2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Eki Görüntüle 3295214 kızlar merhaba. Daha adetime 5 gün vardı. İlk sayfada yazmıştım 2 aydır deniyoruz olmuyordu. Bu ay farklı olarak ovulasyon testi ile yumurtlamamı görüp değerlendirdik. 1 aydır da Acvison Maxijuno kullandım doktor tavsiyesiyle. Kan değerlerimi düzelttim. Acaba hamile miyim deyip günde 2 kez bile bazen test yapardım. Negativi gördükçe çok üzüldüm. Hatayı kendimde aradım bazen. Acaba hasta mıyım bir sorunum mu var diye üzüldüm. Bu ay dedimki kendime oluruna bırak. Olacağı varsa olur. Eğer olmazsa üzülme. Test de yapma ama yumurtlamanı takip et olursa olur. Vee az önce çift çizgiyi gördüm. İlerleyen günlerde testi tekrarlayacağım çünkü koyulaştıkça beta hcg değeri arıyor ve sonra da kan değerlerime baktırırım diye düşündüm. Son olarak da rabbim anne olmak isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hepinize dua ediyorum güzel anneler. Rabbim gönlünüze göre versin🥰
Hayırlı olsun canım ay bence hemen kan testi yaptır 😊

Ben hiç doğum yapmadım ama yakın bir arkadaşım Türkiye hastanesindeki Tülay hanımdan memnun kalmıştı
Bir bakayım aslında benim doktorum da iyiydi de ebe ve hastane politikası kötüydü ordan sorun yaşadım acaba Acıbadem’de falan çok mu pahalıdır ben o kadar ucuza doğum yaptım ki aslında belliydi yani böyle olacağı hastane de dışardan bir şeye benziyordu yani

Çok teşekkür ederim. Pazartesi sağlık ocağından kan vereyim ama çok mu erken. Hesaplamalarıma göre 3 haftalık. 1 hafta beklemek mi daha mantıklı olur?🥰
Son adet tarihi ne idrarda varsa kanda da vardır

Son adet tarihi ne idrarda varsa kanda da vardır
Son adet tarihi 12 Ağustos. Bat 8 eylüldü aslında. Bir test daha yaptım az önce o da aynı çıktı silik çizgi olarak. Kana baktırayım pazartesi. Umarım vardır hamilelik yanılmıyorumdur. Teste bile inanamıyorum ama kalbim tabiki de inan diyor. Kan testinde netleşir o zaman🥰🥰

Son adet tarihi 12 Ağustos. Bat 8 eylüldü aslında. Bir test daha yaptım az önce o da aynı çıktı silik çizgi olarak. Kana baktırayım pazartesi. Umarım vardır hamilelik yanılmıyorumdur. Teste bile inanamıyorum ama kalbim tabiki de inan diyor. Kan testinde netleşir o zaman🥰🥰
Bence elinde test varsa koyulasma takip et bat geçince kan ver canım 😊 erkenden verince düşük değer çıkıyor bu sefer iki güne bir aratacak mi diye çok fazla kan vermek zorunda kaliyosun daha büyük bir stres

Bence elinde test varsa koyulasma takip et bat geçince kan ver canım 😊 erkenden verince düşük değer çıkıyor bu sefer iki güne bir aratacak mi diye çok fazla kan vermek zorunda kaliyosun daha büyük bir stres
Öyle yapayım. Çok sağolun Birkaç gün evde test yaparım. Haftaya perşembe gibi belki kan testi veririm. Yoksa ben inanamam çift çizgiye gözümle görsem dahi. 😅

Öyle yapayım. Çok sağolun Birkaç gün evde test yaparım. Haftaya perşembe gibi belki kan testi veririm. Yoksa ben inanamam çift çizgiye gözümle görsem dahi. 😅
Artık inanmasan da o seninle bende inanmayıp üç tane yaptım imkansız dedim ama silikte olsa hcg hormonu var demek sağlıkla ilerlesin zamanda çabucak geçiversin 🤩

Ben pervana seyidovaya gidiyorum çok tatlı bi kadın ☺️
Benim arkadaşım da onda sezaryen doğum yapmıştı onun yanında çalışıyordu çok iyi diyor zaten bende şimdi Acıbadem’den medikal parktan falan fiyat soruyorum biraz daha iyi bir hastane seçeceğim bu sefer medipolde doğurmuştum ilk bebeğimi.

X