2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Bozma moralini sıkma canını
Boşver bak hepimiz beraberiz şimdi
Hiç yaşanmamış gibi düşün
İnternetten emzik kıyafet bebek arabası falan bak :)

Evet hayatım doktor istiyor bunları bi çok şey istedi benimki mesela sonuçlandı ctesi gidicem doktora
Kanım düşük benim de 8.9

Keseyi gördükten sonra Dr liste veriyor yavrum, şu testleri yaptır şu gün gel kalp atışına diyor. İkisinde de öyle olmuştu benim.
Gerçekten hep bir evham ya şu sefer öyle olmicam dedim bugün her şey değişti bir anda. Sağlıkla gelsinler inşallah

Bozma moralini sıkma canını
Boşver bak hepimiz beraberiz şimdi
Hiç yaşanmamış gibi düşün
İnternetten emzik kıyafet bebek arabası falan bak :)
Aay instada tüm kesfetim zıbın ve bebek zaten öğrendiğimden beri hep onlara baktım herhalde inşallah o alışverişleri yaptığımız zamanlar da gelsin

Hersey yolundadır sen gönlünü ferah tut ne dıyoruz olumlu düsünelım ki hersey güzel olsun gerçekten pozitif olmanın fazlasıyla faydası oluyor
Bugüne kadar kafamdan olumsuz her şeyi atmıştım hep pozitif olmaya çalışıyordum da bugün bildiğin her şeyi yeniden yaşamış gibi oldum. İnşallah her şey olumlu şekilde ilerler

Dün kan vermiştim 72 çıkmış değerim, 3 haftalık falan oluyor demi hanımlar?

Bugüne kadar kafamdan olumsuz her şeyi atmıştım hep pozitif olmaya çalışıyordum da bugün bildiğin her şeyi yeniden yaşamış gibi oldum. İnşallah her şey olumlu şekilde ilerler
İnşallah bebeğim hersey çok güzel olucak unutma bak yakında kalp atışını da duyucaksın

yenemeden nasıl hamile kaldın kız
Bunu herkes soruyor. Doktor da dahil buna. Eşimle yavaş yavaş aştık bu durumu. 3 yıl sürdü. Zordu ama aştım. Hala olması gerektiği gibi olmuyor ama oluyor. Doktora gidince ayrı korku oluyor şu an. Hala o düşünceyi atamadım. Ne olduğunu da anlatamıyorum. Çok farklı bir his. Doktor denedi ama direk kilitleniyor gibi. Yat masaya dediğinde o masadan bile korkuyorum. Aletleri görünce panik oluyorum. Psikolojik biliyorum. Perşembe deneyeceğiz ama umarım kilitlenmez yine.

Ay inşallah cuma keseyi görürüz bana da verir o zaman liste
Sonuçların çok güzel geldiğinde boşuna evham yapmışım diceksin

Ben de 1.5 sene sonra yendim hatta botoksla yendim
Her şey kasmakla oluyor dediğin gibi
Bazen halen ilk girerken kasıyorum kendimi
Hemen saçmalama diyorum nefesimi düzenliyorum sakin kalmaya çalışıyorum
Oluyor yani zevkte alınca tabi

benim de 5 hafta bitti bulantım yok, hiç olmayabilirmiş de. sorun yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…