- 25 Ağustos 2023
- 118
- 139
Selam canım. Belki geç döllenmiştir. Biraz daha bekleyip yine kan testi ver istersen. İnşallah olumlu güzel sonuçlar gelir ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Ben de bugün test yaptım sizin gibi çift çizgiyi gördüm ama daha kan vermedim. Kanama bazen yerleşme kanaması da olabilir. Belki yerleşme kanamasıydı. Olumlu düşün olumlu olsun dualarım seninleSelam Kızlar. Bende insallah aranıza katılırım.Adet günümden 3 gün önceufakk peçeteye gelecek şekilde kanamam oldu.adet oldum dedim.sonra gelmedi dun takvime göre adet günümdü.erken gebelik testi aldim yaptim.pozitif görüntü ekleyeceğim.kan verdim hemen sonuç.24.34.esim bu ay hep şehir disinda olduğu icin 1 değerlendirme oldu.18 ağustos.degerler düşük mü bana mi öyle geliyor. Sat.4.08.2023 Bat.1.09.2023.
Aminn insallah Rabbım isteyen dileyen herkeze nasip etsin.Yas 39 çalışma hayatı oğlumun dehb ve disleksi oluşu bize 10 yıl ara verdirtti.Rabbım zorumu kolaylaştırdı oglum 10 yasinda ve dediğim problemlerden dolayı bizi baya zorladı.simdi bize bir nese lazim oğluma can yoldasi dedik çıkık yola.yolumuzu kolaylardan eylesin Rabbım cumlemizin.yarin tekrar kan vericem dua edin lütfen bana yaşımdan dolayı olma olasılığı azaldığı için hemen olmasını istiyorumSelam canım. Belki geç döllenmiştir. Biraz daha bekleyip yine kan testi ver istersen. İnşallah olumlu güzel sonuçlar gelir ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Ben de bugün test yaptım sizin gibi çift çizgiyi gördüm ama daha kan vermedim. Kanama bazen yerleşme kanaması da olabilir. Belki yerleşme kanamasıydı. Olumlu düşün olumlu olsun dualarım seninle
Allah bağışlasın.emin olun ara vermeden pes pese yapmak yorucu olabilir ama sonrası için büyük bir rahatlık.AminBenimde bir oğlum var daha kardeş isteyecek yaşta değil ama umarım ilerde memnun olur bu durumdan
Amin Bizde öyle dedik büyütelim öyle gezeriz artık napalım dedikAllah bağışlasın.emin olun ara vermeden pes pese yapmak yorucu olabilir ama sonrası için büyük bir rahatlık.
Valla Allah yardımcımız olsun hepiMizinHayır doktor Erhan karaalp var onun fiyatları
Keseyi gördünüzmü acaba ne dedi doktorunuz benim en son perşembe günü kan değerin 53 tu pazartesi yada salı tekrarlıcaz umarım yükselmiştir cok korkuyorum dış gebelik olmasndan ara sıra kasık agrılarm oluyoBenim bugün 5te randevum var
Evet keseyi gördük çok şükürKeseyi gördünüzmü acaba ne dedi doktorunuz benim en son perşembe günü kan değerin 53 tu pazartesi yada salı tekrarlıcaz umarım yükselmiştir cok korkuyorum dış gebelik olmasndan ara sıra kasık agrılarm oluyo
O çok tuvalete gitme olayı bende de var yaEvet keseyi gördük çok şüküryapmam gereken bikaç test var onları yapıp 2 hafta sonra tekrar gideceğiz
Arada bir ben de olumsuz düşünüyorum ama hemen uzaklaşıyorum o düşüncelerden lütfen siz de kötü düşünmeyin
Benim de arada regli olcakmışım gibi karnım ağrıyor
Bi de çok tuvalete gidiyorum
Çok tesekkür ederim yaa evet benim o kapalıymış ondan göremiyormuşum. Şimdi açtım görüyorum artık . Çok iyi oldu sagolasın.Aa bir de forum seçeneklerinde başkalarının altındaki imzaları görüntüle gibi bişey var onun işaretli olması gerekiyor
Masallah cok sevindim kesenin görünmesine 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyarsınız insallah. Karından mı baktı doktorEvet keseyi gördük çok şüküryapmam gereken bikaç test var onları yapıp 2 hafta sonra tekrar gideceğiz
Arada bir ben de olumsuz düşünüyorum ama hemen uzaklaşıyorum o düşüncelerden lütfen siz de kötü düşünmeyin
Benim de arada regli olcakmışım gibi karnım ağrıyor
Bi de çok tuvalete gidiyorum
Sağol hayatım yok aşağıdan baktı banaMasallah cok sevindim kesenin görünmesine 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyarsınız insallah. Karından mı baktı doktor
Ayyy evet yaa minnacık şeyin yaptığına bakO çok tuvalete gitme olayı bende de var yabugun gittim, dışarı çıkacaktık ne olur ne olmaz gideyim dedim yine var. Dışarıda çıktık daha avmye gider gitmez acayip sıkıştım sanki 10 dk önce evde girmemisim gibi. Hemen alışverişi yaptık eve geldik tuvalete zor yetiştim eşim şok içinde kaldı
Valla nasıl bu kadar oluyor ben de çok şaşkınım 5 litre suyu bir anda içmiş gibiyimAyyy evet yaa minnacık şeyin yaptığına bakkarnımız büyüyünce nolcak acabaa
Ben haftaya perşembe gidıcem. insallah karından bakar cok tedirginim zaten az önce erken gebelik testi yaptım pembe çıkmadı cok koyulaşır diye bekledim ama silikten biraz koyuydu pazartesi kan yaptırcam yükselmişmi bakalım hayırlısıSağol hayatım yok aşağıdan baktı bana
Yumurtlama kanamalıolmaz diye biliyorum.Arkadaşlar herkese iyi akşamlar geçen yazmıştım yumurtaladıgımı anlamıyorum diye son adet tarihim 21 Ağustos dün ve bugün pembe akıntım oldu iki kaşığımda çok ağrıyor yerleşme değil sanırım hazırları yumurtlama kanaması diyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi ilk kez yaşadım böyle bir şey
Ben 30 Ağustosta pozitif olduğunu bile bile erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı ertesi gün normal kaset testten yaptım daha koyu çıktıBen haftaya perşembe gidıcem. insallah karından bakar cok tedirginim zaten az önce erken gebelik testi yaptım pembe çıkmadı cok koyulaşır diye bekledim ama silikten biraz koyuydu pazartesi kan yaptırcam yükselmişmi bakalım hayırlısı