2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Heyecanlanma teslimeyet gerek böyle durumlarda. ALLAH eğer bizden dogacak bir canlı murad ettiyse onu hiç kimse engelleyemez.

Etmediyse de onu hiç kimse dünyaya getiremez.
Ben öyle düşünüp sadece dua ediyorum.
Değerin düşük olması gayet normal bir durum

Gebelik saģlıksız demek değil, henüz yeni başlıyor demek bu.
Adetten 5 gün kadar sonra kan testine başlamak daha iyidir derdi doktorum.

Bunun öncesindeki tüm testler yanıltıcı olabilir.
Evet bende şimdi çok zor bekliyorum ama akışına bırakmamız gerek .
Üstelik henüz adet tarihim bile gelmedi 3 gün var.

Iki kez Silik çizgi gördüm sadece bakalım bende adet vaktim hele bi geçsin öyle kan vermeyi düşünüyorum. Öncesi her şekilde stresten başka işe yaramıyor.

Rabbim hakkımıźda hayırlısını versin.

Günaydın, liste oluşturulmuş ben de yazayım hemen, SAT 30 temmuz, Doğum tarihi 2 mayıs perşembe.

Valla çok güzel konuştun üstüne diyecek bi laf yok :)

Merhaba, ben annem dışındakilerle 6-7 aydan önce paylaşmayı düşünmüyorum sanırım. Zaten herkesten uzakta yaşıyoruz. Farkeden olursa paylaşacağız. Onun dışında çok geç paylaşmayı planladık. Çocuklara da saklamak imkansız olduğunda söyleyeceğiz artık.

Ben çoğu arabamla aynı sehirdeyim. Eşim de kuzeninin nisanina gidecek ben gidemeyecegim için mecbur söylemiş gibi olcaz. Henüz sadece eşim biliyor arkadaşlarıma da söylemedim ama çok sık bulusup etkinlik yaptığımiz yakın arkadaşımdan saklarken zorlanmaya başladım her şeye bir bahane uyduruyor gibi oluyorum. Sanırım kalp atışından sonra akrabalara söyleyeceğiz gibi

Ben karnım baya belli olana kadar kimseye söylemek istemiyorum. Bakalım hatta 5-6 ya kadar saklaya bilirmiyim acep diye düsünüyorum.

Gerçi öğretmenim okula git gel arkadaşlarım anlar gibi. Bakalım ınşlalah nasipse ikinci dönem sonrası yani şubat gibi herkes öğrenir.

Ben de söylemedim kimseye. Bugün 3. Testi yaptım yine çift çizgi. Hatta biraz daha koyulaştı. Eşime söyledim sadece. Herhalde 3 aylık olursa kayınvalidemlere annemlere söyleriz. Geriye kalan herkes doğduktan sonra öğrenir ilk hamileliğimde çift çizgiyi gördükten sonra herkese söylemiştim hamileliğim boyunca kanamam vardı yattım. Hatta plasenta previam vardı mecburen sezeryan oldum. İğneler mi dersiniz progestan mı dersiniz kullanmadığım ilaç kalmamıştı. Üstelik bir de 8 aylık doğdu.

Hanımlar merhaba.dun saat 5 de şiddetli bir baş ağrısına yakalandım ama dayanilacak gibi degildi .kafamı duvarlara vurmak istedim.acile gittik gebelik başlangıcı var dedik. İlk teslim 24.34 çıkmıştı söylemiştim size.tekrar aldilar kan benden ilk test üzerinden tam 20 saat gecmis. Değerim 43.88 olmuş.sizce normal mi? Serum taktılar hafif bir agri kesici verebiliriz dediler ama bildiğin beyin kanaması geciricem zannettim.stres yaptim herhalde.

Benimde sadece kiz kardeşim biliyor kimseye demedim daha.oda şans eseri ogrendi yoksa demicektim

İlk testin üzerinden 20 saat sonra neredeyse 2 katına yakın artış olmuş, iyi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…