Ben 6. Haftadayım daha bulantı yok canım bence bünyeye göre değişiyor
Kuzum senin 7+0 ise asagidaki tarihin guncel diil:) bende 7+1 im.artik 8. Hafta da gorunmen lazimm senin etikette:)Amiin inşallah hepimiz güzel haberlerle gelelim buraya
Bu konu hakkında hiç bilgim yok ama lütfen korkma Allah gönlüne göre versin inşallah dualarım seninle güzel olur herşey kalpten diliyorumAllah korusun ama ben diş gebelik olduğunu bilmıyorum ki 3 gün önce alttan kese göründü dedi rahim duvarı kalın dedi dış gebelikte kalınlaşma olmaz dedi ben ağrım dan dolayı korkuyorum ve acilde bana dış gebelikte olabilir dendi kendi dr 3 gün önce öyle demedi kese var eve git dinlen dedi
İnşallah ya iştahsızlık olayı çok kötü açsın, canın hiç bir istemiyor yemeyince enerji düşüyor hasta gibi oluyorsun, inşallah hemencecik geçerO lokma ağzında büyür olayını sabah ben de yaşadımşu anda da hafif bulantım var daha 5+2’yim inşallah devam etmez
Yaa senide buldu desene.bende oyleyim isteKızlar 7+0'dan bildiriyorum, sabah bulantım yok diyordum ama geldi hafif hafif. Hiç iştahım yok, çocukken zorla yemek yedirilir de lokma ağzında büyür ya resmen o şekilde kahvaltı yaptımçay haftasonu ve misafirlik haric içmiyorum su an kahvaltıda bana tek iyi gelen şey çay oldu bir de çok olmasa da kilo vermişim yarım kiloya yakın
O sonradan güncelleniyor sanırım canım, +1 olunca diğer haftaya geçiyor onu fark ettimKuzum senin 7+0 ise asagidaki tarihin guncel diil:) bende 7+1 im.artik 8. Hafta da gorunmen lazimm senin etikette:)
Hiç başlamayabilir canım bazı hamilelikler de hiç mide bulantısı olmuyorBu mide bulantıları ne zaman başlıyor kızlar katlanılmayacak gibi mi ben çalışıyorum birde ben kaç haftalığım bilmiyorum şuan haftaya perşembe yada cuma keseyi görmüş olacağız dediğine göre kaç oluyor tam anlamadım 4 sanırım bakalım ilerleyen zamanlarda bulantı olcak mı
Evet insan hemen bir koruma iç güdüsüne gidiyor ister istemez ama ne kadar rahat olurdan o kadar iyi olur hem senin hem bebeğin içinYaa ne bileyim hep zarar olcak diye düşünüyorum yanlış bir şey yapmaktan korkuyorumbundan sonra en azından nefsimi koreltecek kadar yiyeyim
Hamilelik ve annelik anksiyeteyi biraz tetikliyor. Ben bir gebelik kaybı yaşadım arkasından yeniden hamile kaldım ve anksiyete ile başa çıkmakta çok zorlandıpım için terapi almaya başladım. Yoksa çok zorlanırdım ve keyifli bir hamiellik geçirmiş oldum. Eğer anksiyetem tutarsa mutlaka bir uzmanla görüşmeni öneririmDemekki 6 haftadan sonra göreceğiz inşallah zamanla genelde öyle oluyormuş hayırlısı bakalımbende biraz anksiyete var hamilelikte nasıl olur bilemiyorum şuan sakinim ama hamilelik korkumda vardı
Gece gece ben dün baharatlı patates yaptım kendimeYaa senide buldu desene.bende oyleyim istekeske o cipsi yeseydim dedirtiyor mu sana cay bana da ii geldi ama mide yakiyir diye onuda icemiyorum
Benim diğer 2 hamileliğimde olmadı canım sadece ilk kızımda sabah olmuştu ama gün içinde hiç yoktu , yani herkeste bulantı olacak diye birşey yokBu mide bulantıları ne zaman başlıyor kızlar katlanılmayacak gibi mi ben çalışıyorum birde ben kaç haftalığım bilmiyorum şuan haftaya perşembe yada cuma keseyi görmüş olacağız dediğine göre kaç oluyor tam anlamadım 4 sanırım bakalım ilerleyen zamanlarda bulantı olcak mı
Evet evet bundan sonra en azından nefsimi koreltecek kadar yiyeceğim :)Evet insan hemen bir koruma iç güdüsüne gidiyor ister istemez ama ne kadar rahat olurdan o kadar iyi olur hem senin hem bebeğin içinabartmadıpın sürece çay kahve ya da yemek istediğin her şeyi yiyebilirsin
Ultrasona gore 7+2 im canim adete gore olan suan etikette..O sonradan güncelleniyor sanırım canım, +1 olunca diğer haftaya geçiyor onu fark ettimsen 7+4 değil misinn 4 gün var aramızda
Düzenli adet görüyorum en fazla iki veya üç gün gecikir ama en son adet olduğum tarihin ilk günü 15 Ağustos o günden bugüne yarın 6. Hafta oluyor ama doktor 3 haftalık olabilir dedi kanda gebelikte pozitif çıkınca ultrasonda gözükmeyecek kadar küçük diye mesaj attı bende anlamadım yani o yüzdenHiç başlamayabilir canım bazı hamilelikler de hiç mide bulantısı olmuyoriçini ferah tut son adet tarihinden itibaren sayıyorsun ultrasonda önce kaç haftalık hamile olduğunu anlamak için eğer düzenli adet görüyorduysan son adet gördüğün günü takip eden hafta 1. Hafta ordan bu güne kadar sayarsan kaç haftalık olduğunu öğrenirsin
Geç döllenme olabilir canımDüzenli adet görüyorum en fazla iki veya üç gün gecikir ama en son adet olduğum tarihin ilk günü 15 Ağustos o günden bugüne yarın 6. Hafta oluyor ama doktor 3 haftalık olabilir dedi kanda gebelikte pozitif çıkınca ultrasonda gözükmeyecek kadar küçük diye mesaj attı bende anlamadım yani o yüzden
Tüm kasık agrısı vardı bende canımAmin Allah razı olsun Tek taraflı mıydı ağrın yoksa benim tek bölgem ve belim ağrıyor
İştahımdan yana sıkıntı yaşamadım daha, yaşasam da kilo versemİnşallah ya iştahsızlık olayı çok kötü açsın, canın hiç bir istemiyor yemeyince enerji düşüyor hasta gibi oluyorsun, inşallah hemencecik geçer
Normal kuzum bende de oluyor. Cuma günü doktorum ben bir şey demeden anlatmaya başladı. Adet olacakmış gibi ağrı, kasık ve bel ağrıları, rahimde kasılma hissi hepsi çok normal lütfen parol bile almadan geçmesini bekle dediKızlar nasılsınız umarım hepinizin hamileliği güzel geçer bende şuan bulantı falan yok sabah çok ac bi şekilde uyandım baya yedim agrım sizjm da yok çok şükür ama sol kasik la göbek arası arada kramp gibi sızlama oluyor bu normal mi sizde de oluyor mu
Canım benimde son adet tarihi 16 Ağustos 6 haftalik misin ben bugün 4+4 üm ben mi yanlış hesapliyorum acaba ben daha kese görünmez diye doktora gitmedim en son 15 Eylül'de kan verdim 517 di betaDüzenli adet görüyorum en fazla iki veya üç gün gecikir ama en son adet olduğum tarihin ilk günü 15 Ağustos o günden bugüne yarın 6. Hafta oluyor ama doktor 3 haftalık olabilir dedi kanda gebelikte pozitif çıkınca ultrasonda gözükmeyecek kadar küçük diye mesaj attı bende anlamadım yani o yüzden
Evet canım sanırım öyle oldu yarın tekrar kan vereceğim perşembe yada cumada keseyi görür hale geleceğiz demiş hayırlısı bakalımGeç döllenme olabilir canım
Yok canım ağrı kesicilik bisey değil şuanda normal ama yine insan çok tereddütlü oluyor her lavaboya gittiğimde acaba leke varmı diye kontrol ediyorum ay kendi kendimi panik ediyorum bende haftaya cuma gidecem keseyi görsem rahat edecemNormal kuzum bende de oluyor. Cuma günü doktorum ben bir şey demeden anlatmaya başladı. Adet olacakmış gibi ağrı, kasık ve bel ağrıları, rahimde kasılma hissi hepsi çok normal lütfen parol bile almadan geçmesini bekle dedi