2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Apple’da uygulama yok bu sitenin keşke olsa böyle sürekli tarayıcı yenile zor oluyo yoksa bende ilgilenirdim girmeyi bile unutuyorum bildirim gelen bi App olmayınca

Apple’da uygulama yok bu sitenin keşke olsa böyle sürekli tarayıcı yenile zor oluyo yoksa bende ilgilenirdim girmeyi bile unutuyorum bildirim gelen bi App olmayınca
bu şekilde deneyebilirsin

Bu da android kullananlar için
bildirim geliyor takip ettiğiniz bir konu olunca

Birde bana İstanbul’da doktor lazım daha önce doğum yapıpta hastaneden doktordan memnun olan varmı? Ben hastanemden özellikle ebemden asla memnun değildim çünkü değiştireceğim bu gebeliğimde

Birde bana İstanbul’da doktor lazım daha önce doğum yapıpta hastaneden doktordan memnun olan varmı? Ben hastanemden özellikle ebemden asla memnun değildim çünkü değiştireceğim bu gebeliğimde
İstanbul'un neresi canım

Tahmini doğum tarihi 4 Mayıs görünüyor Nisan sonuna kayar mıyım acaba diye düşünüyorum

Merhaba, özelden mesaj atamadım tabloyu yönetmeye talibim K Kazen

kızlar merhaba. Daha adetime 5 gün vardı. İlk sayfada yazmıştım 2 aydır deniyoruz olmuyordu. Bu ay farklı olarak ovulasyon testi ile yumurtlamamı görüp değerlendirdik. 1 aydır da Acvison Maxijuno kullandım doktor tavsiyesiyle. Kan değerlerimi düzelttim. Acaba hamile miyim deyip günde 2 kez bile bazen test yapardım. Negativi gördükçe çok üzüldüm. Hatayı kendimde aradım bazen. Acaba hasta mıyım bir sorunum mu var diye üzüldüm. Bu ay dedimki kendime oluruna bırak. Olacağı varsa olur. Eğer olmazsa üzülme. Test de yapma ama yumurtlamanı takip et olursa olur. Vee az önce çift çizgiyi gördüm. İlerleyen günlerde testi tekrarlayacağım çünkü koyulaştıkça beta hcg değeri arıyor ve sonra da kan değerlerime baktırırım diye düşündüm. Son olarak da rabbim anne olmak isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hepinize dua ediyorum güzel anneler. Rabbim gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…