2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Güzel bişey o kadar ihtiyacım var ki ağladım gerçekten Allah razı olsun Allah hepimizin bebeklerini bağışlasın burada hepimiz kucağına almayı nasip etsin ben de bu süreci defalardır iki kere daha yaşadığım için çok zor geliyor bilmiyorum şu anda zaten bir tek yatıyorum bilmiyorum da elimden hiçbir şey gelmiyor kahverengi su gibi akıntım var yani
Seni çok iyi anlıyorum canım, ben de boş gebelik yaşadım ilk gebeliğimdi ve çok heyecanlıydim sonu hayal kırıklığı olmuştu. Yiyecek ekmeği varsa o bebiş her türlü dunyaya gelecek, yoksa da bizim elimizden bir şey gelmez her şerde vardır bir hayr. O yüzden sakin ol, stres yapma bol bol dinlen ağlayıp da bebisi de strese sokma seninle kalacak inşallah annesi, dualarım seninle 🙏

sen yine tabi aynı yerde bi kan ver bakalım kaç olmuş
Cuma günü vermeye gidecem sürekli kolumu deldirmek istemiyorum 🥲 dünle bugünün testi koyulaşma iyi mi acaba

Eklentiler

• IMG_20230913_085942.jpg
    IMG_20230913_085942.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20230912_074716.jpg
    IMG_20230912_074716.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar bende iyi haber yok malesef bir test verdim haftaya çıkacakmış ona göre bebek takibi yapicaz dedi 5 gün önce gittiğimde 4 hafta 5 günlük olan bebek bugün 6 hafta 4 günlük çıktı böyle bir şey olabilir mi ya

Evet aynı yerde verdim doktor üç gün boyunca izledi artışa göre iyi dedi ama lekelenmem var dedim zaten kahverengi bir hafta sonra tekrar bakarız dedi normalde yarın kese Gidecektik kese görmeye ama bugün lekelenmem artınca çok hemen gittim Vajinal baktı keseyi göremedik kan sonucunu da böyle çıktı hep aynı yerden baktım yani
Anladım canım doktorun ne dedi peki şuan gösterdin mi ?

Kızlar bende iyi haber yok malesef bir test verdim haftaya çıkacakmış ona göre bebek takibi yapicaz dedi 5 gün önce gittiğimde 4 hafta 5 günlük olan bebek bugün 6 hafta 4 günlük çıktı böyle bir şey olabilir mi ya
Neye üzülüyorsun büyüme olmuş anlamadım ben ? Yanlış ölçüm yapılmıştır ilk zaman belki adet tarihine göre kaç günlük

Kızlar şuan 5+3 teyim. Cuma günü öğrendik gebeliği. 77 değer sonucuyla.. Bugün aile hekimine gittim kan testi vermeye değerler kaç artmış diye. Yarın gel gebelik takip dosyası açacağım dedi. Kaç artması gerekiyor 4 gün içinde? 19 unda randevum var doktoruma Allah nasip ederse keseyi göreceğiz. Şansın varsa kalp sesini duyarız dedi. 🤲🏻🥹

Seni çok iyi anlıyorum canım, ben de boş gebelik yaşadım ilk gebeliğimdi ve çok heyecanlıydim sonu hayal kırıklığı olmuştu. Yiyecek ekmeği varsa o bebiş her türlü dunyaya gelecek, yoksa da bizim elimizden bir şey gelmez her şerde vardır bir hayr. O yüzden sakin ol, stres yapma bol bol dinlen ağlayıp da bebisi de strese sokma seninle kalacak inşallah annesi, dualarım seninle 🙏
Aminnnn aminn
Çok zor imtihanmış gerçekten rabbim nasip etsin sağlıkla hepimize umarım bu defa da hüsran olmaz çok yıpratıcı

Yanlış ölçüm olabilir mi ilki? Neden kötü haber dedin ki kalp atışını ya da bebeği gorebildi mi Dr?

Kızlar benden doktorum tokso rubella cmw testlerini istemedi kalp atışından sonra dedi. Eğer varsa tedavi uygulanıcaksa geç kalmış olmaz mıyız gittiğimde bebek 2 aylık olcak cunku. Birde bu testi her sağlık ocagı yapmıyo mu acaba bizim aile hekimi yapmıyoruz dedi

X