- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
Geçen hafta benden sapsarı geldi
Benim bugün yarın dogurmam lazım o zaman. Bunu yazarken belime sancı girmesi ve karnımın taş gibi
Olması![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen hafta benden sapsarı geldi
Benim bugün yarın dogurmam lazım o zaman. Bunu yazarken belime sancı girmesi ve karnımın taş gibi
Olması![]()
Onu bilmiyorum ama sana cevap vermesi gerekiyor cevap vermemesi iyi niyet olmadığını gösteriyorSiparişin üzerinden şu kadar geçmesi gerek vs diye kurallar var mı canım ?
Ben öyle hemen gitmem ki illa suyum gelecek nişan kanama anca öyle dayanılmıcak gibiee şimdi nolcak ya
![]()
Alın şu çocuğu artık diyip 100k'yi verirsin bu gidişleInsallah canımın derdine düşüpte 30a imza atmam ahahhaha
Shopiere mail attım kızlar onu söylediler bakalım belki ona gerek kalmadan shopier verir paramı hemenOnu bilmiyorum ama sana cevap vermesi gerekiyor cevap vermemesi iyi niyet olmadığını gösteriyor
O kadar acı yaşayacaksak yandikAlın şu çocuğu artık diyip 100k'yi verirsin bu gidişle![]()
Birazcık acıdı ama saniyelik bir şeydi dayanıyorsun mecburenMaşallah ne güzel doğana kadar da 3 olur rahat iyi olurçatı muayenesi nasıl acıttı mi
Ben hala saklıyorum.. Paylaşınca hemen enerjim düşüyor normal zamanda da eşimle geriliyoruz. O yüzden artık paylaşmıyorum bebeğimi de paylaşmayı düşünmüyorum ya. Korkuyorum ben nazardan.Kızlar dün ilk kez instagramda hamile olduğumun belli olduğu bir fotoğraf paylaştım, hamilelik haberini söylemediğim çok kişi var, liseden üniversiteden başka şehirde yaşayan arkadaşlarıma söylememiştim çok yakın olanlar dışında. Bir sürü mesaj arama vs geldi herkes tebrik etti olumsuz bir şey diyen olmadı ama bugün o kadar kötüydüm ki tüm gün başım ağrıdı. En ufak bir şeyde ağlama krizine girdim kendimi durduramadım hüngür hüngür ağladım resmensonra bebeğimi üzdüm diye daha çok üzülüp ağladım ay çok kötü bir gündü ya. Annem hemen fotoğraf koymama bağlar zaten niye paylaştın diye bi kızdı
bir ay kaldı artık diye paylaşmıştım ama gerçekten nazar mı değdi hormonlardan mı anlamadım. Millet tüm doğum videosunu koyuyor ben bir fotoda ne hale geldim
![]()
Bende eşimle kendimi profile koyduğum zaman illa kavga ediyoruz baya test ettim bu durumu çok ilginç yaBen hala saklıyorum.. Paylaşınca hemen enerjim düşüyor normal zamanda da eşimle geriliyoruz. O yüzden artık paylaşmıyorum bebeğimi de paylaşmayı düşünmüyorum ya. Korkuyorum ben nazardan.
Kız bu fiyata dediğin şey ne kadar pahalı farkında mısın ben 450 tlye şunu yaptırdım birde arkadaşımda gördüm ledli ayıcıklı topları kocaman boyası çok güzeldi o kadar güzel yapmış ki kadın hemen sipariş verdim ben deFotoğraftaki gibi benimkinin kusuru canım uzaktan bakınca dikkat çekmiyor takmam diyorsan söyle sen degenelde 600-1000 arasıydı fiyatlar, bu fiyata ancak bu dedim ben
![]()
Siz artık bebeği beklemekten tükendiniz onun rahatlığı geldi size
Cimere yazarım diye tehdit ettin miOfff kızlar instagramda bi ayakkabı butiğinden terlik söyledim şu a kalite replika dedikleri var ya shopier üzerinden ödemesini yaptım 4 gün oldu kargoya vermediler whatsapp hattına sabahtan beri yazıyorum tehdit bile ettim cevap vermiyorlar asla napabilirim![]()
Bazen oluyordu ama maden suyu kullanmaya başladım geçti bayağı rahatlattı maden suyuSu içince midende yanma oluyor mu
Ben 320 tl’ye yaptırdım bana hiç pahalı gelmedi aksine diğer sorduğum sayfaların 600-1000 arası olduğunu görünce. Ben sade bir model istiyordum istediğim modeller de çok çok pahalıydıKız bu fiyata dediğin şey ne kadar pahalı farkında mısın ben 450 tlye şunu yaptırdım birde arkadaşımda gördüm ledli ayıcıklı topları kocaman boyası çok güzeldi o kadar güzel yapmış ki kadın hemen sipariş verdim ben de Eki Görüntüle 3416511
Ettim yine de cevap yokCimere yazarım diye tehdit ettin mi
Annen az bile yapmış az bile söylemiş kızKızlar dün ilk kez instagramda hamile olduğumun belli olduğu bir fotoğraf paylaştım, hamilelik haberini söylemediğim çok kişi var, liseden üniversiteden başka şehirde yaşayan arkadaşlarıma söylememiştim çok yakın olanlar dışında. Bir sürü mesaj arama vs geldi herkes tebrik etti olumsuz bir şey diyen olmadı ama bugün o kadar kötüydüm ki tüm gün başım ağrıdı. En ufak bir şeyde ağlama krizine girdim kendimi durduramadım hüngür hüngür ağladım resmensonra bebeğimi üzdüm diye daha çok üzülüp ağladım ay çok kötü bir gündü ya. Annem hemen fotoğraf koymama bağlar zaten niye paylaştın diye bi kızdı
bir ay kaldı artık diye paylaşmıştım ama gerçekten nazar mı değdi hormonlardan mı anlamadım. Millet tüm doğum videosunu koyuyor ben bir fotoda ne hale geldim
![]()
Benimde bugun oyle hatta normalde biraz hareketlerinde azalma vardi üzülüyordum bugün maşallah hiç durmuyor bir de deprem oldu ona gerildim galiba sürekli toplanıyor karnımda ama benim ekstra mide bulantım var anlamadım neden oluyorKizlar bebek sabahtandir bi tarafa toplanip hareket ediyor. Taş gibi. Gecede uyuyamadim sizde Çar mi böyle
Ekonomi nasıl kötü yaBen 320 tl’ye yaptırdım bana hiç pahalı gelmedi aksine diğer sorduğum sayfaların 600-1000 arası olduğunu görünce. Ben sade bir model istiyordum istediğim modeller de çok çok pahalıydı
Benimki esmer canım, ama dediğin gibi alerjik bünyeleri yüzünden olsa gerek. En ufak bişeyde hemen tetikleniyorlar. Yeri geliyo antibiyotik olmadan iyileşmiyor. Bebekken immünoloji bölümüne gitmiştik , bana bağışıklığının düşük olduğunu 4-5 yaşına kadar toparlanacağını söylemişlerdi ama nafile 8 yaşında hala aynı bisey değişmediZaten ilgilenilmeyen çocuklar daha sağlıklı oluyor ilginç bir şekildealerjik oldukları için de olabilir canım sürekli bir hastalık döngüsüne giriyorlar. Beyaz tenli bir de benimki o da ayrı bi hassasiyete sebep oluyor. Allah dermansız dert vermesin ne diyelim büyüdükçe güçlenirler inşallah
![]()