2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Benim 30 ağustos ta yerlesme kanamasi oldu.adet oldum zannettim daha gelmedi. 1 Eylül son adet tarihi ilk beta 24.84 adet günü bu kadar düşük değer olması geç olduğuna işaret olabilir dimi
Bence de geç döllenme olmuş senin canım sanki beklenen adetten 3-4 gün önce öğrenmiş gibisin

Allahın izni ile duyulur kuzum inşallah rahim genişledigi için kasılmalar oluyordur ondan olabilir agrıların kuzumm güzel haberlerle geleceksin inşallah

Bugün epeyi oldu korkuttu beni inşallah güzel haberlerle gelirim canım
Aman korkutmasın canım öyle agrın oldugu zaman dinlen geçer hemen bugün bendede igne batmaları gibi ara ara agrı oluyor hissediyorum bebişim büyüyor cuma günü görecegim inşallah hepimiz saglıkla görelim inşallah

Bana liste filan vermedi kuzum direk 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı doktorum ne testleri istiyorlar ki

Ben 6+1 de duydum.ihtimal dahilinde.ama 7 de de duyan var.oyle isede endiselenmemek lazim.

Ona göre bir tedavi uygulanıyor galiba toksoplazma falan kedilerden bulaşıyor diye biliyorum, yine çiğ etten bulasan bakteriler falan var mı diye eğer bunlar varsa bebekte sıkıntı yaratabiliyor sanirim
Anladım kuzum benim doktorum isticek mi bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…