- 29 Mayıs 2019
- 1.740
- 2.572
- 133
Yok beklemesin 36 da alsın bnce bnm taşıyacak halim kalmadıMaşallah 38 i beklese 4 üstü 5 e yakın doğar zaten harbiden toraman![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok beklemesin 36 da alsın bnce bnm taşıyacak halim kalmadıMaşallah 38 i beklese 4 üstü 5 e yakın doğar zaten harbiden toraman![]()
Kız maşallah rekor şu an sende cesurdacaşçıyı da beni de geçtinizKızlar kontrolden çıktım. 34+5 toramanim 3600 olmuş boyuda 51 cm. Doktor kontrolü haftada 1 e düşürdü, yakın takip yapalım dedi. Nst ye baglamadi. Dedim kanala girerse sezaryen olur mu dedim olur sıkıntı yok dedi. Tarih belirlemedi ama 38 i beklemeyiz gibi geldi. Zaten şimdi de doğsa sıkıntı yok dedi.
Geçmiş olsun canımAyy nasıl sallandık insanın tek düşündüğü ailesi oluyormuş![]()
37 de yaptı benimki canım keşke yaptırmasaydım, doktor madem sezaryen olacak niye yaptık dediKızlar 34+5 olunca nst bakalım dedi ama bu haftada hemen çatı muayenesi olmaz değil mi erken.
Hiç olmadan direkt sezaryan istiyorum diycem. Bebek zaten iri yapamam yani.
Cok guzelKapı süsümüz nasıl olmuş![]()
İnşallah o 30u paşa paşa oducez gibi hissediyorumcesursavasci @Mavi070707 kızlar biz bugün ödememizi yaptık, 30k olmuş sanırım. Ne zaman başlayacak falan dedik arkadaşlarımız doğum yapacak dedim, ne zmaan dedi bir kaç hafta içinde dedim. Tamam yardımcı oluruz bir kaç hafta içindeyse dediler. Siz hemen kabul etmeyin fiyatı pazarlık yapın yani
![]()
Belim agriyo kasık ağrım var canım ama hani su gelme gibi bi olay yaşamadım internetten araştırdım rahim ağzı yumusadiginda açılmaya basladiginda o bana gelen şey geliyormuş 1 hafta sonrada doğum olabilirmis yarın da olabilirmis belli degilmiscesursavasci nasılsın canım
Rahim ağzı yumusadiginda ve açılma başladığında o akıntı geliyormuş ve bebek 1 hafta içinde de dogabilirmis yarında dogabilirmis belli değilmişEee o akıntı ne ozaman
Ayyy çember daralıyor bir bebiş daha geliyorYok canım iki elim kanda da olsa yazarım buraya![]()
10 tane tanıdık buldum kurban pazarlığına gireceğim valla yazık günah özel hastanede pazarlık yapılması lazım zaten
bizi düşünmüşsün ya kalbim eridi çok sağol![]()
Ozaman en fazla 1 haftan var diyelimRahim ağzı yumusadiginda ve açılma başladığında o akıntı geliyormuş ve bebek 1 hafta içinde de dogabilirmis yarında dogabilirmis belli değilmiş
Merkezlerin numaraları oluyo bende üç harfli marketlerin birinde genel müdürlüğünde çalışıyodum. Bizim şirkette çok önemsenirdi müşteri memnuniyeti her şikayet genel müdüre gider ordanda mağazaya ve çalışana gerekli yaptırım olurdu. Hangi ildeyseniz genel merkezi arayın pazarlama birimine şikayetinizi oluşturun ve dönüş beklediğinizi belirtin eğer aynı marketten bahsediyorsak mutlaka dönüş olur sizin lehinize değilsede diğer marketlerde ilgilenir diye düşünüyorumBu üç harfli marketlerden biri canım. Mail e dönerler mi acaba
Bugün gelenin fotoğrafını çekmişsindir dimi artıkkkRahim ağzı yumusadiginda ve açılma başladığında o akıntı geliyormuş ve bebek 1 hafta içinde de dogabilirmis yarında dogabilirmis belli değilmiş
Tek 4 kiloyu geçecek olan sensin gibi duruyor hay maşallahKızlar kontrolden çıktım. 34+5 toramanim 3600 olmuş boyuda 51 cm. Doktor kontrolü haftada 1 e düşürdü, yakın takip yapalım dedi. Nst ye baglamadi. Dedim kanala girerse sezaryen olur mu dedim olur sıkıntı yok dedi. Tarih belirlemedi ama 38 i beklemeyiz gibi geldi. Zaten şimdi de doğsa sıkıntı yok dedi.
Ayy evet Allahtan sezaryen olacak.Kız maşallah rekor şu an sende cesurdacaşçıyı da beni de geçtiniz![]()
Bonika Ä°stediÄiniz Ä°smi Yazıyoruz - Bubble Ayıcıklı Bebek Kapı ve Duvar Süsü Fiyatı, Yorumları - Trendyol Burdan söyledim canım satıcının özellikle Bonika olmasına dikkat ettim diğer satıcının fotoğraflı yorumları çok kötüydü. Ama bu da özensiz geldi fotoğraf ekliyorum. fiyatı uygun olduğu için ve dikkat çekmediği için kafama takmadımCok guzelnerde yaptirdin ben de aynisindan istiyorum trendyolda kaydetmistim ama kotu yorum vardi diye emin olup isteyemedim