2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Benim 30 ağustos ta yerlesme kanamasi oldu.adet oldum zannettim daha gelmedi. 1 Eylül son adet tarihi ilk beta 24.84 adet günü bu kadar düşük değer olması geç olduğuna işaret olabilir dimi
Benimde geç döllenme, adetim 4 gün geçince kan verdim ilk yani dün vermiştim 72 çıkmış muhtemelen 2.5 3 haftalık daha. Son adet tarihim 5 Ağustos ona göre 5+3 ama değil

Kız mayıs annesi nerelerdesin beyons sesin çıkmıyor taze anne
ay sorma kuzum işe gömüldüm bitmiyor bu yazışmalar onları yapıyordum bir yandan alt karnım arada agrıyor hamiş oldugumu bilmesem regl oluyorum diye düşünürüm bian önce akşam olsa da eve gidip uzansam modundayım sen de nasıl gidiyor durumlar

biraz rahat olmaya çalış, bir canlı dünyaya gelecekse mutlaka gelir. Kasık ağrısı çok normal. inşallah herşey gönlünce olur.
Evet orası öyle ama daha önce kötü bir deneyim yaşayınca aynı süreçlerden geçmekten korkuyorum. Kasık ağrım önceki zamanlardan fazla oldu bugün. İnşallah

Benimde geç döllenme, adetim 4 gün geçince kan verdim ilk yani dün vermiştim 72 çıkmış muhtemelen 2.5 3 haftalık daha. Son adet tarihim 5 Ağustos ona göre 5+3 ama değil
Ben şimdi oğlumun ultrason resimlerine baktım çok net hatırlıyorum adete 4 gün kala 243 ile ogrendim.21 mayıs da öğrendiğim de.28.05 de kese görünmüş.tam 7.haftada bebek görünmüş.hatta o zaman da aynı doktorum boş gebelik ten suphelenmisti..simdi adet günüm 24.84 ben son dak hamile kalmışım herhalde.gwx olsun güç olmasın Rabbım duamı goruyor biliyor hersey ondan.hep dua ettim sen OL Dersen olur Oldur Yarabbim.simdide diyorum Oldur Yarabbim.

spor yapmamız lazım kızlar, istanbuşda ümraniye bölgesinde hamile yogası araştırıyorum. bilen benimle paylaşabilir mi?
Bizim eve yakın var bi tane diamonds studio club diye Akdeniz caddesinde ben gitmiştim memnun kalmıştım

Dikkat et yorma kendini çok bekledin bu bebişi.

Maşa bası iş olunca yormuyor ama çok oturuyorum o zararlimi iş yerinde uzanma şansım yok
Arada kalk hareket et canım herşeyin fazlası zarar ama ayakta durmaktan iyidir kuzum. Kız yarın bi test yapda aynısı ile koyuluguna bakalım bat günün ne zaman kan verecekmisin

Arada kalk hareket et canım herşeyin fazlası zarar ama ayakta durmaktan iyidir kuzum. Kız yarın bi test yapda aynısı ile koyuluguna bakalım bat günün ne zaman kan verecekmisin
Sabah test yapacam canım bende merak ediyorum artış varmı diye bat perşembe o gün verecem inş korkuyorum bir yandan da koyulaşma yoksa diye bugün de regl ağrısı gelip gidiyor

Sabah test yapacam canım bende merak ediyorum artış varmı diye bat perşembe o gün verecem inş korkuyorum bir yandan da koyulaşma yoksa diye bugün de regl ağrısı gelip gidiyor
Gelir canım agrı regli ile hamilelik agrıları aynı korkma ben tam bat günü aşırı agrı yaşadım hemde lekelenmem oldu. Ama inşallah diz lekelenme yaşamadan stressiz bir hamilelik geçirin inşallah çok zor eli yüreginde oluyor insanın

Doğru diyorsun arada yürümem lazım dalmışım heralde 2 3 saat hiç kalkmadım sonra kalktıgımda belim baya ağrıdı arada regl ağrısı da gelip gidiyor korku heyecan bir yaşıyorum
Hamilelikte sürekli oturmayı onermiyorlar yolcukta bile 1-2 saatte bir mola verip yürümeyi öneriyorlar, kan akışı için önemli canım mutlaka kalkıp hareket et

Kızlar son regl tarihime göre 5 haftalık görünüyor ama dr 5 haftalık diye belirtip -1 hafta 3 gün demiş bide bu konu hakkında bilginiz var mı o zaman bana bisey demedi çok merak ediyorum

Eklentiler

• DB82D57B-180A-4DF3-AD69-088EEA203153.jpeg
    95,5 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…