2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Bu konu hakkında hiç bilgim yok ama lütfen korkma Allah gönlüne göre versin inşallah dualarım seninle güzel olur herşey kalpten diliyorum

O lokma ağzında büyür olayını sabah ben de yaşadım şu anda da hafif bulantım var daha 5+2’yim inşallah devam etmez
İnşallah ya iştahsızlık olayı çok kötü açsın, canın hiç bir istemiyor yemeyince enerji düşüyor hasta gibi oluyorsun, inşallah hemencecik geçer

Yaa senide buldu desene.bende oyleyim iste keske o cipsi yeseydim dedirtiyor mu sanacay bana da ii geldi ama mide yakiyir diye onuda icemiyorum

Hiç başlamayabilir canım bazı hamilelikler de hiç mide bulantısı olmuyor içini ferah tut son adet tarihinden itibaren sayıyorsun ultrasonda önce kaç haftalık hamile olduğunu anlamak için eğer düzenli adet görüyorduysan son adet gördüğün günü takip eden hafta 1. Hafta ordan bu güne kadar sayarsan kaç haftalık olduğunu öğrenirsin
Yaa ne bileyim hep zarar olcak diye düşünüyorum yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum bundan sonra en azından nefsimi koreltecek kadar yiyeyim
Evet insan hemen bir koruma iç güdüsüne gidiyor ister istemez ama ne kadar rahat olurdan o kadar iyi olur hem senin hem bebeğin için abartmadıpın sürece çay kahve ya da yemek istediğin her şeyi yiyebilirsin
Demekki 6 haftadan sonra göreceğiz inşallah zamanla genelde öyle oluyormuş hayırlısı bakalım bende biraz anksiyete var hamilelikte nasıl olur bilemiyorum şuan sakinim ama hamilelik korkumda vardı
Hamilelik ve annelik anksiyeteyi biraz tetikliyor. Ben bir gebelik kaybı yaşadım arkasından yeniden hamile kaldım ve anksiyete ile başa çıkmakta çok zorlandıpım için terapi almaya başladım. Yoksa çok zorlanırdım ve keyifli bir hamiellik geçirmiş oldum. Eğer anksiyetem tutarsa mutlaka bir uzmanla görüşmeni öneririm

Yaa senide buldu desene.bende oyleyim iste keske o cipsi yeseydim dedirtiyor mu sanacay bana da ii geldi ama mide yakiyir diye onuda icemiyorum
Gece gece ben dün baharatlı patates yaptım kendime sabah da yememezlik yapmadım ama istemeden yemek çok kötü bir şey ya çayı da ikinci bardağa geçtim midem yandı aynı şekilde, dur biraz açayım şunu koyu yaptım herhalde diye su doldurdum üzerine yarısını icebildim 1 buçuk bardakla kaldı sabah zorla yememe rağmen şu an karnım acıkmış gibi hissediyorum ve canım hic bir şey istemiyor

Benim diğer 2 hamileliğimde olmadı canım sadece ilk kızımda sabah olmuştu ama gün içinde hiç yoktu , yani herkeste bulantı olacak diye birşey yok olmasında zaten çok kötü birşey

Düzenli adet görüyorum en fazla iki veya üç gün gecikir ama en son adet olduğum tarihin ilk günü 15 Ağustos o günden bugüne yarın 6. Hafta oluyor ama doktor 3 haftalık olabilir dedi kanda gebelikte pozitif çıkınca ultrasonda gözükmeyecek kadar küçük diye mesaj attı bende anlamadım yani o yüzden

Geç döllenme olabilir canım

Kızlar nasılsınız umarım hepinizin hamileliği güzel geçer bende şuan bulantı falan yok sabah çok ac bi şekilde uyandım baya yedim agrım sizjm da yok çok şükür ama sol kasik la göbek arası arada kramp gibi sızlama oluyor bu normal mi sizde de oluyor mu

Normal kuzum bende de oluyor. Cuma günü doktorum ben bir şey demeden anlatmaya başladı. Adet olacakmış gibi ağrı, kasık ve bel ağrıları, rahimde kasılma hissi hepsi çok normal lütfen parol bile almadan geçmesini bekle dedi

Canım benimde son adet tarihi 16 Ağustos 6 haftalik misin ben bugün 4+4 üm ben mi yanlış hesapliyorum acaba ben daha kese görünmez diye doktora gitmedim en son 15 Eylül'de kan verdim 517 di beta

Kizlar ben biraz hareket halinde olunca yada yemek falan yapınca uykum geliyor ama hep yatsam yok uyku kalkıp hareket edince bı uyku geliyor sizde de.boyle mi tuhaf geldi

Yok canım ağrı kesicilik bisey değil şuanda normal ama yine insan çok tereddütlü oluyor her lavaboya gittiğimde acaba leke varmı diye kontrol ediyorum ay kendi kendimi panik ediyorum bende haftaya cuma gidecem keseyi görsem rahat edecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…