Hay maşaAllahhh ay sizi görünce benimki çok minnak kalıyor yaKızlar kontrolden çıktım. 34+5 toramanim 3600 olmuş boyuda 51 cm. Doktor kontrolü haftada 1 e düşürdü, yakın takip yapalım dedi. Nst ye baglamadi. Dedim kanala girerse sezaryen olur mu dedim olur sıkıntı yok dedi. Tarih belirlemedi ama 38 i beklemeyiz gibi geldi. Zaten şimdi de doğsa sıkıntı yok dedi.
Nazar olmuştur kesin bende korkarım nazardanKızlar dün ilk kez instagramda hamile olduğumun belli olduğu bir fotoğraf paylaştım, hamilelik haberini söylemediğim çok kişi var, liseden üniversiteden başka şehirde yaşayan arkadaşlarıma söylememiştim çok yakın olanlar dışında. Bir sürü mesaj arama vs geldi herkes tebrik etti olumsuz bir şey diyen olmadı ama bugün o kadar kötüydüm ki tüm gün başım ağrıdı. En ufak bir şeyde ağlama krizine girdim kendimi durduramadım hüngür hüngür ağladım resmensonra bebeğimi üzdüm diye daha çok üzülüp ağladım ay çok kötü bir gündü ya. Annem hemen fotoğraf koymama bağlar zaten niye paylaştın diye bi kızdı bir ay kaldı artık diye paylaşmıştım ama gerçekten nazar mı değdi hormonlardan mı anlamadım. Millet tüm doğum videosunu koyuyor ben bir fotoda ne hale geldim
Dün bende ilk defa foto paylaştım mesaj yağdı resmen dediğin gibi baş ağırsından uyuyamadım ben de çok fenaydım akşamKızlar dün ilk kez instagramda hamile olduğumun belli olduğu bir fotoğraf paylaştım, hamilelik haberini söylemediğim çok kişi var, liseden üniversiteden başka şehirde yaşayan arkadaşlarıma söylememiştim çok yakın olanlar dışında. Bir sürü mesaj arama vs geldi herkes tebrik etti olumsuz bir şey diyen olmadı ama bugün o kadar kötüydüm ki tüm gün başım ağrıdı. En ufak bir şeyde ağlama krizine girdim kendimi durduramadım hüngür hüngür ağladım resmensonra bebeğimi üzdüm diye daha çok üzülüp ağladım ay çok kötü bir gündü ya. Annem hemen fotoğraf koymama bağlar zaten niye paylaştın diye bi kızdı bir ay kaldı artık diye paylaşmıştım ama gerçekten nazar mı değdi hormonlardan mı anlamadım. Millet tüm doğum videosunu koyuyor ben bir fotoda ne hale geldim
Kolay çıkar işte kızz daha ne istiyonHay maşaAllahhh ay sizi görünce benimki çok minnak kalıyor ya34+6 da 2400 dü minnoşum
Ayy sağol canım o senin güzelliğinŞimdiki attıgın foto gibiyse nazar degdirirler tabi maşallah maşallah sende fit hamilesin dogumdan sonra çabuk gider göbüşün
Ayy inanmıyorum aynı şeyleri yaşamışız daha da foto koymamDün bende ilk defa foto paylaştım mesaj yağdı resmen dediğin gibi baş ağırsından uyuyamadım ben de çok fenaydım akşamister istemez değiyo birilerinin nazarı bence
Bende o sümüksü akıntı devam başkada bişey yok yarın kontrol var nts var bakalımAyy hadi inşallah bakalım sali günü doktora gitcem o zamana kadar dogurmazsam az buçuk bisiler öğreniriz sende durumlar nasil
Hay maşallah
Çektim de adama iç camasirimda foto göndermeye utandım
Aynısı aynısı canım benim 1 haftadır karnım öne doğru sıvrilesti büyüdü ve o dediğin etler benimde aciyo agriyo arasi bir şey C Chen31 Gobusuyle aynı şuanKarnımın etleri aşırı agrıyor gerildikçe geriliyor sende var mı böyle birşey birde bugün karnım birden aşagı ve öne dogru sivrice toparlandı sanki önümde taş taşıyorum bugün
Bu gerçekten var artık kimin nazariysa tepe taklak ediyoKızlar dün ilk kez instagramda hamile olduğumun belli olduğu bir fotoğraf paylaştım, hamilelik haberini söylemediğim çok kişi var, liseden üniversiteden başka şehirde yaşayan arkadaşlarıma söylememiştim çok yakın olanlar dışında. Bir sürü mesaj arama vs geldi herkes tebrik etti olumsuz bir şey diyen olmadı ama bugün o kadar kötüydüm ki tüm gün başım ağrıdı. En ufak bir şeyde ağlama krizine girdim kendimi durduramadım hüngür hüngür ağladım resmensonra bebeğimi üzdüm diye daha çok üzülüp ağladım ay çok kötü bir gündü ya. Annem hemen fotoğraf koymama bağlar zaten niye paylaştın diye bi kızdı bir ay kaldı artık diye paylaşmıştım ama gerçekten nazar mı değdi hormonlardan mı anlamadım. Millet tüm doğum videosunu koyuyor ben bir fotoda ne hale geldim
Bakiyim ne diyecek sana doktor saat kaçta randevunBende o sümüksü akıntı devam başkada bişey yok yarın kontrol var nts var bakalım
Maşallah ne güzel doğana kadar da 3 olur rahat iyi olurSelam kızlar bugün kontrolüm vardı benimde 36+2 yiz çatı muayenesi oldum bugün bir de normal doğum olacak benimde bir sıkıntı olmazsa 2500 şu an kilosu sanki çok almamış bu hafta 2300 dü iki hafta önce
Sabah 9 da burda ol dedi randevu yazdırmıyor artık bide haftaya çağırır sonra doğum inşallahBakiyim ne diyecek sana doktor saat kaçta randevunmerakla bekliyorum
Kefir ne ise yarıyor kiSabah 9 da burda ol dedi randevu yazdırmıyor artık bide haftaya çağırır sonra doğum inşallahbende kilosunu merak ediyorum kefirede daha başlamadım anca yayıla yayıla geziyom ya
Kızlarım gibi olacak 3200 civarı olur sanırmKolay çıkar işte kızz daha ne istiyon
Sabah 9 da burda ol dedi randevu yazdırmıyor artık bide haftaya çağırır sonra doğum inşallahbende kilosunu merak ediyorum kefirede daha başlamadım anca yayıla yayıla geziyom ya
Bende kaçırmışım kefir napıyorKefir ne ise yarıyor kibir şeyi kaçırmışım
Ayyyy hadi bakiyim ne dicekhadi inşallah canım
Acil durum da şey, doğumalıştım artık alıştırdı beni ama gerçekten utandığım için atmadım resmi, giderek acil duruma evrilirse atacaktim
Geçen hafta benden sapsarı geldiEki Görüntüle 3416485 Eki Görüntüle 3416486 Ben şuan 36+6yım. Dün geldi bugün geldi doğum kapida demek ki
Bir paket yeterli bence canım14 koydum bende yeter ozaman inşaAllah.
Islak mendil 2 pakete gerek var mı sence? 50 li
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?