlaçları bugün bırakıyorum daha bir deBenimde çok erken haftalarda 3 düşüğüm var. 1i 7 haftalık kürtaj, diğer ikisi 5+2 düşük. Şimdi yine hamileyim kan sulandırıcı kullanıyorum, hersey de çok yolunda diyor doktorum ama çok korkuyorum![]()
Çok doğru söylüyorsun arada böyle korkulara yeniliyorum ama hiçbir faydası yok. Bu sefer sağlıkla büyüsün yavrularımız inşallahbenim de 15 haftalık olan kürtaj sadece. Korkma korkma korkunun bize bir faydası yok biliyorsun. Elimizden gelen birşey olsa daha öncekilere müdahale edebilirdik. Olmayınca olmuyor. Şuan doğru zaman geldi ve bebeklerimiz sağlıkla büyüyecek Allahın İzniyle canım hep güzeli düşün kötüyü çıkar aklından![]()
kuzum her kayıpta vücut farklı reaksiyon veriyor. Eğer kanaman yoğun şekilde başladıysa zaten yapılacak bisey yok regl olur gibi 7-10 gün kanaman oluyor. Sonrasında doktora gidip içerde parça vs kalmış mı diye baktırıyorsun. Eğer tüm gebelik materyali atıldıysa bir sonraki ay normal şekilde reglini oluyorsun. Benim düşüğümün başladığı ilk gün reglimin ilk günü gibi sayıldı, bi sonraki döngüm ona göre başladı. 27 gün sonra falan yani her zaman olduğu gibi. Sen sadece dinlen, güzel beslen bol su iç başka bisey yapmana gerek yok vücut kendi hallediyor herseyiCanım bişi sormak istiyorum. Bugün keseler kaynoldu ya düşük süreci nasıl ilerliyo peki. İlkinde benimde 9. Haftada kendi dökülmediği için kürtaj olmuştum. Kendiliğinden kolayca içerinin dökülüp gitmesi için var mı bi faydalı bi yöntem. Bide doktor 2 haftaya adetin başlar dedi kafam karıştı düşük kanaması ayrı üstüne adet ayrı mı oluyo. Ypksa o düşük kanaması adetten mi sayılıyor. İlaçları bugün bırakıyorum daha bir de
Benim 5+0 da keseye 15 mm dedi çok büyük değil mi yabana oksopar iğne verilmedi, pıhtılaşma ile ilgili bir testte yapmadım inş ihtiyacm yoktur. 5+1'de (geçen cuma ) vajinal ultrson ile keseyi gördü 3.77 mm idi. çarşamba kontrolüm var. tek embriyomu 2 embriyo mu transfer edilmişti sana?
Ben elenatal 1 e başladım hepsi var içinde şimdilik başka bir şey almıyorum bu arada bugün keseyi gördük kızlar 5 haftaşık 7. Haftada kalp atışı için gidicezKızlar daha önce sormuştum ama ara da kaynadı sanırım. Şuan kullandığınız vitaminler var mı?
Anladım canım teşekkür ederim. Beta takibide yapalım dedi. Ne kadar sürer ki betanın sıfırlanması. Aman çetrefilli işler. İnşallah kendiliğinden temizlenir bu seferÇok doğru söylüyorsun arada böyle korkulara yeniliyorum ama hiçbir faydası yok. Bu sefer sağlıkla büyüsün yavrularımız inşallahzaman su gibi aksın geçsin
kuzum her kayıpta vücut farklı reaksiyon veriyor. Eğer kanaman yoğun şekilde başladıysa zaten yapılacak bisey yok regl olur gibi 7-10 gün kanaman oluyor. Sonrasında doktora gidip içerde parça vs kalmış mı diye baktırıyorsun. Eğer tüm gebelik materyali atıldıysa bir sonraki ay normal şekilde reglini oluyorsun. Benim düşüğümün başladığı ilk gün reglimin ilk günü gibi sayıldı, bi sonraki döngüm ona göre başladı. 27 gün sonra falan yani her zaman olduğu gibi. Sen sadece dinlen, güzel beslen bol su iç başka bisey yapmana gerek yok vücut kendi hallediyor herseyi
kuzum bilmiyorm ki şimdi sen öyle diyince bnde bnmki çok küçükmüş dedim. kalp atışıda 6 daduyan var 8 de duyan var. doktoruna bir sor bize de haber verBenim 5+0 da keseye 15 mm dedi çok büyük değil mi ya
Valla ben iki kez beta baktırdım, düzenli düşüşü görünce devamına baktırmadım. Kanamam bitince bi kan verdim sıfırlandığını görmek için, ondan sonra zaten bitti gitti. Yaşarken çok zor ama inanki insanoğlu çok güçlü, unutuveriyorsun bi zaman sonra. İnşallah kendiliğinden bitsin gitsin bi an önce sağlığına kavuş da yeni bebiş yapAnladım canım teşekkür ederim. Beta takibide yapalım dedi. Ne kadar sürer ki betanın sıfırlanması. Aman çetrefilli işler. İnşallah kendiliğinden temizlenir bu sefer![]()
Yumurtlama zamanıyla mı alakalı acaba ben reglim bittiği gün yumurtluyorum. Ondan mı öyle büyüdü acabakuzum bilmiyorm ki şimdi sen öyle diyince bnde bnmki çok küçükmüş dedim. kalp atışıda 6 daduyan var 8 de duyan var. doktoruna bir sor bize de haber ver
Anladım canım bende yarın gidince soracağım artık bugün almıyacağım. Çook sevindim hadi inşallah pıt pıt kalp atışlarını da duyarsınızBen elenatal 1 e başladım hepsi var içinde şimdilik başka bir şey almıyorum bu arada bugün keseyi gördük kızlar 5 haftaşık 7. Haftada kalp atışı için gidicez![]()
Çok geçmiş olsun canım zor gerçekten bu süreçler. Kan pıhtılaşmanız homozigot mu acaba? Bir de kan sulandırıcıya rağmen mi düşük olmuştu?burda detaylarını paylaşıp olumsuz düşünceler yaymak istemem ama ilk 3 düşüğüm kendiliğinden gerçekleşti erken haftalarda (10-8-6) ve araştırmaya gönderemedik son düşüğüm 15 haftalıktı onu incelemeye gönderdik ama biz bebeğin kalbi durduktan 1 hafta sonra farkettiğimiz için soku kaybı vardı ve sonuç alamadık. Fetal Dna da yaptırmıştık sağlıklı gelmişti ama suyum geldi erken haftada ve ne yazıkki müdahale edilse bile yapılacak birşey yoktu. Bende kan pıhtılaşması var oksopar kullanıyorum şuan daha önce de kullanmıştım bu sebeple şimdi genetikli tüp bebek denedik umarım bu defa sağlıkla kucağımıza alacağız![]()
canım 4+5 de keseyi gördük 6+3 de kalp atışlarını duyduk bence 2-3 gün bekleyip gidersen kalbini duyabilirsin ben vajinal de baktırmadım direkt karından görülüp duyuldu ikisi deKızlar merhaba umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizisat 2 Şubat 10 gün önce idrar testiyle öğrendim bende hala doktora gitmedim kan da vermedim şu an 6+1 sata göre erken diye düşünüyorum kese ve bebek için strese girmek istemiyorum git haftaya gel diyeceklerdir hastaneyi yol etmek istemiyorum gittiğimde bebeği de kalp atışını da görmek istiyorum sizce ne zaman gitmeliyim? Sizler şu an ne durumdasınız bebeği kalp atışını gören var mı bilgilendirirseniz sevinirim
![]()
Çok sevindim adınıza inşallah bende duyarım gittiğimdecanım 4+5 de keseyi gördük 6+3 de kalp atışlarını duyduk bence 2-3 gün bekleyip gidersen kalbini duyabilirsin ben vajinal de baktırmadım direkt karından görülüp duyuldu ikisi de
4+5'de 9-10 mm civarıydıKızlar 5. Hafta kese boyutunuza kaç mm dedi doktorunuz
1,5 cm oluyor normal sankiBenim 5+0 da keseye 15 mm dedi çok büyük değil mi ya
sonuncu da evet ama dediğim gibi sebebini bilemediğimiz bi şekilde suyum geldi bir hafta önce kasılma başlamıştı o da etkilemiş olabilir. Factör V Leiden sonucum (Heterozigot) çıkmıştı.Çok geçmiş olsun canım zor gerçekten bu süreçler. Kan pıhtılaşmanız homozigot mu acaba? Bir de kan sulandırıcıya rağmen mi düşük olmuştu?
Heterozigotları doktorlar önemsemiyor ama ben dahil düşük yapanlarda hep heterozigot da olsa pıhtılaşma çıkıyor. Bu sefer inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerisonuncu da evet ama dediğim gibi sebebini bilemediğimiz bi şekilde suyum geldi bir hafta önce kasılma başlamıştı o da etkilemiş olabilir. Factör V Leiden sonucum (Heterozigot) çıkmıştı.