2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Ben haftaya perşembe gidıcem. insallah karından bakar cok tedirginim zaten az önce erken gebelik testi yaptım pembe çıkmadı cok koyulaşır diye bekledim ama silikten biraz koyuydu pazartesi kan yaptırcam yükselmişmi bakalım hayırlısı
Mesela bahsettiğim yerde sizin tarihleri yazınca böyle görünüyor.

Eklentiler

• Screenshot_20230902_222246_Chrome.jpg
    Screenshot_20230902_222246_Chrome.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 57
Mesela bahsettiğim yerde sizin tarihleri yazınca böyle görünüyor.
Benim SAT 3 agustos canm normalde hep 4 gün erken adet olurum bu takvimi yapmıştım bende☺ testimin koyulaşması gerekmezmiydı ya cok korkuyorum acaba düşüyomu değerler diye en son perşembe kanda 53 çıkmıştı bilemedim bu belirsizlik korkutuyo zaman sanki hiç geçmiyo

Benim SAT 3 agustos canm normalde hep 4 gün erken adet olurum bu takvimi yapmıştım bende☺ testimin koyulaşması gerekmezmiydı ya cok korkuyorum acaba düşüyomu değerler diye en son perşembe kanda 53 çıkmıştı bilemedim bu belirsizlik korkutuyo zaman sanki hiç geçmiyo
Keşke bugün tekrar verseydiniz iki katına çıkması gerek ya iki günde biraz içiniz rahatlardı ben öyle yaptım çarşamba cuma verdim yakında yer varsa verin şimdi olmadı

Ben 30 Ağustosta pozitif olduğunu bile bile erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı ertesi gün normal kaset testten yaptım daha koyu çıktı 😏
Bende normal kaset testte yapmıştım çarşamba günü akşam koyu çıkmıştı işte bugünde böyle erken gebelik testi silik gibi çıkınca korktum açıkçası ama sabah yapsaydım belki daha koyumu çıkardı acaba bilemedim pazartewiye kadar beklıcem artık aksi bi durum olsaydı lekelenme falan olurdu diye kendimi teselli ediyorum bakalım bundan sonra nası ilerlicek

Keşke bugün tekrar verseydiniz iki katına çıkması gerek ya iki günde biraz içiniz rahatlardı ben öyle yaptım çarşamba cuma verdim yakında yer varsa verin şimdi olmadı
Yakında yokki canm sadece acilde yapılır galiba. nöbetçi eczane bulursam yine sabah erken yaparım belki

Yakında yokki canm sadece acilde yapılır galiba. nöbetçi eczane bulursam yine sabah erken yaparım belki
53 dediniz ya kan verin bence bugün eğer tıp merkezi falan varsa etrafınızda %66 civarı yükselmesi lazım ya en azından içiniz rahatlar

53 dediniz ya kan verin bence bugün eğer tıp merkezi falan varsa etrafınızda %66 civarı yükselmesi lazım ya en azından içiniz rahatlar
Malesef şuan kan vereceğim öyle bi yer yok canm ama lekelenme falan yok cok şükür bianda düşseydi leke falan olurdu kasık agrım var batma şeklinde okadar. Bundan sonrada Allahn takdiri artık

Üsteki yeni yaptığım erken gebelik testi alttaki 30agustos kaset test anlamadm sabah tekrar edicem test bulabilirsem

Eklentiler

• IMG_20230902_225009_082.jpg
    IMG_20230902_225009_082.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 59
Üsteki yeni yaptığım erken gebelik testi alttaki 30agustos kaset test anlamadm sabah tekrar edicem test bulabilirsem
Freely çok hassas bir test canım çok düşük bir betada bile gösteriyor. Diğer testin beta hassasiyeti o kadar olmadığı için silik göstermiş olabilir. Tekrar freely yapsaydın daha koyu çıkardı

Freely çok hassas bir test canım çok düşük bir betada bile gösteriyor. Diğer testin beta hassasiyeti o kadar olmadığı için silik göstermiş olabilir. Tekrar freely yapsaydın daha koyu çıkardı
İnşallah öyledir canm yani bugün yaptığım testin daha hassas olması gerekmiyomu kafam karıştı yarın feeely test bulursam alıcam kesin

İnşallah öyledir canm yani bugün yaptığım testin daha hassas olması gerekmiyomu kafam karıştı yarın feeely test bulursam alıcam kesin
Ben erken gebelik testlerine çok güvenemiyorum açıkçası. Daha önce de 10. Günde bana negatif çıkartmışti erken gebelik testi olmasına rağmen

İyi doktor olsun her yeri olur ben Ümraniye deyim
Selamlar bende umraniye:) hisar hosp international ile anlasacagim.arkadasim 3 hafta once orda dogum yapti cok begendi.ordan paket alacagim. ben orayi tercih edecegim.arkadasim ebelerini cok begenmis.ilgi alakada iiynis.

Son düzenleme:
Yumurtlama kanamalıolmaz diye biliyorum.
Genelde enfeksiyon varsa adet dısinda hafif pembe kanamalar yapabiliyor. Ama oda geçicidir telaşlama. Rahim adet sonrası içinde kalan şeyleri boşaltmaya çalışıyordur.

Yumurtlama tarihi için ben (folio yumurtlama hesapla) diye bir site var oradan baktım Ve söylenilen tarihleri değerlendirdik. İstersen ona bi bak.

Senin yumurtlama tarihlerin başlamak üzere sanırım.
Bende de bu günleri gösteriyor yumurtlama günü olarak ama belirtim yok hiç idrarda baktık hiç enfeksiyon yok rahim filan da temiz demişti doktorum dilerim tez zamanda hayırlı haberler alırım ben ve benim gib bekleyen herkes

İyi geceler kızlar tabloya ekleyebilmem için bilgilerinizi yazarsınız, yarın eklerim 🤗

 İSİMYAŞSATKESE❤️ ATIŞIDOĞUMTARİHİ
V e n u s V e n u s 04.05.2024
golden-snitch golden-snitch 05.05.2024
@nills07.05.2024
medusaa medusaa 01.05.2024
@sheisce04.05.2024
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-05-2024

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
.

Ben haftaya perşembe gidıcem. insallah karından bakar cok tedirginim zaten az önce erken gebelik testi yaptım pembe çıkmadı cok koyulaşır diye bekledim ama silikten biraz koyuydu pazartesi kan yaptırcam yükselmişmi bakalım hayırlısı
Senin kaçıncı haftaydı hayatım

Hayatım sıkma canını her şey olacağına varır bebişin seni bekliyo ☺️

Selamlar bende umraniye:) hisar hosp international ile anlasacagim.arkadasim 3 hafta once orda dogum yapti cok begendi.ordan paket alacagim. ben orayi tercih edecegim.arkadasim ebelerini cok begenmis.ilgi alakada iiynis.
Fiyat konuştunuz mu

X