- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Amin inşallah canımHadi maşallah, bikac güne keseyi görebilirsin Allah'ın izniyle
Hayırlısı olsun inşallah herkeste farklı ilerliyor süreç hepimiz için en iyisi olsunBenim 361 çıktıktan 6 gün sonra keseyi görmüştük keseden 9 gün sonra kalp atışını duymuştuk
Senin sonucunu merak edip mesajlarına baktım noldu diye diğer gruba yaziyorum sanarken Mayıs annelerine yaziyomusumAmin inşallah canımsen ne yaptın bir gelisme var mı erkenden uyumuşum mesajlar hep birikiyor
Aay evet hepimizi merakta bıraktı şu sonuçSenin sonucunu merak edip mesajlarına baktım noldu diye diğer gruba yaziyorum sanarken Mayıs annelerine yaziyomusumbenim durumum belirsiz şimdilik, mutlak yatak istirahati verdi Dr, hayırlısı inşallah
Canım sende var şu an 25 haftalık gözüküyorsunHanımlar hatırlayanlarınız var mı bilmiyorum ama Eskiden nicklerimizin altında her mesaj yazışımızda hamile olanlarda bir takvim çıkardı şimdi neden çıkmıyor aceba. ?
Çok ta güzel oluyordu oradan herkes birbirini takip edebiliyordu. Kendi gebeliğinin haftasını ve gelişim sürecini izleyebiliyordu.
Profil fotona tıklayıp hesap detaylarından açabilirsin bu arada bebeğimin doğacağı tarih diye bir alan varHanımlar hatırlayanlarınız var mı bilmiyorum ama Eskiden nicklerimizin altında her mesaj yazışımızda hamile olanlarda bir takvim çıkardı şimdi neden çıkmıyor aceba. ?
Çok ta güzel oluyordu oradan herkes birbirini takip edebiliyordu. Kendi gebeliğinin haftasını ve gelişim sürecini izleyebiliyordu.
Öylemi. Demekki kalp durması sebebiyle kürttaj olduğum bebegimin tarihi kalmış.Canım sende var şu an 25 haftalık gözüküyorsun
Profilinden hesap detaylarına tıklayınca görebilirsin aynen dediğin şekilde görülüyorÖylemi. Demekki kalp durması sebebiyle kürttaj olduğum bebegimin tarihi kalmış.
Ama direk burada yazışmalarda çıkıyordu. Pembe bir kısim hatta bebeginiz şuan fasülye kadar . Vs gibi bilgilerde oluyordu.
Ozaman artık buradan kaldırıp sadece profile mi koymuşlar. Bi bakayım.
ahahah evet ilkte heyecan oluyor demekki bayaa :) yine de sen bilirsin tabi :)İlk bebede 10 100 1000 kere gittiğim için bu sefer herşeye vaktinde gitmek istiyorumdiğerinde reglime 3 gün kala kan vermeye başlamıştım 4 +3 de doktora gitmiştim 7+0 a kadar sürekli gittim bu sefer direkt 7 haftada gitmek istiyorum hatta bazen diyorum direkt ikili teste mi gitsem
Benimki sat 3 ağustos cok yakınmışız ben haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum bi sorun cıkmazsaDaha 5. Haftada değilim ya 2 ağustos son reglim
Aa bir de forum seçeneklerinde başkalarının altındaki imzaları görüntüle gibi bişey var onun işaretli olması gerekiyorÖylemi. Demekki kalp durması sebebiyle kürttaj olduğum bebegimin tarihi kalmış.
Ama direk burada yazışmalarda çıkıyordu. Pembe bir kısim hatta bebeginiz şuan fasülye kadar . Vs gibi bilgilerde oluyordu.
Ozaman artık buradan kaldırıp sadece profile mi koymuşlar. Bi bakayım.
2 güne bir %66 üzerinde artmış gayet iyi, sağlıkla artsinGünaydın kızlaaar
İlerleme nasıl sizce
Transfer tarihi 18 Ağustos
Test tarihi 28 Ağustos sonuç : 129
2.test tarihi 1 Eylül sonuç : 390
Yükselme güzel bence canm maşallah sağlıkla ilerlesinGünaydın kızlaaar
İlerleme nasıl sizce
Transfer tarihi 18 Ağustos
Test tarihi 28 Ağustos sonuç : 129
2.test tarihi 1 Eylül sonuç : 390
Çok teşekkür ederim2 güne bir %66 üzerinde artmış gayet iyi, sağlıkla artsin