2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Ah canım benim gözün aydin Rabbım kucağıma aldım demeyide nasip etsin.banada dua edermisin moralim yerlerde.
Amin canım hepimize inşallah.ederim tabiki noldu canım hayırdır ?

Amin canım hepimize inşallah.ederim tabiki noldu canım hayırdır ?
Bugun kontrolüm vardı alttan muayene oldum ufak birsey göründü ama kese diyemem dedi normal şartlarda 1950 2000 olması gerekiyor degerimin.tekrar beta alindin1789 cikti tabi bi önceki beta sabah 8 de bugün ku beta 10 da yapıldı.o zaman farkını simdi hatırladım.2 kat artmamis persembe gününe verdi doktor tekrar randevu.cok ümitliyim bugun görürüm diye. Saat farkını katmaz isek yüzde 80 gibi artmis.gelde.yuregine söz geçir perşembeye kadar.

Kuşum zaman geçmiyo en iyi biz birbirimizi anlarız . Ama gönlüne su serp biraz duanı et. Ben burda cok gördüm 6. Hafta keseyi görenler her bünye başka. Formda cok okudum ben görceksin sende inşallah.hep aynı merkezde mi verdin kanı

Son adet tarihin ne zaman cAnım acele etme bazılarında 6 haftayı tamamlayınca gözüküyor

4 ağustos canım 1 Eylül Bat.ben 1 eylülde 24.84 ile ogrendim
Küçücükte olsa görmüş canım aletin kalitesine göre çok farkediyor canım beta sadece 2 defa mı verdin bugün verdigin saatte ikinci gün tekrar ver aynı yerde artışı takip et canım

Son 3 test aynı merkez 482 974 1759

Küçücükte olsa görmüş canım aletin kalitesine göre çok farkediyor canım beta sadece 2 defa mı verdin bugün verdigin saatte ikinci gün tekrar ver aynı yerde artışı takip et canım
Kuzum 1 Eylül den beri verioum
11 Eylül 24.84 2 Eylül 44.88 4 Eylül.114 6 Eylül 250 8 Eylül 482 10 Eylül 974 12 Eylül 1789

Kuzum 1 Eylül den beri verioum

11 Eylül 24.84 2 Eylül 44.88 4 Eylül.114 6 Eylül 250 8 Eylül 482 10 Eylül 974 12 Eylül 1789
Bence sıkıntı gözükmüyor kuzum strese girme başka doktorada gidebilirsin ultrasından çok degişiyor biri göremiyor birisi görüyor

Artışın iyi gözüküyor kuzum döllenmeye baglı kese görme degişebilir belki 2 3 gün geç döllenme oldu yada geç yerleşti bilemeyiz kuzum ne zaman çagırdı tekrar
Benim 30 ağustos ta yerlesme kanamasi oldu.adet oldum zannettim daha gelmedi. 1 Eylül son adet tarihi ilk beta 24.84 adet günü bu kadar düşük değer olması geç olduğuna işaret olabilir dimi

Kızlar benim de randevum haftaya saliydi ama perşembeye çektim. Bugün kasık ağrım fazla eşim de cuma akşamı şehir dışına çıkıyor haftasonu yok o gelince gidecektik ama bugünkü ağrılarım da korkuttu beni tıpkı regl gibi o zaman da ağrım olurdu ağrıdan midem bulanirdi. Şimdi de oyle ağrı ve bulantım var ara ara geçiyor arada da çok oluyor, hamile olmasam regl oldum derim. Bu perşembeye aldım randevu. Geçtiğimiz hafta salı kese 10mmdi ve Dr 5+0 demişti. Benim hesaplarima göre Perşembe 6+4 ama dr'a göre de 6+2 oluyor. Sizce kalp atışı duyulur mu?

Benim 30 ağustos ta yerlesme kanamasi oldu.adet oldum zannettim daha gelmedi. 1 Eylül son adet tarihi ilk beta 24.84 adet günü bu kadar düşük değer olması geç olduğuna işaret olabilir dimi
Olabilir canım tabiki yumurta takibi yapmıyorsan ne zaman çatladı be zaman döllendi bilemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…