- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 63
Soda iyi geliyor bana ama bilemiyorum tabi bi deneyin isterseniz. Karbonatlı su içiyordu bi arkadaş abartmadan sanırım tabi az bi ölçek netten bi bakın sıkıntısı olur mjSu içince midende yanma oluyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soda iyi geliyor bana ama bilemiyorum tabi bi deneyin isterseniz. Karbonatlı su içiyordu bi arkadaş abartmadan sanırım tabi az bi ölçek netten bi bakın sıkıntısı olur mjSu içince midende yanma oluyor mu
Şu instagramdan bir şey almayınOfff kızlar instagramda bi ayakkabı butiğinden terlik söyledim şu a kalite replika dedikleri var ya shopier üzerinden ödemesini yaptım 4 gün oldu kargoya vermediler whatsapp hattına sabahtan beri yazıyorum tehdit bile ettim cevap vermiyorlar asla napabilirim![]()
Harcama itirazı yap bankanın İnternet sitesinden de oluyor paranı geri alırsın en çok 10 gün sürer boşuna stres yapıp bekleme başka yerden alırsın canımOfff kızlar instagramda bi ayakkabı butiğinden terlik söyledim şu a kalite replika dedikleri var ya shopier üzerinden ödemesini yaptım 4 gün oldu kargoya vermediler whatsapp hattına sabahtan beri yazıyorum tehdit bile ettim cevap vermiyorlar asla napabilirim![]()
Sen de oksapar kullanıyordun dimi canım? Doğum aniden gelişirse hemen sezeryane alınman gerekirse bir sıkıntı olur muymuş doktor bir şey dedi mi?Ayy evet Allahtan sezaryen olacak.![]()
Sophier üzerinden aldıysanız orada iade vs olması lazım. Sayfayı kurallarını incelesenize bi. Ben oradan sayfa acıp satış yapacaktım iade sureci oluyor diye vazgecmiştim. El emeği oyuncak tavsandı, keyfiyetten iade edecekler yüzünden boşuna yorulmamayım dedim
Sağolun kızlar bi shopier’i kurcalayayım benShopier dan olduğu için sorun yaşamazsınız orda iptal etme müşteri tarafından olabiliyor diye biliyorum çünkü paranız shopier de saklı şuanda teslim olmadan onlara aktarım olmuyor. Siz shopier ile iletişime geçmeye çalışın iptal edin paranız geri gelsin
Aa öyle de mi oluyor canım çok şaşırdım shopierle halletmeye çalışıym olmazsa onu da deneyeyimHarcama itirazı yap bankanın İnternet sitesinden de oluyor paranı geri alırsın en çok 10 gün sürer boşuna stres yapıp bekleme başka yerden alırsın canım
Aaa onu sormadım. Normalde 1 gün önce bırakmıştım ama ani gelişirse ne olur haftaya sorayım onu.Sen de oksapar kullanıyordun dimi canım? Doğum aniden gelişirse hemen sezeryane alınman gerekirse bir sıkıntı olur muymuş doktor bir şey dedi mi?
Kocam sürekli dolandırıldığı için ben de araştıra araştıra buldumSağolun kızlar bi shopier’i kurcalayayım ben
Aa öyle de mi oluyor canım çok şaşırdım shopierle halletmeye çalışıym olmazsa onu da deneyeyim
Aynen bence de. Ben de siparis verdim simdi tesekkur ederimFotoğraftaki gibi benimkinin kusuru canım uzaktan bakınca dikkat çekmiyor takmam diyorsan söyle sen degenelde 600-1000 arasıydı fiyatlar, bu fiyata ancak bu dedim ben
![]()
Pazartesi siparişi verdim salı kargoya verdiler bugün teslim edildi hız konusunda sıkıntı yaşamazsınAynen bence de. Ben de siparis verdim simdi tesekkur ederimpeki kac gunde geldi doguma 20 gun var yetisir heralde dimi
![]()
Ay senin rahatlığın beni öldürcek nasıl sabrediyosun acaba sorularına cevap almadanAyy hadi inşallah bakalım sali günü doktora gitcem o zamana kadar dogurmazsam az buçuk bisiler öğreniriz sende durumlar nasil
Hay maşallah
Çektim de adama iç camasirimda foto göndermeye utandım![]()
Ben de böyle oldum iki gündür. Dolapta sogumuş sade maden suyunun icine biraz limon sıkıp bogazım Asitiyle yana yana içtim hafifiletti. Hararetimi alıyor. Genelde öyle yapıyorum.Ay kızlar içim bir yanıyor deliryorum ne içsem geçmiyor buzlu dondurma yiyorum şekerim olmasına rağmen nasıl bi çözüm bulucam kaç gündür bununla uğraşıyorum
Ay senin rahatlığın beni öldürcek nasıl sabrediyosun acaba sorularına cevap almadan![]()
Bende aynı şekilde bugün kolayla biraz içim söndü ama sonrada midem yandiAy kızlar içim bir yanıyor deliryorum ne içsem geçmiyor buzlu dondurma yiyorum şekerim olmasına rağmen nasıl bi çözüm bulucam kaç gündür bununla uğraşıyorum
Karnımın etleri aşırı agrıyor gerildikçe geriliyor sende var mı böyle birşey birde bugün karnım birden aşagı ve öne dogru sivrice toparlandı sanki önümde taş taşıyorum bugünalıştım artık alıştırdı beni ama gerçekten utandığım için atmadım resmi, giderek acil duruma evrilirse atacaktim
![]()
Benim de basketbol topu kıvamındaKarnımın etleri aşırı agrıyor gerildikçe geriliyor sende var mı böyle birşey birde bugün karnım birden aşagı ve öne dogru sivrice toparlandı sanki önümde taş taşıyorum bugün
Ayyy tamamen benimkide böyle kız top var sankiBenim de basketbol topu kıvamında![]()
Benim de göbek deliği çevresi çok acıyor gerilmektenAyyy tamamen benimkide böyle kız top var sanki
Önümde etlerim çok agrıyor ovalıyorum artık
Şimdiki attıgın foto gibiyse nazar degdirirler tabi maşallah maşallah sende fit hamilesin dogumdan sonra çabuk gider göbüşünKızlar dün ilk kez instagramda hamile olduğumun belli olduğu bir fotoğraf paylaştım, hamilelik haberini söylemediğim çok kişi var, liseden üniversiteden başka şehirde yaşayan arkadaşlarıma söylememiştim çok yakın olanlar dışında. Bir sürü mesaj arama vs geldi herkes tebrik etti olumsuz bir şey diyen olmadı ama bugün o kadar kötüydüm ki tüm gün başım ağrıdı. En ufak bir şeyde ağlama krizine girdim kendimi durduramadım hüngür hüngür ağladım resmensonra bebeğimi üzdüm diye daha çok üzülüp ağladım ay çok kötü bir gündü ya. Annem hemen fotoğraf koymama bağlar zaten niye paylaştın diye bi kızdı
bir ay kaldı artık diye paylaşmıştım ama gerçekten nazar mı değdi hormonlardan mı anlamadım. Millet tüm doğum videosunu koyuyor ben bir fotoda ne hale geldim
![]()