- 3 Temmuz 2023
- 899
- 900
- 34
Bence aviditen yüksek gelcek kendini strese koymaDegerlerim bu şekilde yardımcı olursan Cook mutlu olurum yoksa bir hafta stresten kendimi yicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence aviditen yüksek gelcek kendini strese koymaDegerlerim bu şekilde yardımcı olursan Cook mutlu olurum yoksa bir hafta stresten kendimi yicem
Peki bilimsel bir dayanağın var mi aslında bunu bile demen beni çok rahatlattı.. İlk öğrendiğimden beri başım çatlıyorBence aviditen yüksek gelcek kendini strese koyma
Ben baya araştirmiştiö makalelerde oranlar vardi onlarla karşilaştirmiştim.instagramda doc dr Cüneyt Etfal Taner var onada sormuştum oda yüksek gelir demişti ki öyle de oldu .Peki bilimsel bir dayanağın var mi aslında bunu bile demen beni çok rahatlattı.. İlk öğrendiğimden beri başım çatlıyor
Çok teşekkür ederim canimBen baya araştirmiştiö makalelerde oranlar vardi onlarla karşilaştirmiştim.instagramda doc dr Cüneyt Etfal Taner var onada sormuştum oda yüksek gelir demişti ki öyle de oldu .
Bende şişim sanki gitmeyecekte daha da şişecekmişim gibi hissediyorum :)Kozlar regl olamadığımız için o şişlik nasıl gidicek ya sizde de varmı
Bende şişlik iki gündür var sen kaçıncı haftandasıb burda gözükmüyor kaç gaftalık oldugun hamilelik günlügünü imzalamamışsın galibaKozlar regl olamadığımız için o şişlik nasıl gidicek ya sizde de varmı
O nasıl oluyor kız hiç bilmiyorum ben 4+4 benimde 3 4 gündür var napıcam bilmiyorumBende şişlik iki gündür var sen kaçıncı haftandasıb burda gözükmüyor kaç gaftalık oldugun hamilelik günlügünü imzalamamışsın galiba
Cnm Merhaba! inş sağlikli kucağina alirsin bebişini bende progestan kulaniyorum şöyle dene evde bir Şiringanin başiyla del sonra afedersin vajinanin alt kismina ittir . Kendini kasmadan yaparsan zaten o içeriye direk atiyor kendini . Kasincada Dişariya atiyor .merhaba arkadaşlar umarım herkesin keyfi yerindedir bu süreçte ne olursa olsun bebişlerimiz için öyle olmalı en azından :) stresten ve üzüntüden uzak durmamız bebişlerimiz için kıymetli :) kafamda bir soru var bir kaç gündür düşünmemeye çalışıyorum ama kafamdan atmak için sizlere danışmak istedim. Yoğun olara kahverengi lekelenmem 8 gün önce başladı. İlçedeyim doktorum ilde arayıp sordum gelme randevu günümüzde gel progestan kullan dedi. Günde 3 defa fitil olarak kullanıyorum ama iterken yapışıyor. Bazen hiç hareket etmiyor bile bunun için bir çözüm önerisi var mı? Jel kullansam mı diye düşünmüyor değilim. Bir diğer sorum ise progestanı kullanırken lekelenmem oluyor. Mesela ayağa kalkıp yemek bile yapsam. Bazen bu lekelenmeler sanki kısa bir ipmiş gibi oluyor. Progestan kullananan arkadaşlarım sizlerde durum nasıl? Bu olağan bi durum mu acaba?
Bizim ismimizin altında kaçıncı haftada oldugumuz gözüküyor sen görüyormusun kapalı ise profilden açacaksın hamilelik kimligini imzalıcaksın tahmini dogum tarihini gireceksin canımO nasıl oluyor kız hiç bilmiyorum ben 4+4 benimde 3 4 gündür var napıcam bilmiyorum
Lekelenme için bence doktora hemen görün. Belki pruloton iğne filan yaptirir. Kulandiğin corasprin filan varsa doktora daniş . Çünkü bazı doktorlar kesiyor. Birde bu süreçte bol sıvı tüket ve dinlenmerhaba arkadaşlar umarım herkesin keyfi yerindedir bu süreçte ne olursa olsun bebişlerimiz için öyle olmalı en azından :) stresten ve üzüntüden uzak durmamız bebişlerimiz için kıymetli :) kafamda bir soru var bir kaç gündür düşünmemeye çalışıyorum ama kafamdan atmak için sizlere danışmak istedim. Yoğun olara kahverengi lekelenmem 8 gün önce başladı. İlçedeyim doktorum ilde arayıp sordum gelme randevu günümüzde gel progestan kullan dedi. Günde 3 defa fitil olarak kullanıyorum ama iterken yapışıyor. Bazen hiç hareket etmiyor bile bunun için bir çözüm önerisi var mı? Jel kullansam mı diye düşünmüyor değilim. Bir diğer sorum ise progestanı kullanırken lekelenmem oluyor. Mesela ayağa kalkıp yemek bile yapsam. Bazen bu lekelenmeler sanki kısa bir ipmiş gibi oluyor. Progestan kullananan arkadaşlarım sizlerde durum nasıl? Bu olağan bi durum mu acaba?
Kuzum benimde lekelenmelerim çok oldu 2 3 güne bir ve ip gib kahve bendende çok geldi hatta 2 gün önce adet gibi kanamam oldu çok şükür bir gün sürdü bitti allah sana yaşatmasın. Progesterona gelince doktorum daha çabuk etki göstermesi için toplu igne ile bşr taraftan del öyle kat dedi gerçekten daha etkili sende öyle yapCnm Merhaba! inş sağlikli kucağina alirsin bebişini bende progestan kulaniyorum şöyle dene evde bir Şiringanin başiyla del sonra afedersin vajinanin alt kismina ittir . Kendini kasmadan yaparsan zaten o içeriye direk atiyor kendini . Kasincada Dişariya atiyor .
Herkesin beta artişi farkli oluyor cnm. Ya iki günde bir takip edeceksin 4000 -4500 arkasinda keseyi göreceksin yada bu değerini 2 günde bir 2 ye katlanarak hesaplayacaksin oda ayin 22 sine denk geliyorKızlar ayın 10 da beta 19 du bu akşam tekrar kan verdim 155 olmuş iyi mi sizce ve ne zaman kese görünür hangi gün randevu alayım doktroruma
10 gun sonra gorursunuzKızlar ayın 10 da beta 19 du bu akşam tekrar kan verdim 155 olmuş iyi mi sizce ve ne zaman kese görünür hangi gün randevu alayım doktroruma
6 aylik hamile gibiyimBende şişim sanki gitmeyecekte daha da şişecekmişim gibi hissediyorum :)
İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım canım yarın bir şırınga edinip deneyeyim teşekkür ederim tavsiyen içinCnm Merhaba! inş sağlikli kucağina alirsin bebişini bende progestan kulaniyorum şöyle dene evde bir Şiringanin başiyla del sonra afedersin vajinanin alt kismina ittir . Kendini kasmadan yaparsan zaten o içeriye direk atiyor kendini . Kasincada Dişariya atiyor .