• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ayy ilk dogumumda pandemi idi. Hemşireler dogumda fotolarimizi çekti bnm numarama attılar. Ben daha ameliyathaneden çıkmadım bebek daha odaya gelmedi. Eşim, annem artık kim varsa herkese ameliyathanedeki fotolarımızi atmışlar şaka gibiydi. Hatta bir arkadaşımız instada hikayede bebeğin yüzünü kapatıp paylaşmış. Sürekli birileri arıyor birileri geliyor filan tam delirmelik bir andı.
Bunda eşimi tembihledim kimseye haber verme lütfen diye.
İnanmıyorum ya bir de seni instagrama atmış yuh artık iyi çıldırmamışsın :( ben eşime söyledim ama önüne geçemeyiz dedi engelleyemezsin dedi :( 😰

Ayy ilk dogumumda pandemi idi. Hemşireler dogumda fotolarimizi çekti bnm numarama attılar. Ben daha ameliyathaneden çıkmadım bebek daha odaya gelmedi. Eşim, annem artık kim varsa herkese ameliyathanedeki fotolarımızi atmışlar şaka gibiydi. Hatta bir arkadaşımız instada hikayede bebeğin yüzünü kapatıp paylaşmış. Sürekli birileri arıyor birileri geliyor filan tam delirmelik bir andı.
Bunda eşimi tembihledim kimseye haber verme lütfen diye.
Yuh ya yuhh hadi her şeyi anladım da arkadaşının instaya foto atması şok içindeyim Allahtan yüzünü bari kapatmayı akıl etmis

İnanmıyorum ya bir de seni instagrama atmış yuh artık iyi çıldırmamışsın :KK43: ben eşime söyledim ama önüne geçemeyiz dedi engelleyemezsin dedi :KK43: 😰
İş işten geçmişti yapacak hiç bir şey yoktu ve gonderende eşimdi. Bir de biraz kafa dalgın oluyor sezaryen sonrası tek derdin bebeğin oluyor. Saçma sapan söylenenleri bile duymuyorsun

Yuh ya yuhh hadi her şeyi anladım da arkadaşının instaya foto atması şok içindeyim Allahtan yüzünü bari kapatmayı akıl etmis
Evet şaka gibiydi. Ben paylaşmak istiyor muyum yüzüm şişmiş ameliyat önlüğüyle. Ama asıl sorun bence eşimde, sen niye millete atıyorsun bnm bebeğimle ilk anlarımı

İlk defa uzun soluklu uyumuşum uzun süre sonra🤭🤭

Sorma ya ama benim bacaklarım beni taşımaz oldu, birde karnım biraz daha aşağıya düşmüş şok oluyorum ya sende değişim var mj böyle..
Bugün merdiven inip inip çıkcam yeter artık dün zor yürüdüm bacaklarım uyusup durdu🤣

Çok aşırı sinir bozucu gerçekten ne yapsan bilemedim simdi

Yuh ya geçmiş olsun ben hemen maşallah diyorum yoksa konusmadan bile oluyo abine olan gibi.. eee araba ne durumda 🥲 abin içinde miydi bi sıkıntı yok dimi
Karnım dünden beri farklı canım ayagım dizim bayagı arıyor taşımıyor bacaklar artık canım hayırlısı artık bakim napcaz böyle 🥰🥰

Herkes beklemede 😄 sen ne durumdasın canım sezaryen ağrıların nasıl oturup kalkmak zor mu?
Vallaha çok şükür canım ağrım çok az kaldı oturup kalkarken zorlamıyorum kendimi yavaş biryerden tutunarak kalkıyorum. Doktor dün baktı gayet iyi tayt korse giyin artık dedi bakalım şimdilik uykusuzluk dışında kötü birsey yok 😂😂

Back