- 29 Mayıs 2019
- 1.740
- 2.572
- 133
Kızımda çok fazla fark çıkmamıştı. bakalım oğlumda nasıl olacak. Doktor 4 buçuk doğar demişti geçen kontrolde.Tek 4 kiloyu geçecek olan sensin gibi duruyor hay maşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızımda çok fazla fark çıkmamıştı. bakalım oğlumda nasıl olacak. Doktor 4 buçuk doğar demişti geçen kontrolde.Tek 4 kiloyu geçecek olan sensin gibi duruyor hay maşallah![]()
Amiin canım inşallahAynen öyle iyi şükür rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin inşallah![]()
Biz pazarlık yapamadan girmiş olduk sürece size yarasın en azından :)10 tane tanıdık buldum kurban pazarlığına gireceğim valla yazık günah özel hastanede pazarlık yapılması lazım zaten
bizi düşünmüşsün ya kalbim eridi çok sağol![]()
Aynen ilk giriş katta vezneyi geçince sola dönüyorsun oradan canım, yok yok diretin siz 24k için daha tam yürürlüğe girmedi sanırım yardımcı oluruz dedilerİnşallah o 30u paşa paşa oducez gibi hissediyorumsağol canım bizi de düşündüğün icin
bu ödeme kısmı olsun doğumla alakalı şeyleri alt kattan mi hallediyoruz
Bizim özel sağlık sigortasına sorgu attılar canım benim limit bitmişti neredeyse zaten. Biz bugün ödedik sen girmeden pazarlık yapman lazım kağıt imzalayinca sonradan yapmazlargolden-snitch eşime şimdi dedim 30u kabullendi dedim ödeme kısmını ben yaparım bi çingenlik boşu boşuna indirim yapabilme ihtimalleri varken niye 30 odeyelim
hastaneden çıkarken ödeme alınıyorsa kendimde olurum
10 tane falan koymuştum eşim de sonradan getirdi 15-16 falan vardı ama eve getirdik hepsi bitmedi 15 tane sırf garanti olsun diye koyabilirsin canım eve getirirsin kalanını. Bizimki arka arkaya yaptı hep kakasını
Tüketici hakem heyetine başvur canımOfff kızlar instagramda bi ayakkabı butiğinden terlik söyledim şu a kalite replika dedikleri var ya shopier üzerinden ödemesini yaptım 4 gün oldu kargoya vermediler whatsapp hattına sabahtan beri yazıyorum tehdit bile ettim cevap vermiyorlar asla napabilirim![]()
14 koydum bende yeter ozaman inşaAllah.10 tane falan koymuştum eşim de sonradan getirdi 15-16 falan vardı ama eve getirdik hepsi bitmedi 15 tane sırf garanti olsun diye koyabilirsin canım eve getirirsin kalanını. Bizimki arka arkaya yaptı hep kakasını
Ben de bunu kaydetmisim tamam tesekkur ederim canim eger cok batan bir kusuru yok diyorsan ben de isteyeyimBonika Ä°stediÄiniz Ä°smi Yazıyoruz - Bubble Ayıcıklı Bebek Kapı ve Duvar Süsü Fiyatı, Yorumları - Trendyol Burdan söyledim canım satıcının özellikle Bonika olmasına dikkat ettim diğer satıcının fotoğraflı yorumları çok kötüydü. Ama bu da özensiz geldi fotoğraf ekliyorum. fiyatı uygun olduğu için ve dikkat çekmediği için kafama takmadım
Bende öyleyim ya bardak bardak su içiyorum hala da içim yanıyorAy kızlar içim bir yanıyor deliryorum ne içsem geçmiyor buzlu dondurma yiyorum şekerim olmasına rağmen nasıl bi çözüm bulucam kaç gündür bununla uğraşıyorum
Su içince midende yanma oluyor muBende öyleyim ya bardak bardak su içiyorum hala da içim yanıyor
Siparişin üzerinden şu kadar geçmesi gerek vs diye kurallar var mı canım ?Tüketici hakem heyetine başvur canım
Fotoğraftaki gibi benimkinin kusuru canım uzaktan bakınca dikkat çekmiyor takmam diyorsan söyle sen deBen de bunu kaydetmisim tamam tesekkur ederim canim eger cok batan bir kusuru yok diyorsan ben de isteyeyimzaten bazisi gereksiz pahali alt tarafi isimli bir tahta parcasi yani.
Sophier üzerinden aldıysanız orada iade vs olması lazım. Sayfayı kurallarını incelesenize bi. Ben oradan sayfa acıp satış yapacaktım iade sureci oluyor diye vazgecmiştim. El emeği oyuncak tavsandı, keyfiyetten iade edecekler yüzünden boşuna yorulmamayım dedimOfff kızlar instagramda bi ayakkabı butiğinden terlik söyledim şu a kalite replika dedikleri var ya shopier üzerinden ödemesini yaptım 4 gün oldu kargoya vermediler whatsapp hattına sabahtan beri yazıyorum tehdit bile ettim cevap vermiyorlar asla napabilirim![]()
Ayy hadi inşallah bakalım sali günü doktora gitcem o zamana kadar dogurmazsam az buçuk bisiler öğreniriz sende durumlar nasilOzaman en fazla 1 haftan var diyelim![]()
Hay maşallahKız maşallah rekor şu an sende cesurdacaşçıyı da beni de geçtiniz![]()
Çektim de adama iç camasirimda foto göndermeye utandımBugün gelenin fotoğrafını çekmişsindir dimi artıkkkdoktoruna atmadın mı sormadın mı nişan mıymış neymiş ??
Sağol canimmAynen ilk giriş katta vezneyi geçince sola dönüyorsun oradan canım, yok yok diretin siz 24k için daha tam yürürlüğe girmedi sanırım yardımcı oluruz dediler![]()
Insallah canımın derdine düşüpte 30a imza atmam ahahhahaBizim özel sağlık sigortasına sorgu attılar canım benim limit bitmişti neredeyse zaten. Biz bugün ödedik sen girmeden pazarlık yapman lazım kağıt imzalayinca sonradan yapmazlar![]()
Shopier dan olduğu için sorun yaşamazsınız orda iptal etme müşteri tarafından olabiliyor diye biliyorum çünkü paranız shopier de saklı şuanda teslim olmadan onlara aktarım olmuyor. Siz shopier ile iletişime geçmeye çalışın iptal edin paranız geri gelsinOfff kızlar instagramda bi ayakkabı butiğinden terlik söyledim şu a kalite replika dedikleri var ya shopier üzerinden ödemesini yaptım 4 gün oldu kargoya vermediler whatsapp hattına sabahtan beri yazıyorum tehdit bile ettim cevap vermiyorlar asla napabilirim![]()