Hayırlı olsun canım ay bence hemen kan testi yaptırEki Görüntüle 3295214 kızlar merhaba. Daha adetime 5 gün vardı. İlk sayfada yazmıştım 2 aydır deniyoruz olmuyordu. Bu ay farklı olarak ovulasyon testi ile yumurtlamamı görüp değerlendirdik. 1 aydır da Acvison Maxijuno kullandım doktor tavsiyesiyle. Kan değerlerimi düzelttim. Acaba hamile miyim deyip günde 2 kez bile bazen test yapardım. Negativi gördükçe çok üzüldüm. Hatayı kendimde aradım bazen. Acaba hasta mıyım bir sorunum mu var diye üzüldüm. Bu ay dedimki kendime oluruna bırak. Olacağı varsa olur. Eğer olmazsa üzülme. Test de yapma ama yumurtlamanı takip et olursa olur. Vee az önce çift çizgiyi gördüm. İlerleyen günlerde testi tekrarlayacağım çünkü koyulaştıkça beta hcg değeri arıyor ve sonra da kan değerlerime baktırırım diye düşündüm. Son olarak da rabbim anne olmak isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hepinize dua ediyorum güzel anneler. Rabbim gönlünüze göre versin
İyi doktor olsun her yeri olur ben Ümraniye deyimİstanbul'un neresi canım
Bildirim gelmiyor ki bakmayı unuturum böyle evde de değilim çünkü çalışıyorumCanım tabloyu almayı düşünür müsün o zaman
Bildirim gelmiyor ki bakmayı unuturum böyle evde de değilim çünkü çalışıyorum
Ben hiç doğum yapmadım ama yakın bir arkadaşım Türkiye hastanesindeki Tülay hanımdan memnun kalmıştıİyi doktor olsun her yeri olur ben Ümraniye deyim
Oh süperV e n u s mesaj attı o alacak:)
Bir bakayım aslında benim doktorum da iyiydi de ebe ve hastane politikası kötüydü ordan sorun yaşadım acaba Acıbadem’de falan çok mu pahalıdır ben o kadar ucuza doğum yaptım ki aslında belliydi yani böyle olacağı hastane de dışardan bir şeye benziyordu yaniBen hiç doğum yapmadım ama yakın bir arkadaşım Türkiye hastanesindeki Tülay hanımdan memnun kalmıştı
Dönüş yapmadılar henüz yetki verdiklerinde topiği hazırlarızV e n u s mesaj attı o alacak:)
Çok teşekkür ederim. Pazartesi sağlık ocağından kan vereyim ama çok mu erken. Hesaplamalarıma göre 3 haftalık. 1 hafta beklemek mi daha mantıklı olur?Hayırlı olsun canım ay bence hemen kan testi yaptır
Son adet tarihi ne idrarda varsa kanda da vardırÇok teşekkür ederim. Pazartesi sağlık ocağından kan vereyim ama çok mu erken. Hesaplamalarıma göre 3 haftalık. 1 hafta beklemek mi daha mantıklı olur?
Son adet tarihi 12 Ağustos. Bat 8 eylüldü aslında. Bir test daha yaptım az önce o da aynı çıktı silik çizgi olarak. Kana baktırayım pazartesi. Umarım vardır hamilelik yanılmıyorumdur. Teste bile inanamıyorum ama kalbim tabiki de inan diyor. Kan testinde netleşir o zamanSon adet tarihi ne idrarda varsa kanda da vardır
Bence elinde test varsa koyulasma takip et bat geçince kan ver canımSon adet tarihi 12 Ağustos. Bat 8 eylüldü aslında. Bir test daha yaptım az önce o da aynı çıktı silik çizgi olarak. Kana baktırayım pazartesi. Umarım vardır hamilelik yanılmıyorumdur. Teste bile inanamıyorum ama kalbim tabiki de inan diyor. Kan testinde netleşir o zaman
Öyle yapayım. Çok sağolun Birkaç gün evde test yaparım. Haftaya perşembe gibi belki kan testi veririm. Yoksa ben inanamam çift çizgiye gözümle görsem dahi.Bence elinde test varsa koyulasma takip et bat geçince kan ver canımerkenden verince düşük değer çıkıyor bu sefer iki güne bir aratacak mi diye çok fazla kan vermek zorunda kaliyosun daha büyük bir stres
Artık inanmasan da o seninle bende inanmayıp üç tane yaptım imkansız dedim ama silikte olsa hcg hormonu var demek sağlıkla ilerlesin zamanda çabucak geçiversinÖyle yapayım. Çok sağolun Birkaç gün evde test yaparım. Haftaya perşembe gibi belki kan testi veririm. Yoksa ben inanamam çift çizgiye gözümle görsem dahi.
Benim bugün 5te randevum varBenimki sat 3 ağustos cok yakınmışız ben haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum bi sorun cıkmazsa
Ben de aynı şekilde inanamamistimÖyle yapayım. Çok sağolun Birkaç gün evde test yaparım. Haftaya perşembe gibi belki kan testi veririm. Yoksa ben inanamam çift çizgiye gözümle görsem dahi.
Amin çok teşekkür ederim canım. Sağlıklı olsun da yeterkiArtık inanmasan da o seninle bende inanmayıp üç tane yaptım imkansız dedim ama silikte olsa hcg hormonu var demek sağlıkla ilerlesin zamanda çabucak geçiversin
Ben pervana seyidovaya gidiyorum çok tatlı bi kadınİyi doktor olsun her yeri olur ben Ümraniye deyim
Benim arkadaşım da onda sezaryen doğum yapmıştı onun yanında çalışıyordu çok iyi diyor zaten bende şimdi Acıbadem’den medikal parktan falan fiyat soruyorum biraz daha iyi bir hastane seçeceğim bu sefer medipolde doğurmuştum ilk bebeğimi.Ben pervana seyidovaya gidiyorum çok tatlı bi kadın