2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
olsun sen tokanı çıkar saçları bi rahat bırak benim baş ağrım yokta mide bulantım var bi şey yemesem kusacakmışım gibi geliyor hep bi şeyler yemek zorundayım alışkın olmadığım bi durum midem yanıyor çok :KK43:
Benim normalde 3 hamileliğimde de mide bulantısından hep hastanelik oluyordum canım ama soğuk süt içmeyi dene mide yanmasına mide bulanmasına da tuzlu salatalık iyi geldi benim dene istersen mide yanmaya buz da iyi gelir ağzına al bir tane buz eme eme ye öyle oluyor maalesef şükür bende bu hamileliğimde yok henüz inşallah da başlamaz

7 Eylül değerim 500 dü bgb daha sonucu beklıyorm önce muayene etti görmedi ama kan sonucum 1 haftada 5000 olması lazım dı ve görünürdü görünmediyse canım çok sıkılıyor demek ya değerim düştüyse o yüzden görünmüyorsa
7 si 500 ise 9 unda 1000 olması lazım 11 inde 2000 desek bugün 4000 oluyor kese gözükmeyebilir kuzum merak etme benim tahminimce 25 binde iken gözükmedi bende çok korktum alttan baktı gözüktü sezeryan kesiğinin altına yerleşmiş alttan bakıldı mı

Benim normalde 3 hamileliğimde de mide bulantısından hep hastanelik oluyordum canım ama soğuk süt içmeyi dene mide yanmasına mide bulanmasına da tuzlu salatalık iyi geldi benim dene istersen mide yanmaya buz da iyi gelir ağzına al bir tane buz eme eme ye öyle oluyor maalesef şükür bende bu hamileliğimde yok henüz inşallah da başlamaz
ayy dediğin şeyleri yapıyorum aşkım sabah uyanır uyanmaz bi şey yemesem hemen kusasım geliyor bi salatalık yiyorum sütü yudum yudum içiyorum çünkü gaz yapıyor ama iyi geliyor. normalde yazın bile sıcak su içen ben şimdi soguk su içince rahatlıyorum. bi ara yogurt çok iyi geldi ama tiksindim galiba ondan canım çekmiyor :KK43:
geçen karpuzda yedim çok iyi gelmişti ama dün baktım bulamadım markette salatalıktan devam :)
demekki çare arayınca aynı şeyleri yapıyoruz :)

7 si 500 ise 9 unda 1000 olması lazım 11 inde 2000 desek bugün 4000 oluyor kese gözükmeyebilir kuzum merak etme benim tahminimce 25 binde iken gözükmedi bende çok korktum alttan baktı gözüktü sezeryan kesiğinin altına yerleşmiş alttan bakıldı mı
Değerim 2225 çıktı ne yapacam 4 bin olmalıydı değil mi

ayy dediğin şeyleri yapıyorum aşkım sabah uyanır uyanmaz bi şey yemesem hemen kusasım geliyor bi salatalık yiyorum sütü yudum yudum içiyorum çünkü gaz yapıyor ama iyi geliyor. normalde yazın bile sıcak su içen ben şimdi soguk su içince rahatlıyorum. bi ara yogurt çok iyi geldi ama tiksindim galiba ondan canım çekmiyor :KK43:
geçen karpuzda yedim çok iyi gelmişti ama dün baktım bulamadım markette salatalıktan devam :)
demekki çare arayınca aynı şeyleri yapıyoruz :)
Evet canım bide mide yanmasına doktoruna sor yine de ben gavisgon duo içiyordum kutu kutu hemde en son çarem o oluyordu son haftalarda sana da verirse kullan mide işin içine girince benim yaşam kalitem düşüyor maalesef

Evet canım bide mide yanmasına doktoruna sor yine de ben gavisgon duo içiyordum kutu kutu hemde en son çarem o oluyordu son haftalarda sana da verirse kullan mide işin içine girince benim yaşam kalitem düşüyor maalesef
sorma hayatım ben zaten ergenliğimden beri reflüyle uğraşırım bi şey olsun hemen mideme vurur :KK43:
c.tesi gidicem doktora bakalım vericek mi gavisgon benim eski dostum :)

sorma hayatım ben zaten ergenliğimden beri reflüyle uğraşırım bi şey olsun hemen mideme vurur :KK43:
c.tesi gidicem doktora bakalım vericek mi gavisgon benim eski dostum :)
Ayyy bende de ülser var 10 yaşından beri çekiyorum laneti kuzum seni çok iyi anlıyorum sana patates suyunu öneririm şuan yapma tabi doğumdan sonra patatesin suyunu sabah aç karnına iç çok iyi geliyor

2 gün sonra gitseydin gorurdun
BENDE OLE DUSUNDUM AMA OLE PANIK YAPTIRIYORLAR KI YOK YASIN 39 HEP KONTROL ALTINDA OLMALISIN İLERİ YAS GEBELİGİ YOK DIŞ GEBELİK.RESMEN AKLIMLA OYNUYORLAR.BEN CUMA GİDEYİM DİYE DÜŞÜNDÜM AMA DOKTOR ILLA PERSEMBE GELİCEKSİN DEDİ

Kızlar bugün adet günüm 3 gün önce 19 betayla öğrenmiştim testlerle artışı kontrol ediyorum koyulaşma var baya yalnız bugün rahimde hafif sızı oluyor ara ara normal mi sizde de oluyor mu

Aynı klinikte mi verdin bu kanı kuzum işte o yüzden ilk kan verince iki gün sonra tekrarlamak önemli şuanlık karışıklık yaşamamak için
Evet aynı yerde verdim doktor üç gün boyunca izledi artışa göre iyi dedi ama lekelenmem var dedim zaten kahverengi bir hafta sonra tekrar bakarız dedi normalde yarın kese Gidecektik kese görmeye ama bugün lekelenmem artınca çok hemen gittim Vajinal baktı keseyi göremedik kan sonucunu da böyle çıktı hep aynı yerden baktım yani

Kızlar bugün adet günüm 3 gün önce 19 betayla öğrenmiştim testlerle artışı kontrol ediyorum koyulaşma var baya yalnız bugün rahimde hafif sızı oluyor ara ara normal mi sizde de oluyor mu
BENİMDE OLMUSTU CANIM NORMAL AMA YİNEDE DOKTORUNA SORSAN İYİ OLUR.BENİM DOKTORUM MIZMIZ AGRILARIN İÇİN GELME DEMİŞTİ.

hayatım aynı regli agrısı gibi oluyor işte normal yani :)

sen yine tabi aynı yerde bi kan ver bakalım kaç olmuş

%66 oranında artış da olabilir bu hesapla bugün 2287 çıkıyor yani şu anki betaya çok yakın, stres yapma inşallah bebeğin seninle 🙏
Güzel bişey o kadar ihtiyacım var ki ağladım gerçekten Allah razı olsun Allah hepimizin bebeklerini bağışlasın burada hepimiz kucağına almayı nasip etsin ben de bu süreci defalardır iki kere daha yaşadığım için çok zor geliyor bilmiyorum şu anda zaten bir tek yatıyorum bilmiyorum da elimden hiçbir şey gelmiyor kahverengi su gibi akıntım var yani

X