2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Maşallah ne güzel doğana kadar da 3 olur rahat iyi olur çatı muayenesi nasıl acıttı mi
Birazcık acıdı ama saniyelik bir şeydi dayanıyorsun mecburen sadece bir yerde çok itince acıdı ilk başta acımadı insan kendini çok savunmasız hissediyor kötü bir duygu

Ben hala saklıyorum.. Paylaşınca hemen enerjim düşüyor normal zamanda da eşimle geriliyoruz. O yüzden artık paylaşmıyorum bebeğimi de paylaşmayı düşünmüyorum ya. Korkuyorum ben nazardan.

Ben hala saklıyorum.. Paylaşınca hemen enerjim düşüyor normal zamanda da eşimle geriliyoruz. O yüzden artık paylaşmıyorum bebeğimi de paylaşmayı düşünmüyorum ya. Korkuyorum ben nazardan.
Bende eşimle kendimi profile koyduğum zaman illa kavga ediyoruz baya test ettim bu durumu çok ilginç ya

Fotoğraftaki gibi benimkinin kusuru canım uzaktan bakınca dikkat çekmiyor takmam diyorsan söyle sen de genelde 600-1000 arasıydı fiyatlar, bu fiyata ancak bu dedim ben
Kız bu fiyata dediğin şey ne kadar pahalı farkında mısın ben 450 tlye şunu yaptırdım birde arkadaşımda gördüm ledli ayıcıklı topları kocaman boyası çok güzeldi o kadar güzel yapmış ki kadın hemen sipariş verdim ben de

Cimere yazarım diye tehdit ettin mi

Ben 320 tl’ye yaptırdım bana hiç pahalı gelmedi aksine diğer sorduğum sayfaların 600-1000 arası olduğunu görünce. Ben sade bir model istiyordum istediğim modeller de çok çok pahalıydı

Annen az bile yapmış az bile söylemiş kız ben ilk öğrendiğimde önceden çok resim atardım eşimle çok tartışırdık bebekten önce bebek olunca annem bana yemin ettirdi resim atmamam için hatta whatsap grubumuz vardı kardeşlerimle abimler yengemler var grupta oraya resim attığımda bile annem arayıp azarladı beni , 9 aydır asla resim paylaşmıyorum kesinlikle ve eşimle olam büyük tartışmalar bitti böyle tatlı küçük atışmalara döndü ve o kadar mutluyum ki eskiye göre, gerçekten resim paylaşmak inanılmaz etkiliyor bunu yemin edebilirim ama kanıtlayamam bugün güzel bir ayetel kürsi oku nas felak oku kendine canım çok geçmiş olsun nazar maalesef hak ve gerçek bu konuda genc-anne de bayağı bilgili grupta biriyle bir muhabbet olmuştu hatta

Kizlar bebek sabahtandir bi tarafa toplanip hareket ediyor. Taş gibi. Gecede uyuyamadim sizde Çar mi böyle
Benimde bugun oyle hatta normalde biraz hareketlerinde azalma vardi üzülüyordum bugün maşallah hiç durmuyor bir de deprem oldu ona gerildim galiba sürekli toplanıyor karnımda ama benim ekstra mide bulantım var anlamadım neden oluyor

Ben 320 tl’ye yaptırdım bana hiç pahalı gelmedi aksine diğer sorduğum sayfaların 600-1000 arası olduğunu görünce. Ben sade bir model istiyordum istediğim modeller de çok çok pahalıydı
Ekonomi nasıl kötü ya Allah yardımcımız olsun inşallah şu tahtalara bin küsür lira verilecek bir ekonomi , ne diyebilirim ki tamam onların da ekmek tekneleri onlar da kira ödüyor malzemeleri satın alıyorlar malzemeler pahalı onlar da haklı maalesef

Benimki esmer canım, ama dediğin gibi alerjik bünyeleri yüzünden olsa gerek. En ufak bişeyde hemen tetikleniyorlar. Yeri geliyo antibiyotik olmadan iyileşmiyor. Bebekken immünoloji bölümüne gitmiştik , bana bağışıklığının düşük olduğunu 4-5 yaşına kadar toparlanacağını söylemişlerdi ama nafile 8 yaşında hala aynı bisey değişmedi inşallah büyüdükçe az da olsa toparlarlar ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…