• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    0
Kızlar ben 6. Haftaya girdim bugün hala karın ağrım ve sağda batmalar var normal gibi gelmiyor bana 😢

Kızlar ben 6. Haftaya girdim bugün hala karın ağrım ve sağda batmalar var normal gibi gelmiyor bana 😢
Hamileliğin başları çoğu kadında böyle ilerliyor kuzum ya dışardan göründüğü gibi değil hiç. Doktorum diyor ki 4-8-12 haftalarda yani 4ün katlarında hep sancı atakları olacak. Adet dönemine denk gelen zamanlarda daha da ağrı çekicez yani sakin olmamız lazım

Kızlar liste oluşturuyorum tabloya bakıp eksiksiz olarak yazın ve beni etiketleyin bende tabloya ekleyim. Bu arada 2 ay sonra nickim değişecek benim eski kullanıcı adımı alıcam (puxhu) şimdiden söyleyim🫶🏻
yaaaa almışsın hayırlı olsun çiçeğim güzel günler geçirelim hep birlikte ❤️🧿

Hamileliğin başları çoğu kadında böyle ilerliyor kuzum ya dışardan göründüğü gibi değil hiç. Doktorum diyor ki 4-8-12 haftalarda yani 4ün katlarında hep sancı atakları olacak. Adet dönemine denk gelen zamanlarda daha da ağrı çekicez yani sakin olmamız lazım
Ya bir sorun olmasın da inan ki ağrılar hiç önemli değil ama insan kötü deneyimler yaşayınca galiba her dakikam korkarak geçicek 😔

Kızlar yarın kadın doğuma randevu aldım daha 5. Haftamdayım ilk defa kadın doğuma gideceğim de. Alttan bakmak istemez değil mi doktor ilk devlete gidip sonradan özele gideyim diyorum
Genel olarak karindan bakıyorlar vajinal bakmak isterse de sen karşı çıkarsam bakmıyorlar iki çocuk doğurdum hiç alttan bakmadılar bana
Kızlar merhaba umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 💖 sat 2 Şubat 10 gün önce idrar testiyle öğrendim bende hala doktora gitmedim kan da vermedim şu an 6+1 sata göre erken diye düşünüyorum kese ve bebek için strese girmek istemiyorum git haftaya gel diyeceklerdir hastaneyi yol etmek istemiyorum gittiğimde bebeği de kalp atışını da görmek istiyorum sizce ne zaman gitmeliyim? Sizler şu an ne durumdasınız bebeği kalp atışını gören var mı bilgilendirirseniz sevinirim 🫶🏻
Aramiza hosgeldin ❤️ evet bende sendenim kan verdim şuan beklemedeyim hepsini bir görmek duymak istiyorum ne zaman gideceksin doktora

Kızlarımm bugün 5+0 ilk kontrolümüze gittik. Karından baktı doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi güzel yerleşmiş kesen de güzel dedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı ❤️ hepinizin güzel sağlıklı gelişmeler almanız dileğiyle 🐣
Fotişimiz de böyle

Eklentiler

• IMG_8548.webp
    IMG_8548.webp
    70,2 KB · Görüntüleme: 23
Kızlarımm bugün 5+0 ilk kontrolümüze gittik. Karından baktı doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi güzel yerleşmiş kesen de güzel dedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı ❤️ hepinizin güzel sağlıklı gelişmeler almanız dileğiyle 🐣
Fotişimiz de böyle
Oh ne güzell maşallah 🧿🧿 hep birlikte yirminci otuzuncu haftaları görelim inşallah sağlıklaa♥️

Kızlar merhaba umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 💖 sat 2 Şubat 10 gün önce idrar testiyle öğrendim bende hala doktora gitmedim kan da vermedim şu an 6+1 sata göre erken diye düşünüyorum kese ve bebek için strese girmek istemiyorum git haftaya gel diyeceklerdir hastaneyi yol etmek istemiyorum gittiğimde bebeği de kalp atışını da görmek istiyorum sizce ne zaman gitmeliyim? Sizler şu an ne durumdasınız bebeği kalp atışını gören var mı bilgilendirirseniz sevinirim 🫶🏻
bende 6 hafta 1 gunum. 4 hafta 5 gunde keseyi gorduk 6.3 ya 6.4 e bir dahaki kontrolum var insallah duyariz kalbini.

Kızlar yarın kadın doğuma randevu aldım daha 5. Haftamdayım ilk defa kadın doğuma gideceğim de. Alttan bakmak istemez değil mi doktor ilk devlete gidip sonradan özele gideyim diyorum
Bence alttan baktırmayın ne olur ne olmaz progestrona vitaminlerinize baktırın ben öyle yapacam 8 hafta da karında. Baktırmayı düşünüyorum

Bende aynı fikirdeyim 8 hafta giderim diye düşünüyorum ultrason için

Kızlar sağ tarafta iç çamasırımızın kenar kısmı oluyor ya orda bi ağrı hissediyorum bacağıma doğru sizde de oldu mu

Kızlar sağ tarafta iç çamasırımızın kenar kısmı oluyor ya orda bi ağrı hissediyorum bacağıma doğru sizde de oldu mu
Bende de oluyor sonra kendiliğinden geçiyor. Öksürüp hapşurunca şiddetleniyor. Az önce tam tarif ettiğin yerde batma oluyordu hatta, simdi geçti

Kızlar moralim çok bozuk kiminle konuşsam kese görünmeden kan pıhtılaşması için iğneye hep başlamışlar çok korkuyorum benim doktorum neden bana kese görününce başlarız diyo ya o zamana kadar kesem oluşmazsa niye bana böyle diyor doktor 😔

Back