- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Dr'a danisirsin için rahatlar canımBilmiyorum ki birazda nezleyim ama geçmiş tahlillerimdede yüksek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr'a danisirsin için rahatlar canımBilmiyorum ki birazda nezleyim ama geçmiş tahlillerimdede yüksek
15 ya da 16 agustos olması lazım hayatım :)Yumurtlama gününü biliyor musun
Ben de 13 diye biliyorum kendiminkini, o zaman 2 gün var yani 6+1 oluyorsun :)15 ya da 16 agustos olması lazım hayatım :)
7 Eylül değerim 500 dü bgb daha sonucu beklıyorm önce muayene etti görmedi ama kan sonucum 1 haftada 5000 olması lazım dı ve görünürdü görünmediyse canım çok sıkılıyor demek ya değerim düştüyse o yüzden görünmüyorsacanım ben dun 1759 ıle göremedim.normal bir durum mu anormal bir durum mu bilmiyorum.yarın tekrar randevum var.hayırlısı ne ise o olsun.elimden duadan baska birsey gelmiyor
herhalde en iyi çozum masaj böyle kafanı tarasan rahatlarsın bi de saçlarını büyük tokalarla toplama açık kalsın ya da lastikle hafif tuttur.Kızlar ölüyorum baş ağrısından ne yapmalıyım gözümü açamıyorum
Bugün ben de öyle, ağladım biraz ondan sonra başım ağrıdı. 2 ay önce 3 yıldır bizimle olan kuşumuz vefat etti aşırı bagliydik birbirimize. Bugün poşetin birinde tüyünü gördüm başladım ağlamaya sonrasında felaket bir baş ağrısı hala da devam ediyorKızlar ölüyorum baş ağrısından ne yapmalıyım gözümü açamıyorum
ahahah sağol hayatımm :) kalp atışı duyulur mu bu h.sonu pekiBen de 13 diye biliyorum kendiminkini, o zaman 2 gün var yani 6+1 oluyorsun :)
Duyulabilir de duyulmayabilir de dediler bana :) diğer gruplara baktım çoğunlukla 6+1den itibaren duymuşlar ama duyulmasa da sorun değilmis 7-8. Haftalarda duyan da varmış. Ben de yarın gidiyorum bakalım duyabilecek miyiz haber ederim :)ahahah sağol hayatımm :) kalp atışı duyulur mu bu h.sonu peki
ahhh canım başın sağolsun benim de kedim 1.5 sene önce vefat etti halen burnumun direği sızlar yokluğuna alışamadım başka kedi de alamadım eve sokaktakileri besliyorum ama şimdi o da yasak mamalarını koyup kaçıyorum hemenBugün ben de öyle, ağladım biraz ondan sonra başım ağrıdı. 2 ay önce 3 yıldır bizimle olan kuşumuz vefat etti aşırı bagliydik birbirimize. Bugün poşetin birinde tüyünü gördüm başladım ağlamaya sonrasında felaket bir baş ağrısı hala da devam ediyor
Büyük toka var ama çok gevşek bağlı kuzum gözlerime vuruyor bu nasıl ağrı böyle yaherhalde en iyi çozum masaj böyle kafanı tarasan rahatlarsın bi de saçlarını büyük tokalarla toplama açık kalsın ya da lastikle hafif tuttur.
aaa süper hadi bakalımm :) saat kaçta gideceksinDuyulabilir de duyulmayabilir de dediler bana :) diğer gruplara baktım çoğunlukla 6+1den itibaren duymuşlar ama duyulmasa da sorun değilmis 7-8. Haftalarda duyan da varmış. Ben de yarın gidiyorum bakalım duyabilecek miyiz haber ederim :)
Kıyamam sana seni çok iyi anlıyorum bende de vardı bıcırık çocukluk arkadaşımdı benim lise sınavına giriceğim gün sabah bakmak için yanına gittiğimde ölmüştü sınav boyu ağlıyordum evcil hayvana alışınca çok zor oluyorBugün ben de öyle, ağladım biraz ondan sonra başım ağrıdı. 2 ay önce 3 yıldır bizimle olan kuşumuz vefat etti aşırı bagliydik birbirimize. Bugün poşetin birinde tüyünü gördüm başladım ağlamaya sonrasında felaket bir baş ağrısı hala da devam ediyor
canım benim degerlerimde düşme olmadı ben adet günü yanı 1 eylül de 24,84 ile ogremdım 2 günde 1 test ile 1,5 2 kat artarak bu duruma geldik.son testim sadece 2 kat olmadı.gec dollenme dıye dusunuyorum aksını aklıma getirmek istemiyorum. senin suan 4000 lerde olması gerekiyor verdiğin tarihe göreALLAH HEPIMIZIN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN7 Eylül değerim 500 dü bgb daha sonucu beklıyorm önce muayene etti görmedi ama kan sonucum 1 haftada 5000 olması lazım dı ve görünürdü görünmediyse canım çok sıkılıyor demek ya değerim düştüyse o yüzden görünmüyorsa
Kıyamam sana seni çok iyi anlıyorum bende de vardı bıcırık çocukluk arkadaşımdı benim lise sınavına giriceğim gün sabah bakmak için yanına gittiğimde ölmüştü sınav boyu ağlıyordum evcil hayvana alışınca çok zor oluyorBugün ben de öyle, ağladım biraz ondan sonra başım ağrıdı. 2 ay önce 3 yıldır bizimle olan kuşumuz vefat etti aşırı bagliydik birbirimize. Bugün poşetin birinde tüyünü gördüm başladım ağlamaya sonrasında felaket bir baş ağrısı hala da devam ediyor
olsun sen tokanı çıkar saçları bi rahat bırak benim baş ağrım yokta mide bulantım var bi şey yemesem kusacakmışım gibi geliyor hep bi şeyler yemek zorundayım alışkın olmadığım bi durum midem yanıyor çokBüyük toka var ama çok gevşek bağlı kuzum gözlerime vuruyor bu nasıl ağrı böyle ya
2 gün sonra gitseydin gorurduncanım ben dun 1759 ıle göremedim.normal bir durum mu anormal bir durum mu bilmiyorum.yarın tekrar randevum var.hayırlısı ne ise o olsun.elimden duadan baska birsey gelmiyor
Benim kuşumun kardeşi vardi bir de onu sahiplendik onun hayatını guzellestirelim diye ama kendi kuşumun yeri çok ayrı daha 1 aylıkken gelmişti bize oğlum gibiydi annekusum derdi bana ne zaman minicik halini toprakta olduğunu dusunsem agliyorum bugün görünce de dayanamadım senin de başın sağ olsun canım evlat gibiler gerçektenahhh canım başın sağolsun benim de kedim 1.5 sene önce vefat etti halen burnumun direği sızlar yokluğuna alışamadım başka kedi de alamadım eve sokaktakileri besliyorum ama şimdi o da yasak mamalarını koyup kaçıyorum hemen
Benim normalde 3 hamileliğimde de mide bulantısından hep hastanelik oluyordum canım ama soğuk süt içmeyi dene mide yanmasına mide bulanmasına da tuzlu salatalık iyi geldi benim dene istersen mide yanmaya buz da iyi gelir ağzına al bir tane buz eme eme ye öyle oluyor maalesef şükür bende bu hamileliğimde yok henüz inşallah da başlamazolsun sen tokanı çıkar saçları bi rahat bırak benim baş ağrım yokta mide bulantım var bi şey yemesem kusacakmışım gibi geliyor hep bi şeyler yemek zorundayım alışkın olmadığım bi durum midem yanıyor çok
Evet çocuğum gibiydi herhangi bir video ya da böyle tüy görünce tutamıyorum hala kendimi basın sağ olsun senin deKıyamam sana seni çok iyi anlıyorum bende de vardı bıcırık çocukluk arkadaşımdı benim lise sınavına giriceğim gün sabah bakmak için yanına gittiğimde ölmüştü sınav boyu ağlıyordum evcil hayvana alışınca çok zor oluyor