2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
İnanmıyorum ya bir de seni instagrama atmış yuh artık iyi çıldırmamışsın ben eşime söyledim ama önüne geçemeyiz dedi engelleyemezsin dedi

Yuh ya yuhh hadi her şeyi anladım da arkadaşının instaya foto atması şok içindeyim Allahtan yüzünü bari kapatmayı akıl etmis

İnanmıyorum ya bir de seni instagrama atmış yuh artık iyi çıldırmamışsın ben eşime söyledim ama önüne geçemeyiz dedi engelleyemezsin dedi
İş işten geçmişti yapacak hiç bir şey yoktu ve gonderende eşimdi. Bir de biraz kafa dalgın oluyor sezaryen sonrası tek derdin bebeğin oluyor. Saçma sapan söylenenleri bile duymuyorsun

Yuh ya yuhh hadi her şeyi anladım da arkadaşının instaya foto atması şok içindeyim Allahtan yüzünü bari kapatmayı akıl etmis
Evet şaka gibiydi. Ben paylaşmak istiyor muyum yüzüm şişmiş ameliyat önlüğüyle. Ama asıl sorun bence eşimde, sen niye millete atıyorsun bnm bebeğimle ilk anlarımı

Karnım dünden beri farklı canım ayagım dizim bayagı arıyor taşımıyor bacaklar artık canım hayırlısı artık bakim napcaz böyle

Herkes beklemede sen ne durumdasın canım sezaryen ağrıların nasıl oturup kalkmak zor mu?
Vallaha çok şükür canım ağrım çok az kaldı oturup kalkarken zorlamıyorum kendimi yavaş biryerden tutunarak kalkıyorum. Doktor dün baktı gayet iyi tayt korse giyin artık dedi bakalım şimdilik uykusuzluk dışında kötü birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…