• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Offf kızlar instagramda bi ayakkabı butiğinden terlik söyledim şu a kalite replika dedikleri var ya shopier üzerinden ödemesini yaptım 4 gün oldu kargoya vermediler whatsapp hattına sabahtan beri yazıyorum tehdit bile ettim cevap vermiyorlar asla napabilirim😔😔😔
Şu instagramdan bir şey almayın 😔 ne yapılabilir bilmiyorum😔

Offf kızlar instagramda bi ayakkabı butiğinden terlik söyledim şu a kalite replika dedikleri var ya shopier üzerinden ödemesini yaptım 4 gün oldu kargoya vermediler whatsapp hattına sabahtan beri yazıyorum tehdit bile ettim cevap vermiyorlar asla napabilirim😔😔😔
Harcama itirazı yap bankanın İnternet sitesinden de oluyor paranı geri alırsın en çok 10 gün sürer boşuna stres yapıp bekleme başka yerden alırsın canım

Sophier üzerinden aldıysanız orada iade vs olması lazım. Sayfayı kurallarını incelesenize bi. Ben oradan sayfa acıp satış yapacaktım iade sureci oluyor diye vazgecmiştim. El emeği oyuncak tavsandı, keyfiyetten iade edecekler yüzünden boşuna yorulmamayım dedim

Shopier dan olduğu için sorun yaşamazsınız orda iptal etme müşteri tarafından olabiliyor diye biliyorum çünkü paranız shopier de saklı şuanda teslim olmadan onlara aktarım olmuyor. Siz shopier ile iletişime geçmeye çalışın iptal edin paranız geri gelsin
Sağolun kızlar bi shopier’i kurcalayayım ben
Harcama itirazı yap bankanın İnternet sitesinden de oluyor paranı geri alırsın en çok 10 gün sürer boşuna stres yapıp bekleme başka yerden alırsın canım
Aa öyle de mi oluyor canım çok şaşırdım shopierle halletmeye çalışıym olmazsa onu da deneyeyim

Sen de oksapar kullanıyordun dimi canım? Doğum aniden gelişirse hemen sezeryane alınman gerekirse bir sıkıntı olur muymuş doktor bir şey dedi mi?
Aaa onu sormadım. Normalde 1 gün önce bırakmıştım ama ani gelişirse ne olur haftaya sorayım onu.

Fotoğraftaki gibi benimkinin kusuru canım uzaktan bakınca dikkat çekmiyor takmam diyorsan söyle sen de ☺️ genelde 600-1000 arasıydı fiyatlar, bu fiyata ancak bu dedim ben 😂
Aynen bence de. Ben de siparis verdim simdi tesekkur ederim🥰 peki kac gunde geldi doguma 20 gun var yetisir heralde dimi😂

Ay kızlar içim bir yanıyor deliryorum ne içsem geçmiyor buzlu dondurma yiyorum şekerim olmasına rağmen nasıl bi çözüm bulucam kaç gündür bununla uğraşıyorum
Ben de böyle oldum iki gündür. Dolapta sogumuş sade maden suyunun icine biraz limon sıkıp bogazım Asitiyle yana yana içtim hafifiletti. Hararetimi alıyor. Genelde öyle yapıyorum.
Üst üste İki şişe içince kesin çözüm. Bende işe yaradı

🤣🤣 alıştım artık alıştırdı beni ama gerçekten utandığım için atmadım resmi, giderek acil duruma evrilirse atacaktim🙈
Karnımın etleri aşırı agrıyor gerildikçe geriliyor sende var mı böyle birşey birde bugün karnım birden aşagı ve öne dogru sivrice toparlandı sanki önümde taş taşıyorum bugün

Karnımın etleri aşırı agrıyor gerildikçe geriliyor sende var mı böyle birşey birde bugün karnım birden aşagı ve öne dogru sivrice toparlandı sanki önümde taş taşıyorum bugün
Benim de basketbol topu kıvamında 😀

Eklentiler

• IMG_8593.webp
    IMG_8593.webp
    105,2 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar dün ilk kez instagramda hamile olduğumun belli olduğu bir fotoğraf paylaştım, hamilelik haberini söylemediğim çok kişi var, liseden üniversiteden başka şehirde yaşayan arkadaşlarıma söylememiştim çok yakın olanlar dışında. Bir sürü mesaj arama vs geldi herkes tebrik etti olumsuz bir şey diyen olmadı ama bugün o kadar kötüydüm ki tüm gün başım ağrıdı. En ufak bir şeyde ağlama krizine girdim kendimi durduramadım hüngür hüngür ağladım resmen 😢😢😢 sonra bebeğimi üzdüm diye daha çok üzülüp ağladım ay çok kötü bir gündü ya. Annem hemen fotoğraf koymama bağlar zaten niye paylaştın diye bi kızdı 🙈 bir ay kaldı artık diye paylaşmıştım ama gerçekten nazar mı değdi hormonlardan mı anlamadım. Millet tüm doğum videosunu koyuyor ben bir fotoda ne hale geldim 🤭

Kızlar dün ilk kez instagramda hamile olduğumun belli olduğu bir fotoğraf paylaştım, hamilelik haberini söylemediğim çok kişi var, liseden üniversiteden başka şehirde yaşayan arkadaşlarıma söylememiştim çok yakın olanlar dışında. Bir sürü mesaj arama vs geldi herkes tebrik etti olumsuz bir şey diyen olmadı ama bugün o kadar kötüydüm ki tüm gün başım ağrıdı. En ufak bir şeyde ağlama krizine girdim kendimi durduramadım hüngür hüngür ağladım resmen 😢😢😢 sonra bebeğimi üzdüm diye daha çok üzülüp ağladım ay çok kötü bir gündü ya. Annem hemen fotoğraf koymama bağlar zaten niye paylaştın diye bi kızdı 🙈 bir ay kaldı artık diye paylaşmıştım ama gerçekten nazar mı değdi hormonlardan mı anlamadım. Millet tüm doğum videosunu koyuyor ben bir fotoda ne hale geldim 🤭
Şimdiki attıgın foto gibiyse nazar degdirirler tabi maşallah maşallah sende fit hamilesin dogumdan sonra çabuk gider göbüşün 💗💗

Back