2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hay maşaAllahhh ay sizi görünce benimki çok minnak kalıyor ya 34+6 da 2400 dü minnoşum

Nazar olmuştur kesin bende korkarım nazardan

Dün bende ilk defa foto paylaştım mesaj yağdı resmen dediğin gibi baş ağırsından uyuyamadım ben de çok fenaydım akşam ister istemez değiyo birilerinin nazarı bence

Şimdiki attıgın foto gibiyse nazar degdirirler tabi maşallah maşallah sende fit hamilesin dogumdan sonra çabuk gider göbüşün
Ayy sağol canım o senin güzelliğin hayatımda hiç olmadığım bir kilodayım ama inşallah doğumdan sonra gider göbüşler kilolar
Dün bende ilk defa foto paylaştım mesaj yağdı resmen dediğin gibi baş ağırsından uyuyamadım ben de çok fenaydım akşam ister istemez değiyo birilerinin nazarı bence
Ayy inanmıyorum aynı şeyleri yaşamışız daha da foto koymam okuyalım kendimize

Ayy hadi inşallah bakalım sali günü doktora gitcem o zamana kadar dogurmazsam az buçuk bisiler öğreniriz sende durumlar nasil

Hay maşallah

Çektim de adama iç camasirimda foto göndermeye utandım
Bende o sümüksü akıntı devam başkada bişey yok yarın kontrol var nts var bakalım

Karnımın etleri aşırı agrıyor gerildikçe geriliyor sende var mı böyle birşey birde bugün karnım birden aşagı ve öne dogru sivrice toparlandı sanki önümde taş taşıyorum bugün
Aynısı aynısı canım benim 1 haftadır karnım öne doğru sıvrilesti büyüdü ve o dediğin etler benimde aciyo agriyo arasi bir şey C Chen31 Gobusuyle aynı şuan
Bu gerçekten var artık kimin nazariysa tepe taklak ediyo genc-anne nazar konusunda bize zevkle seminer verebilir foto attığın gün bol bol Felak nas ayetel kursi oku

Maşallah ne güzel doğana kadar da 3 olur rahat iyi olur çatı muayenesi nasıl acıttı mi

Sabah 9 da burda ol dedi randevu yazdırmıyor artık bide haftaya çağırır sonra doğum inşallah bende kilosunu merak ediyorum kefirede daha başlamadım anca yayıla yayıla geziyom ya
Kefir ne ise yarıyor ki bir şeyi kaçırmışım
Ayyyy hadi bakiyim ne dicek hadi inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…