Evet kuzum iyi yapmışsın benimde alıp başlamam lazım gerçi ben devamlı vücut losyonu kullanan biriyim kuru cildi hiç sevmiyorum rahat edemiyorum batıyor elbiseYaa harikaabenim göğüsler küçüktü zaten az büyümeye hemen çatladı göbekte bir şey yok ama şimdiden başlayayim dedim
Kuzum böyle hamilelik süreci geçmez ben günde 1 tane kahvemi de içiyorum kola da içiyorum arada canım isterse cips daha bugün akşam kocaman paket yedim salam sosis yasak deniliyor ama ben ilk hamileliğimde de çok yedim yani çok fazla kasmamak da fayda var bence herşey kararınca yoksa hamilelik geçmek bilmez sende çok yıpranırsınYaa ne bileyim hep zarar olcak diye düşünüyorum yanlış bir şey yapmaktan korkuyorumbundan sonra en azından nefsimi koreltecek kadar yiyeyim
Doktora söylemek lazım aslında belki takviye kullandırır. Geçici bir şey sonuçta ama yine de sinir bozucu. Ben en yakın zamanda kestireceğim uzunken daha da dökülüyor sankiBenim suan avuç avuç dökülüyor doğuma kadar kel kalcam galiba
Ben 6. Haftadayım daha bulantı yok canım bence bünyeye göre değişiyorBu mide bulantıları ne zaman başlıyor kızlar katlanılmayacak gibi mi ben çalışıyorum birde ben kaç haftalığım bilmiyorum şuan haftaya perşembe yada cuma keseyi görmüş olacağız dediğine göre kaç oluyor tam anlamadım 4 sanırım bakalım ilerleyen zamanlarda bulantı olcak mı
Soyledim ben bir şey yapmadi hormonlardan dökülüyor dediDoktora söylemek lazım aslında belki takviye kullandırır. Geçici bir şey sonuçta ama yine de sinir bozucu. Ben en yakın zamanda kestireceğim uzunken daha da dökülüyor sanki
Bende kestirmek istiyorum ama hurafe sonuçta diyorlar ki bebeğin ömrü kısalırDoktora söylemek lazım aslında belki takviye kullandırır. Geçici bir şey sonuçta ama yine de sinir bozucu. Ben en yakın zamanda kestireceğim uzunken daha da dökülüyor sanki
Progestan iğne felan yapılmadı mı daha önce kaç kere kürtaj oldunuz? Bende kürtaj oldum bir defa inşallah gerek kalmaz ya :Merhaba Kızlar malesef haberler çok kötü ama bana fikir verirmisiniz çok korkuyorum dün geceyi acilde geçirdik malesef sol kasik ağrısı ile gittik beta baktılar beta 13 eylülden 17 Eylül gece 2200 den 2700 olmuş ve kanama başladı ve şiddetli sol kasik ağrım var kan tam sökülmedi kürtaj önerdiler ve dış gebelik olabilir diyip korkuttular tüplerde görünmedi ama Ağrım var ben ne yapacağımı şaşirdim haftası küçük evde adet gibi Düşüremezmiyim ? çok zarar gördüm kürtajdan ama ya düşüremezsem ne yapacağımı şaşirdim duaya ihtiyacım var kasik ağrım sökğlme ağrısı mı dış gebelik mi Allahım bilmıyorum zor durumdayım sökğleceği için mi ağrı yoksa gerçekten kötü bi durum mu bilmıyoruz
Canım çok geçmiş olsun. Sana tavsiyem birkaç doktora daha görün. Ben geçen yıl dış gebelik geçirdim ama çok geç farkettik. Eğer dış gebelikse evde düşüremezsin. Hastaneye yatış vermediler mi takip için? vajinal ultrasonla keseyi görmüş olmaları gerekiyordu sanki rahim duvarına tutunduysa.Merhaba Kızlar malesef haberler çok kötü ama bana fikir verirmisiniz çok korkuyorum dün geceyi acilde geçirdik malesef sol kasik ağrısı ile gittik beta baktılar beta 13 eylülden 17 Eylül gece 2200 den 2700 olmuş ve kanama başladı ve şiddetli sol kasik ağrım var kan tam sökülmedi kürtaj önerdiler ve dış gebelik olabilir diyip korkuttular tüplerde görünmedi ama Ağrım var ben ne yapacağımı şaşirdim haftası küçük evde adet gibi Düşüremezmiyim ? çok zarar gördüm kürtajdan ama ya düşüremezsem ne yapacağımı şaşirdim duaya ihtiyacım var kasik ağrım sökğlme ağrısı mı dış gebelik mi Allahım bilmıyorum zor durumdayım sökğleceği için mi ağrı yoksa gerçekten kötü bi durum mu bilmıyoruz
Neyseki yerini geliyor zeytinyağı falan süreriz artık beslensin diyeSoyledim ben bir şey yapmadi hormonlardan dökülüyor dedi
Valla ben kestirmezsem doğumda eve gelen misafirleri saçımla balkondan yukarı çekerim herhaldeBende kestirmek istiyorum ama hurafe sonuçta diyorlar ki bebeğin ömrü kısalır
Bence de başka doktorlara görün canım gerçekten dış gebelikse kendin düşürme gibi bı seçeneğe girme Allah korusun tüpünü kaybetmeye kadar gidebilen riskli bir durum ilaçlarla düşürüyorlar galiba tam emin değilim ama inşallah öyle değildir sağlıkla ilerleyen bı gebelik olurMerhaba Kızlar malesef haberler çok kötü ama bana fikir verirmisiniz çok korkuyorum dün geceyi acilde geçirdik malesef sol kasik ağrısı ile gittik beta baktılar beta 13 eylülden 17 Eylül gece 2200 den 2700 olmuş ve kanama başladı ve şiddetli sol kasik ağrım var kan tam sökülmedi kürtaj önerdiler ve dış gebelik olabilir diyip korkuttular tüplerde görünmedi ama Ağrım var ben ne yapacağımı şaşirdim haftası küçük evde adet gibi Düşüremezmiyim ? çok zarar gördüm kürtajdan ama ya düşüremezsem ne yapacağımı şaşirdim duaya ihtiyacım var kasik ağrım sökğlme ağrısı mı dış gebelik mi Allahım bilmıyorum zor durumdayım sökğleceği için mi ağrı yoksa gerçekten kötü bi durum mu bilmıyoruz
Benimde aşırı saçım dökülüyor hamilelikte olduğu aklıma gelmediNeyseki yerini geliyor zeytinyağı falan süreriz artık beslensin diye
Valla ben kestirmezsem doğumda eve gelen misafirleri saçımla balkondan yukarı çekerim herhaldebelimi geçti mecbur kestireceğim. Ama İlk gebeliğimde ben de o hurafeye inandım ve kestirmemiştim
Ne güzel o yüzden hiç catlamiyorsunEvet kuzum iyi yapmışsın benimde alıp başlamam lazım gerçi ben devamlı vücut losyonu kullanan biriyim kuru cildi hiç sevmiyorum rahat edemiyorum batıyor elbise
Tamam canım, çok kasmadan ilerleyeyimKuzum böyle hamilelik süreci geçmez ben günde 1 tane kahvemi de içiyorum kola da içiyorum arada canım isterse cips daha bugün akşam kocaman paket yedim salam sosis yasak deniliyor ama ben ilk hamileliğimde de çok yedim yani çok fazla kasmamak da fayda var bence herşey kararınca yoksa hamilelik geçmek bilmez sende çok yıpranırsın
Saç niye dökülür hala anlamıyorum ben. Hadi dişler bebiş kalsiyum alıyor diye zayıflıyor, saç nedenBenimde aşırı saçım dökülüyor hamilelikte olduğu aklıma gelmediçok da uzadı saçım o hurafelere bende inanıyorum elimde değil yoksa kestirmek isterim
Ben de önceki doğumda inanılmaz çatladım. simit bölgem harita gibiydiNe güzel o yüzden hiç catlamiyorsun
Aslımda kese gibi bir görünüm var demişti 13 eylülde ve progestan başlamiştim kürtaj da 1 kez 12 haftalik kalbi durdu oldumProgestan iğne felan yapılmadı mı daha önce kaç kere kürtaj oldunuz? Bende kürtaj oldum bir defa inşallah gerek kalmaz ya :
Allah korusun ama ben diş gebelik olduğunu bilmıyorum ki 3 gün önce alttan kese göründü dedi rahim duvarı kalın dedi dış gebelikte kalınlaşma olmaz dedi ben ağrım dan dolayı korkuyorum ve acilde bana dış gebelikte olabilir dendi kendi dr 3 gün önce öyle demedi kese var eve git dinlen dediBence de başka doktorlara görün canım gerçekten dış gebelikse kendin düşürme gibi bı seçeneğe girme Allah korusun tüpünü kaybetmeye kadar gidebilen riskli bir durum ilaçlarla düşürüyorlar galiba tam emin değilim ama inşallah öyle değildir sağlıkla ilerleyen bı gebelik olur