- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
Benim pozitif çıktığı için igg ve igm bu test yapılıyormuşO nasıl bi test kuzum ilk defa duydum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim pozitif çıktığı için igg ve igm bu test yapılıyormuşO nasıl bi test kuzum ilk defa duydum
Benimki yapti da moralimi bozdu yani bu durum hangisi daha iyi bilemedim yapması mi yapmaması mi...Kızlar benden doktorum tokso rubella cmw testlerini istemedi kalp atışından sonra dedi. Eğer varsa tedavi uygulanıcaksa geç kalmış olmaz mıyız gittiğimde bebek 2 aylık olcak cunku. Birde bu testi her sağlık ocagı yapmıyo mu acaba bizim aile hekimi yapmıyoruz dedi
Yolk keswsini gördü ama o yapılan test kötü çıkarsa kürtaj oluyormuş doktorum demek istemedi ama anladım çünkü araştırıp gitmistimYanlış ölçüm olabilir mi ilki? Neden kötü haber dedin ki kalp atışını ya da bebeği gorebildi mi Dr?
Canım internette 2 hafta ilerde yada geride gitmesi normal sayılır yazıyor.inşallah güzel haberler alırsın5 hafta 5 günlük suan adetime göre bebek takibi yapılacak bir test istedi inşallah sonuç güzel gelir
Ya inşallah ya hepimize Rabbim nasip etsin ya sözün bittiği yer aciz yani hiçbir şey yapamayız beklemekten başka bir çözüm yok muhtemelen doktor yarın yine kan verdiler yani öyle tahmin ediyorumGüzel haberler alırsın inşallah sıkıntı yapma sonuç olarak yükselmiş Allah sana bağışlasın sağlıkla doğsun inşallah
Önceden bilip önlem almak tabiki iyi kuzum en azından antibiyotikle ihtimalleri daha da azaltıyolarmış.Benimki yapti da moralimi bozdu yani bu durum hangisi daha iyi bilemedim yapması mi yapmaması mi...
Avitide testi yapmış olabilir. Canım o ne zaman hastalığı geçirdiğine bakıcaktır.önceden geçirdiğini biliyosun içini ferah tutBenim pozitif çıktığı için igg ve igm bu test yapılıyormuş
Bana ilaç kullanamazsın zaten sadece takip yapicaz dedi eğer bir şey çıkarsa değişik bir durumdayimÖnceden bilip önlem almak tabiki iyi kuzum en azından antibiyotikle ihtimalleri daha da azaltıyolarmış.
Hah aynen ismi oydu inşallah bakalım kızlar 1 hafta boyunca stres yapmadan durabilirsem iyiAvitide testi yapmış olabilir. Canım o ne zaman hastalığı geçirdiğine bakıcaktır.önceden geçirdiğini biliyosun içini ferah tut
Senin 2019 yılından bağışıklığın var ama.her ihtimale karşı yapmıştır bişey çıkmıcak Allah ın izniyle hem direk kürtajı düşünme aklına en kötüsünü getirme ben baya başlıkta okudum pozitif olanlar bile sağlıklı bebeklerine kavuşmuşlarHah aynen ismi oydu inşallah bakalım kızlar 1 hafta boyunca stres yapmadan durabilirsem iyi
O yapılan test ne ki canım sen sakin ol önce neden yapıldı test, kese büyük olduğu için mi yoksa bugün pozitif dediğin değerden dolayı miYolk keswsini gördü ama o yapılan test kötü çıkarsa kürtaj oluyormuş doktorum demek istemedi ama anladım çünkü araştırıp gitmistim
Allah razı olsun merve içime bir nebzede olsa su serptin bende öyle düşünüyorum ama doktora ben daha önce geçirdim dememe rağmen umursamamisti da insallah yurt hayatım sanki hayatıma bir nebzede olsa yardımcı olmuştur inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşurum ama kızlar 6+4 olmasına rağmen kalbim duyulmadı bende bu arada haberiniz olsunSenin 2019 yılından bağışıklığın var ama.her ihtimale karşı yapmıştır bişey çıkmıcak Allah ın izniyle hem direk kürtajı düşünme aklına en kötüsünü getirme ben baya başlıkta okudum pozitif olanlar bile sağlıklı bebeklerine kavuşmuşlar
Pozitif dediğim değerden dolayı yapıldı avidite diye bir test hastalığı ne zaman geçirmişim onu saptiyoO yapılan test ne ki canım sen sakin ol önce neden yapıldı test, kese büyük olduğu için mi yoksa bugün pozitif dediğin değerden dolayı mi
Doktor pozitif çıkmasıyla mecbur yapmalı testi.sen geçirdim desen bile o eline gelen teste bakar.zaten kalp atışı genellikle 7. Haftada oluyo. 1 haftada kolayca geçsin inşallahhAllah razı olsun merve içime bir nebzede olsa su serptin bende öyle düşünüyorum ama doktora ben daha önce geçirdim dememe rağmen umursamamisti da insallah yurt hayatım sanki hayatıma bir nebzede olsa yardımcı olmuştur inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşurum ama kızlar 6+4 olmasına rağmen kalbim duyulmadı bende bu arada haberiniz olsun
Endiselenme canım sen zaten önceden geçirdiğini biliyorsunPozitif dediğim değerden dolayı yapıldı avidite diye bir test hastalığı ne zaman geçirmişim onu saptiyo
Koyulaşmış hayatımCuma günü vermeye gidecem sürekli kolumu deldirmek istemiyorum dünle bugünün testi koyulaşma iyi mi acaba
Doktor pozitif çıkmasıyla mecbur yapmalı testi.sen geçirdim desen bile o eline gelen teste bakar.zaten kalp atışı genellikle 7. Haftada oluyo. 1 haftada kolayca geçsin inşallahh
Allah razı olsun kızlarEndiselenme canım sen zaten önceden geçirdiğini biliyorsun
. Aile hekiminde yaptırmıstım ben canm gecen hafta tam 4+5 ken. Bende bilmiyodum böyle bi tahlil olduğunu ailehekimim kendisi dedi yapıması lazım diye 5 tüp kan almıslrdı bütün değerlere baktılrKızlar benden doktorum tokso rubella cmw testlerini istemedi kalp atışından sonra dedi. Eğer varsa tedavi uygulanıcaksa geç kalmış olmaz mıyız gittiğimde bebek 2 aylık olcak cunku. Birde bu testi her sağlık ocagı yapmıyo mu acaba bizim aile hekimi yapmıyoruz dedi
Ayrıca benimde ıgg pozitif cıktı IgM negatif bi sorun yok dedi çocukken kızamık gecirmişim vücut bağışıklık kazanms. Aile hekiminde yaptırmıstım ben canm gecen hafta tam 4+5 ken. Bende bilmiyodum böyle bi tahlil olduğunu ailehekimim kendisi dedi yapıması lazım diye 5 tüp kan almıslrdı bütün değerlere baktılr