• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
Tüm dişler 2 sene de çıkıyormuş 😂 bu huzursuzluk 2 sene mi sürecek 🥲
Ya bilmiyorum ama Alpin alt 2 dişi çıktı baya yükseldi de ve çıkarken sadece kaşınıyordu o zamanlar biraz rahatsız oluyordu hemen soğuk birşeyler veriyordum. Dişleri patlarken hiç sorun yaşamadım hatta sabah bir baktım patlamış 😅 her diş süreci sancılı geçmez o yüzden. Ama tabi bebeklere huysuzluk olsun her şeye yapabilirler😅 bugün sürekli sarılmak istedi mesela kucağımda oturdu falan duygusal bir gündü 😅

Ay kötüyü çağırmayayim ama bitmeyecek uzun bir süre galiba 🙄 bizim 10 gündür gündüz uykularımız düzelmişti 1-1.5 saat uyuyordu iki uykuda da ama gece uykularımız çok bölünüyor ve çok uzun zamandır devam ediyor bu sorunumuz. Ama huysuzluğu genelde dişi ağrıyorsa yapıyor belki diş çıkarıyordur o yüzden huzursuzdur 😔
Biz bugün ikizlerden biriyle ilk defa gerçek bir diş çıkarma sancısıyla karşılaştık 😔 kıpkırmızı yanaklar, kulak çekme, soğuk şeylerle dişini kaşıma, tüm gün huzursuzluk, yok yere ağlama, yemeyi reddetme ve tabi ki uykusuzluk. Tam bir kaos 😔

Biz bugün ikizlerden biriyle ilk defa gerçek bir diş çıkarma sancısıyla karşılaştık 😔 kıpkırmızı yanaklar, kulak çekme, soğuk şeylerle dişini kaşıma, tüm gün huzursuzluk, yok yere ağlama, yemeyi reddetme ve tabi ki uykusuzluk. Tam bir kaos 😔
Ya sağlıkla çıksın dişcikler 🥹

Kızlar bebeğinize meyve veriyor musunuz? Ben şimdi tek öğün veriyorum. Acaba akşama doğru da meyve mi versem diyorum? Çok mu acele ediyorum 🥹🥹🥹

Ay kötüyü çağırmayayim ama bitmeyecek uzun bir süre galiba 🙄 bizim 10 gündür gündüz uykularımız düzelmişti 1-1.5 saat uyuyordu iki uykuda da ama gece uykularımız çok bölünüyor ve çok uzun zamandır devam ediyor bu sorunumuz. Ama huysuzluğu genelde dişi ağrıyorsa yapıyor belki diş çıkarıyordur o yüzden huzursuzdur 😔
ay evet bugun ust disler indi patlamadi ama sislik geldi bugun. cok isiriyodu zaten bi kac gundur gogsumu bana yapisik bir de o da dis agrisindan herhalde🥲 gece yaninda istiyor kalktigimda uyaniyor filan hic boyle degildi. alt disler 3.aydan beri sis gorunuyor ama patlayan bir sey yok simdi ustlerde cikti onlarda patlamaz bitmiyor bu dis cilesi hahahahahha

Oyyy gerçek bir diş huzursuzluğu olmuş evet 😔 kıyamam ya en baştan insan olmak çok zor. İnşallah biran önce çıkarırlar dişlerini

Kızlar bebeğinize meyve veriyor musunuz? Ben şimdi tek öğün veriyorum. Acaba akşama doğru da meyve mi versem diyorum? Çok mu acele ediyorum 🥹🥹🥹
Elma, armut, muz verdim. Severek yiyorlar. Bazen yoğurtla bazen de pirinç unuyla karıştırıyorum. Biz 2 ya da 3 öğün yapıyoruz. 1inde mutlaka meyve oluyor. Ama bizimkiler önümüzdeki hafta tam 7 aylık olacaklar.

Elma, armut, muz verdim. Severek yiyorlar. Bazen yoğurtla bazen de pirinç unuyla karıştırıyorum. Biz 2 ya da 3 öğün yapıyoruz. 1inde mutlaka meyve oluyor. Ama bizimkiler önümüzdeki hafta tam 7 aylık olacaklar.
Öğünler arasında ne kadar saat var?

Ben verdim. Ek gıda tadımlarına 29 ekimde başlamıştım bi ay olacak neredeyse doktorun verdiği listede 4hafta başlayabileceğim yazıyordu. Daha cok fileye koyup dişlerini kaşımalarını sağlıyorum tadını da öylelikle almış oluyorlar

Ortalama 4 saat oluyor öğünler arasında ama onun dışında ne kadar isterlerse o kadar süt/formül mama içiriyoruz hala.
Ben bugün kereviz çorbası içirdim kahvaltıda sonra ilk uykusunu yaptı. Uyandı oyun oynadık elma haşlamıştım Avakado ve zeytinyağı ile karıştırıp bir çay kaşığı verdim sanki çok beğenmedi 😂 geri kalanını ben yedim.
Akşam gene kereviz çorbası versem sıkılır mı acaba? Yarın ıspanak vericem. Ispanağı minik minik doğrayıp kavurup içine az pirinç koyucam . Umuyorum beğenir yemezse ben üzerine yumurta kırıp yerim artık 😂

Ben bugün kereviz çorbası içirdim kahvaltıda sonra ilk uykusunu yaptı. Uyandı oyun oynadık elma haşlamıştım Avakado ve zeytinyağı ile karıştırıp bir çay kaşığı verdim sanki çok beğenmedi 😂 geri kalanını ben yedim.
Akşam gene kereviz çorbası versem sıkılır mı acaba? Yarın ıspanak vericem. Ispanağı minik minik doğrayıp kavurup içine az pirinç koyucam . Umuyorum beğenir yemezse ben üzerine yumurta kırıp yerim artık 😂
Ya ben ilk başta çok hevesliydim her şeyden pişirmek istiyordum da şu sıralar hiç özenmiyorum. Yemediklerini bir sonraki öğüne saklıyorum bazen 😄

Selam arkadaslae cok uzun zaman oldu girmeyeli 🤣 1 hafta sonra 7 aylik olacagiz biz. 5 ayliktan beri surunerek emekliyor gel babasi yapiyor eliyle 4 disimiz var. Yapabildikleeimiz bunlar 😀 boynunu gec tuttu diye doktor bir suru tahlil vs yapmisti bize sukur temiz cikti hepsi. Ama haftaya 7 aylik olacak ona ragmen hala oturamiyor sanirim kaba motor gelisimleri 1 ay falan geriden gelecek. Hala zayifiz 😀7 kilo kuşum. 69 cm. 3 aylikken emmeyi birakti mama ve ek gida aliyor şuan ☺

Back