2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Çok önemseme bu kadar ya
Sana trip atan olursa önceki tecrübemde çok üzüldüğüm için doktor psikolojim için kalp atışını duyana kadar kimseye söylemiceksin dedi dersin
Trip atan olursa da halen konuşma onunla 😂
Haahhaa yine bir yalan söyleyip 😂😂
Yok ya atmazlar herhalde de ben yalan söylemekten hoşlanmıyorum hep ayağıma dolancak gibime geliyor 😂

Selam kızlar, geceleri bazen uykudan uyandıran kasık ve bacak ağrısı yaşayan var mı? Şimdi de bacağıma ve koluma sancı giriyor, aranızda bunu yaşayan var mı?
Benimde bacak iç kısımları agrı oluyor canım iki gündür kasık agrım var ama tek taraflı batmalar oluyor. Lekelerin geçtimi canım doktora ne zaman gideceksin

Kızlar bugün ben 5+5 ile tekrardan doktora gidicem en son 5+0da bakmıştı yine bakar mı acaba ultrasonla

Yaa kızlar lekelenmelerim arttı acile gittim vajinal baktı fakat keseyi görmedi tekrardan kan verdim bekliyorum çok korkuyorum ya o kadar üzülüyorum ki iki defa düşük oldu beş senelik hasret bu defa bana bağışlasın Rabbim diyorum dua edin ne yapacağımı şaşırdım

KIZLAR MERHABA BENDE HENUZ BİR DEĞİŞİKLİK YOK.YARIN KONTROLUM VAR EGER 2 KAT ARTMIS İSE 3500 LERDE OLACAGIM İNŞALLAH BU SEFER GÖRÜNÜR KESE.KORKU HEYECAN COK KARMASIK DUYGULAR BİRDE USTUNE SOGUK ALGINLIGI GECİRİYORUM..CALISIYORUM KAFAMI DAGITMAK İÇİN EVRAKLARA GÖMÜLDÜM AMA KENDİME GELDIGIMDE BETA DİYE ARASTIRIRKEN BULUYORUM.ERKEN OGRENMEK KADAR BERBAT BİRSEY YOK.TAM KAFAYI YEMELİK DURUMA GELİYORSUN

Yaa kızlar lekelenmelerim arttı acile gittim vajinal baktı fakat keseyi görmedi tekrardan kan verdim bekliyorum çok korkuyorum ya o kadar üzülüyorum ki iki defa düşük oldu beş senelik hasret bu defa bana bağışlasın Rabbim diyorum dua edin ne yapacağımı şaşırdım
Canım içini ferah tut suab hepımız netlesene kadar böyle hop ourup hop kalkacagız.dualarım seninle insallah bebişin seninledir

kızlar dun muayene olurken 5+4 dum degerim 1759 görünmemesi normal mı yoksa bu haftada kesin görülmesi gerekir mi kesenın.

Allah razı olsun ❤️ve kese alttan beta kaç olunca görünüyor sonucum çıkmadı
canım ben dun 1759 ıle göremedim.normal bir durum mu anormal bir durum mu bilmiyorum.yarın tekrar randevum var.hayırlısı ne ise o olsun.elimden duadan baska birsey gelmiyor

X