2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Canım benimde son adet tarihi 16 Ağustos 6 haftalik misin ben bugün 4+4 üm ben mi yanlış hesapliyorum acaba ben daha kese görünmez diye doktora gitmedim en son 15 Eylül'de kan verdim 517 di beta
Hayır canım seninki doğru çünkü doktorda öyle söyledi 6 haftalık değiliz yani bende 15 eylülde kan verdim sonuçlar akşam çıkacaktı ultrasonla bakalım ama şuan gözükmez dedi ve evet gözükmedi yeni başlıyor olabilir dedi sonra akşam sonuçlar geldi kesinlikle gebelik gözüküyor ultrasonda gözükmeyecek kadar küçük dedi yarın kan veriyorum perşembe ve cuma günü keseyi görmüş olacağız demiş aynıyız şuanda aşamaları beraber göreceğiz inşallah

15 Eylül'de kaçtı betan canım ay sagsalim keseyi de kalp atışında görürüz inşallah

15 Eylül'de kaçtı betan canım ay sagsalim keseyi de kalp atışında görürüz inşallah
Canım ben hiç bilmiyorum saat akşam 9 da çıktı sanırım sonuç bana doktorum mesaj atmış kanda gebelik var diye yani beta falan ben hiç bilmiyorum ki

Canım ben hiç bilmiyorum saat akşam 9 da çıktı sanırım sonuç bana doktorum mesaj atmış kanda gebelik var diye yani beta falan ben hiç bilmiyorum ki
E nabizdan takip edebilirsin canm özelde devlette olsa düşüyor. Hayırlısı olsun hakkımızda

Kizlar ben biraz hareket halinde olunca yada yemek falan yapınca uykum geliyor ama hep yatsam yok uyku kalkıp hareket edince bı uyku geliyor sizde de.boyle mi tuhaf geldi
Evet evet benim de öyle özellikle 3ten sonra sanırım enerjim yeterli gelmiyor eşim işten gelesiye kadar tamamen bitmiş oluyor pilim bayılıyorum koltukta

Şimdiden uyku yapar mı yahu gerçi dün gece 12 de uyuyup bugün 12 ye kadar uyudum kendi soruma cevap verdim sanırım ama yarın iş var ordada uykum geliyor yorgun hissediyorum

Gündüz uyuduğum için gecede yatamıyorum ama ben sık sık kalkıyorum bian önce Sabah olsa diyorum bı düzene girer inşallah
Kaçıncı hafta şu an benim başlarda gece uykum çok kötüydü 3-4 defa kalkar sonra da sabahın köründe uyanıp daha da uyuyamıyordum şimdi de gece uyurken bir tık zorlaniyorum ama bir defa falan kalkiyorumdur bir de çok derin uyuyorum çok yorulunca ölü gibi uyursun ya 3-4 gündür öyle rüya bile gormuyorumdur aşırı derin uyku

Normal canım vücudumuzun çoğu şeyi değişyor ağrı sızı kramp hepsi normal

Çok sevindim ya ayniymisiz sizden geride haftam 4+4 şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…