2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Öyle bi ağrım olmadı ama kişiden kişiye değişen bı durum olabilir. Yarın geç olmaz bence içini ferah tut canım gün doğmadan neler doğar inşallah hayira çıkar sağlıklı kese görürsün düşündüğün gibi olmaz.

Amin amin Allah razı olsun hepinizden

Kan sulandırıcı o pıhtılaşma olmasın diye, progestan vermis miydi peki. Ben de şu an ecopirin kullanıyorum ama progestan da verdi

Sol kaşık ağrım var kalınlaşma gebe kalınca oluyor herkeste o gebelik başladığının kanutı 18 22 mm oluyor sınra kese görünüyor

Kan sulandırıcı o pıhtılaşma olmasın diye, progestan vermis miydi peki. Ben de şu an ecopirin kullanıyorum ama progestan da verd
Bendr ecoprin 100 mg verdi progestan vermedi öalesef dün kanamam var diince o ilacı kes progestan al dedi size progestan bu ilaçtan dolayı mı verdi bana kese görünmeden vermiyoruz dedi

Kızlar 7+0'dan bildiriyorum, sabah bulantım yok diyordum ama geldi hafif hafif. Hiç iştahım yok, çocukken zorla yemek yedirilir de lokma ağzında büyür ya resmen o şekilde kahvaltı yaptım çay haftasonu ve misafirlik haric içmiyorum su an kahvaltıda bana tek iyi gelen şey çay oldu bir de çok olmasa da kilo vermişim yarım kiloya yakın

Bendr ecoprin 100 mg verdi progestan vermedi öalesef dün kanamam var diince o ilacı kes progestan al dedi size progestan bu ilaçtan dolayı mı verdi bana kese görünmeden vermiyoruz dedi
Benim kanama alanım varmış 2 tane küçük dedi gösterdi. Bende hiç lekelenme olmadı ama. O zaman lekelenme olursa endiselenmemem gerek sanirim demiştim, progestan ve aspirin vercem ama aspirini ileriki dönemde dedi, bir de iğneden bahsetti ama ayrıntıyı hatırlayamadım o sıra üstümü toparlamaya çalışıyordum. Progestani kanama alanı için vermişti. Sonra kan degerlerime baktı PLT (pıhtılaşma) sınırı 400ken benim 402 çıkmış şimdiden baslicam aspirine dedi, daha önce de boş gebelik geçirmiştim, genetik test yaptırmadım ama o gebelikten sonraki ilk gebeliğim şu an. Ecopirin ve progestanla devam ediyorum her lavaboya gittiğimde korkuyla gidiyorum kanama alanı olduğu için ama çok şükür lekelenme olmadı. Progestanla kanama alanı tamamen kaybolanlari da okumuştum. Kan sulandirici beni de endişelendirdi kanamayı tetikler mi diye ama yine okuduğum kadarıyla kesinlikle ihmal edilmemesi gerekiyor, pıhtılaşma olursa bebek buyuyemiyor kalbi duruyor

Geçmiş olsun saplıkla kavuşun inşallah bebeğinize
Bende pıhtılaşma yok plt değerimde 280 di ama iki düşük oldu diye önlem amaçlı vermişti dr progestana devam edin inşallah o kanama alanını gecirıyor muş

Anladım geçmiş olsun Şuan bende sol kasıl ve bel kuyruk şokumu ağrısı var da peki sizde kana varmıydı yoksa leke leke.miydi dış gebelikte tam kanama mı gelmıyor acaba
kahverengi leke geliyordu. Ağrıdan çok geçmeyen lekelenme şikayet ile gittim doktora zaten. Ama senin kesen gözükmüş önceki ultrasonda. Kese varsa dış gebelik olması zor.

Sökülecegi içindir canım ben boş gebelikte çok şiddetli kasık agrısı yaşadım dogun sancısı gibi sonra düştü zaten. Hem keseyi küçükte olsa gördüler demiştin dış gebelik degildir
Diye umut ediyorum canım allah kolaylık versin çok üzüldüm

Merhaba arkadaşlar 2 gün gecikme ile kan testi yaptırdım 64 çıktı doktor değerin düşük dedi son adet tarihi 16 ağustos şu an 5 gün gecikmem var günlerdir adet sancısı gibi sancım var ama kanamam yok sizlerde de sancı var mı

Amin Allah razı olsun Tek taraflı mıydı ağrın yoksa benim tek bölgem ve belim ağrıyor

Canım ben de 4 gün önce bebeği düşürdüm adetle. Kiymasal gebelik dedi doktor. 1 gün önce lekelenmem başkadı. Ertesi sabah yoğun bir kanama oldu adetten daha şiddetli. Sırt bacak kasık ağrısı yaşadım ama adet sancısının 20 30 katı gibi. Birden şiddetlendi ve düştü. Gördüm. Düştükten sonra o ağrı geçti. Şu an 4. Günüm ve adet gibi azalmaya başladı. Sanki adet gibi. Doktorum kürtaja gerek yok vücut atıyor dedi. Pazartesi betam 118di. Perşembe düşük olduğunda 77ye inmişti. Haftaya cuma bir daha kan vercem. Doktorun söylediği sıfırlanması lazımmış. Eğer Betan düşüşe geçiyorsa atacak demek oluyor. Bana da doktor rahmin kalınlaşmış tam gebeliğe hazır demişti ama keseyi görememişti. Ve düştü maalesef

İkinci gebelikte banada coraspirin verdi doktor önlem amaçlı gebeligimi adetten üç gün önce öğrenmiştim 66 ile ve coraspirine çoktan başlamıştım ertesi gün hemen lekelenme oldu kahverengi ve bitmedi hiç hatta doktora hep dedim bundan mi oluyor bırakayım diye ama bı türlü bırak demedi ve benden hiç eksilmedi leke bence coraspirin lekelenme yapıyor ama düşüğe sebep olduğunu sanmıyorum burda okuyordum coraspirin kullanıp ya lekelenmesi olan sonrada lekelenme bitene kadar doktorları kesiyordu hapı. Pıhtılaşma için test yaptırdın mi hiç. Son düşükte ayrıntılı ultrasona girmiştim kalp atışı yoktu doktor pıhtılaşma var mı dedi o zaman test yaptırmamıştm bilmiyorum coraspirin kullanıyorum ama dedim eğer varsa coraspirin yetersiz gelir iğne kullanman gerekir dedi testte üç gende heterozigot çıktı benim ve çoğu doktor iğne vermek istemedi kendi doktorum kese görünce verecek inşallah

Benimde sat 16 Ağustos canım geç yumurtlamis olabilir misin öyleyse normaldir. Benimde arada hafif adet sancısı benzer ağrım oluyor

O lokma ağzında büyür olayını sabah ben de yaşadım şu anda da hafif bulantım var daha 5+2’yim inşallah devam etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…