Tıkladım da işte bildirimi görmem için sayfa yenilemem gerekiyo unutuyorum onu da
Android kullanıyorum, telefonun kendi ayarlarından bu uygulama için bildirimleri açtım ios ta nasıl bilmiyorumTıkladım da işte bildirimi görmem için sayfa yenilemem gerekiyo unutuyorum onu da
Az öncede Acıbadem’den doğum paketi fiyatı almak için yazdım bakalım ne fiyat verecek ben 2021 de medipolde 2600 tl ye doğum yaptım bedava yani resmenBen pervana seyidovaya gidiyorum çok tatlı bi kadın
Sonucu buraya da yazar mısın canım paket almak mantıklı gelmişti içinde testler muayeneler dahilseAz öncede Acıbadem’den doğum paketi fiyatı almak için yazdım bakalım ne fiyat verecek ben 2021 de medipolde 2600 tl ye doğum yaptım bedava yani resmenhastane çok güzel ve yeniydi doktor da tatlıydı ama işte ebeyle tanışmayı asla akıl edemedim doktor doğumuma zor yetişti aslında yetişemedi bebeği kafasından falan bastırdılar doğum başlamadan doktoru yollamıyorlar aşağıda muayene alıyo normalde ben doğum haneye girerken gelmesi gerekirdi yani kadın koşarak merdiven çıktı 8 kat önlük bile giyemedi yani ben doğuruverdim öyle
Yazarım tabi medikal parkada yazdım Erhan Karaalp var bilir misiniz bilmiyorum ona da yazdımSonucu buraya da yazar mısın canım paket almak mantıklı gelmişti içinde testler muayeneler dahilse
Açtım oldu sağ ol valla o kadar çabalamıştım senelerceAndroid kullanıyorum, telefonun kendi ayarlarından bu uygulama için bildirimleri açtım ios ta nasıl bilmiyorum
Acıbadem daha doğuma ve sonrasına yönelik bir paket yapmış medikal park doğum öncesini de kapsıyor Acıbadem yine lüks yani acıbademliğini konuşturmuş medikalpark ihtiyaca yönelik bir paket yapmışSonucu buraya da yazar mısın canım paket almak mantıklı gelmişti içinde testler muayeneler dahilse
İnstagramda reklam olarak çıkmıştı numaramı bırakmıştım aramadılarYazarım tabi medikal parkada yazdım Erhan Karaalp var bilir misiniz bilmiyorum ona da yazdım
Bütün muayeneler dahil toplam 2500 müYazarım tabi medikal parkada yazdım Erhan Karaalp var bilir misiniz bilmiyorum ona da yazdım
Ben sitesinden yazdım şimdi canlı destekten hafta içi arayacaklarını umuyorumİnstagramda reklam olarak çıkmıştı numaramı bırakmıştım aramadılar
İlk muayene ve son muayene 2500 yani toplam 5000 ara muayeneler 1750 doğumdaki doktor parası 25.000 + kdvsi birde hastane parası var ortalama 14 000-30 000 arası değişen onun dışında detaylı ultrasonu ikili testi aradaki kan ücretleri falan hiç biri dahil değil yani burda doğum 100 000 i bulur doktor çok tatlı ama bana bir tık gereksiz tuzlu geldiBütün muayeneler dahil toplam 2500 mü
Bi tık değil bayağı tuzluİlk muayene ve son muayene 2500 yani toplam 5000 ara muayeneler 1750 doğumdaki doktor parası 25.000 + kdvsi birde hastane parası var ortalama 14 000-30 000 arası değişen onun dışında detaylı ultrasonu ikili testi aradaki kan ücretleri falan hiç biri dahil değil yani burda doğum 100 000 i bulur doktor çok tatlı ama bana bir tık gereksiz tuzlu geldi
Bayağı tuzlu gelmemesinin sebebi 2600 e doğurduğum hastane 12 000 olmuş sadece normal doğum muayenesi bilmem nesi kan testleri falan orası da aslında 40 a dayanır herşeyi orda yapsam ama aradaki kalite farkını anlatamam yani zaten Erhan bey Acıbadem’i seçiyor genelde doğum içinBi tık değil bayağı tuzlu
Böyle diyince şimdi daha çok rahatladımBenim arkadaşım da onda sezaryen doğum yapmıştı onun yanında çalışıyordu çok iyi diyor zaten bende şimdi Acıbadem’den medikal parktan falan fiyat soruyorum biraz daha iyi bir hastane seçeceğim bu sefer medipolde doğurmuştum ilk bebeğimi.
bu acıbadem fiyatları mı ? Benim sigorta olduğu için bilmiyorum ne kadar açıkçasıİlk muayene ve son muayene 2500 yani toplam 5000 ara muayeneler 1750 doğumdaki doktor parası 25.000 + kdvsi birde hastane parası var ortalama 14 000-30 000 arası değişen onun dışında detaylı ultrasonu ikili testi aradaki kan ücretleri falan hiç biri dahil değil yani burda doğum 100 000 i bulur doktor çok tatlı ama bana bir tık gereksiz tuzlu geldi
İlk zaten hep düşük oluyor çok geçmeden dayanamayıp kan verdiğimiz içinSelam Kızlar. Bende insallah aranıza katılırım.Adet günümden 3 gün önceufakk peçeteye gelecek şekilde kanamam oldu.adet oldum dedim.sonra gelmedi dun takvime göre adet günümdü.erken gebelik testi aldim yaptim.pozitif görüntü ekleyeceğim.kan verdim hemen sonuç.24.34.esim bu ay hep şehir disinda olduğu icin 1 değerlendirme oldu.18 ağustos.degerler düşük mü bana mi öyle geliyor. Sat.4.08.2023 Bat.1.09.2023.
Hayır doktor Erhan karaalp var onun fiyatlarıbu acıbadem fiyatları mı ? Benim sigorta olduğu için bilmiyorum ne kadar açıkçası
Ay insallah bir tane oglum var ellerinizden öper.cok kardeş istiyor.yasimda var deneyelim dedik.rabbum hayırlısıyla nasip etsin cümlemizeİlk zaten hep düşük oluyor çok geçmeden dayanamayıp kan verdiğimiz içinsağlıkla ilerlesin hepimiz böyle düşük öğreniyoruz bence sabırsızlıktan bekleyen ancak yüksek öğreniyor ben 4 gün geçmesini bekledim 268 di işte siz bi gün geçmiş çok normal geldi bana
AminAy insallah bir tane oglum var ellerinizden öper.cok kardeş istiyor.yasimda var deneyelim dedik.rabbum hayırlısıyla nasip etsin cümlemize