2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Canım benim sorunum testlerle degil😅 önceki boş gebeliğimde toksoplazma testi yaptirdigimda betama da bakmış Dr tesadüf görmüştüm değer 2900 kusurdu ve çok düşük geldi o haftasonu kalp atışına gidecektim haftanın başında böyleydi. Akşamına Dr bulmuştum kesen bozuk dedi ve kanamam başladı. Kalp atışı duyacağım zaman da kürtaj olmuştum. Bugün bu testi vermeye gidince eski anılarım bir anda ortyaa çıktı bugüne kadar iyiydim aslında ama bugün çok moralim bozuldu 🥺🥺
Bozma moralini sıkma canını
Boşver bak hepimiz beraberiz şimdi
Hiç yaşanmamış gibi düşün
İnternetten emzik kıyafet bebek arabası falan bak :)

Annelik gerçekten daha kucağa bile almadan başlıyor evhamlarla korkularla. Bu duygular hayatımızın geri kalanında hep olacak artık. Bizim yapmamız gerekense iyi düşünüp pozitif olmak😍
Bir de kuzum doktor mu istiyor bu testleri belli bir haftada mı istiyorlar? Gebelik rutini dedikleri kan tahlilleri
Evet hayatım doktor istiyor bunları bi çok şey istedi benimki mesela sonuçlandı ctesi gidicem doktora
Kanım düşük benim de :KK43: 8.9

Annelik gerçekten daha kucağa bile almadan başlıyor evhamlarla korkularla. Bu duygular hayatımızın geri kalanında hep olacak artık. Bizim yapmamız gerekense iyi düşünüp pozitif olmak😍
Bir de kuzum doktor mu istiyor bu testleri belli bir haftada mı istiyorlar? Gebelik rutini dedikleri kan tahlilleri de varmış onları da yaptırdın mı benim hiçbir bilgim yok bu konularda
Keseyi gördükten sonra Dr liste veriyor yavrum, şu testleri yaptır şu gün gel kalp atışına diyor. İkisinde de öyle olmuştu benim.
Gerçekten hep bir evham ya şu sefer öyle olmicam dedim bugün her şey değişti bir anda. Sağlıkla gelsinler inşallah 🥰

Bozma moralini sıkma canını
Boşver bak hepimiz beraberiz şimdi
Hiç yaşanmamış gibi düşün
İnternetten emzik kıyafet bebek arabası falan bak :)
Aay instada tüm kesfetim zıbın ve bebek zaten öğrendiğimden beri hep onlara baktım herhalde 😅 inşallah o alışverişleri yaptığımız zamanlar da gelsin 🙏

Hersey yolundadır sen gönlünü ferah tut ne dıyoruz olumlu düsünelım ki hersey güzel olsun gerçekten pozitif olmanın fazlasıyla faydası oluyor 🦋💙
Bugüne kadar kafamdan olumsuz her şeyi atmıştım hep pozitif olmaya çalışıyordum da bugün bildiğin her şeyi yeniden yaşamış gibi oldum. İnşallah her şey olumlu şekilde ilerler 🙏🌸

Dün kan vermiştim 72 çıkmış değerim, 3 haftalık falan oluyor demi hanımlar?

Bugüne kadar kafamdan olumsuz her şeyi atmıştım hep pozitif olmaya çalışıyordum da bugün bildiğin her şeyi yeniden yaşamış gibi oldum. İnşallah her şey olumlu şekilde ilerler 🙏🌸
İnşallah bebeğim hersey çok güzel olucak unutma bak yakında kalp atışını da duyucaksın💗

yenemeden nasıl hamile kaldın kız
Bunu herkes soruyor. Doktor da dahil buna. 😊 Eşimle yavaş yavaş aştık bu durumu. 3 yıl sürdü. Zordu ama aştım. Hala olması gerektiği gibi olmuyor ama oluyor. Doktora gidince ayrı korku oluyor şu an. Hala o düşünceyi atamadım. Ne olduğunu da anlatamıyorum. Çok farklı bir his. Doktor denedi ama direk kilitleniyor gibi. Yat masaya dediğinde o masadan bile korkuyorum. Aletleri görünce panik oluyorum. Psikolojik biliyorum. Perşembe deneyeceğiz ama umarım kilitlenmez yine. 😔😔

Keseyi gördükten sonra Dr liste veriyor yavrum, şu testleri yaptır şu gün gel kalp atışına diyor. İkisinde de öyle olmuştu benim.
Gerçekten hep bir evham ya şu sefer öyle olmicam dedim bugün her şey değişti bir anda. Sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Ay inşallah cuma keseyi görürüz bana da verir o zaman liste😍🙏🏻
Sonuçların çok güzel geldiğinde boşuna evham yapmışım diceksin🥰

Bunu herkes soruyor. Doktor da dahil buna. 😊 Eşimle yavaş yavaş aştık bu durumu. 3 yıl sürdü. Zordu ama aştım. Hala olması gerektiği gibi olmuyor ama oluyor. Doktora gidince ayrı korku oluyor şu an. Hala o düşünceyi atamadım. Ne olduğunu da anlatamıyorum. Çok farklı bir his. Doktor denedi ama direk kilitleniyor gibi. Yat masaya dediğinde o masadan bile korkuyorum. Aletleri görünce panik oluyorum. Psikolojik biliyorum. Perşembe deneyeceğiz ama umarım kilitlenmez yine. 😔😔
Ben de 1.5 sene sonra yendim hatta botoksla yendim 😂
Her şey kasmakla oluyor dediğin gibi
Bazen halen ilk girerken kasıyorum kendimi
Hemen saçmalama diyorum nefesimi düzenliyorum sakin kalmaya çalışıyorum
Oluyor yani zevkte alınca tabi 😂

Bebek icin beslenme rutininize kattiginiz bir sey var mi kizlar? Chia tohumlu smoothiler yapiyorum, ceviz vs tuketmek disinda yaptiginiz tarifler var mi?
Ben 5 haftaligim ama ne mide bulantisi var ne baska belirti. Biraz yorgunum sadece. Mide bulantisi olmak zorunda mi? Neden midem bulanmiyor diye tribe giriyorum..
benim de 5 hafta bitti bulantım yok, hiç olmayabilirmiş de. sorun yok bence.

X