- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
Bugün instagramda bi doktor takip ediyordum story paylaşmış beta değerleri ile ilgili ve beta 3500 olduğunda keseyi görebiliyoruz diyordu video silinmediyse doktorun sayfasının ismi drburakhazineKizlar merhaba.kontrolden geldim malesef keseyi göremedik alttan muayene oldu küçük birsey var ama kese diyemem dedi doktor.tekrar beta aldi 2 saatw çıkacak.duaniza talibim.Sat a göre 5+4 niye gorunmuyor beta bugun 2000 lerde olması gerekiyor.yinede olma ihtimali var değil mi?
Bu zamana kadar yapmadıysan ilk 3 ay önerilmiyorspor yapmamız lazım kızlar, istanbuşda ümraniye bölgesinde hamile yogası araştırıyorum. bilen benimle paylaşabilir mi?
Canim simdi test sonucum cikti 1789 görünmemesi normal herhalde.bi önceki sonucuma göre 2 kat olmamı %82 gibi birsey.persembe çağırdı. Var diyemem dedi perşembe günü bakariz dedi son 3 testim görseli yükledim.Bugün instagramda bi doktor takip ediyordum story paylaşmış beta değerleri ile ilgili ve beta 3500 olduğunda keseyi görebiliyoruz diyordu video silinmediyse doktorun sayfasının ismi drburakhazine
Maşallah canım dedigim sayfaya bak instagramda ve gozukmemesinin çok normal olduğunu anlarsinCanim simdi test sonucum cikti 1789 görünmemesi normal herhalde.bi önceki sonucuma göre 2 kat olmamı %82 gibi birsey.persembe çağırdı. Var diyemem dedi perşembe günü bakariz dedi son 3 testim görseli yükledim.
Bir şey olmaaz hayatımm dikkat et kendine eğer kötüye giderse doktorunu ara ben aramadım 3 güne geçtiNapicam ben.birsey olmaz dimi
Bende de vajinismus sorunu vardı hayatım telaş yapma sadece huylanıyorsun bir şey olmuyor acı falan yok kasma kendini :) küçük bi şey o alet :)Alttan muayene çok acıyor mu? Bende vajinismus geçmişi olduğu için ömrümde hiç alttan muayene olamadım. Bugün doktor bakacaktı ama yine panik atak oldum baktıramadım.sağolsun ısrar etmedi anladı beni ama bakmamız lazım bunu aşman gerek dedi
Dualarımız seninle kuzum ne zaman çıkıcak sonuçlarGünaydın kızlaar,
Bugün toksoplazma vs için kan verdim eski anılarım depreşti resmendaha önce de bu testleri vermeye gittiğimde betaya bakıldığı için anlamıştım yanlış bir şeyler olduğunu, şimdi de çok korkuyorum. Sakin sakin gün sayıyordum ama bugün travmam tetiklendi kan verince resmen
Canim ozelden yaziyorum.spor yapmamız lazım kızlar, istanbuşda ümraniye bölgesinde hamile yogası araştırıyorum. bilen benimle paylaşabilir mi?
Bugün öğlen çıkar da beta bakmamistir muhtemelen ben de özellikle söylemedim. Önceki durumum biraz tesadüfi olmuştuDualarımız seninle kuzum ne zaman çıkıcak sonuçlar
Bu sefer daha önceki gibi olmayacak iyi düşün lütfen bebeğimGünaydın kızlaar,
Bugün toksoplazma vs için kan verdim eski anılarım depreşti resmendaha önce de bu testleri vermeye gittiğimde betaya bakıldığı için anlamıştım yanlış bir şeyler olduğunu, şimdi de çok korkuyorum. Sakin sakin gün sayıyordum ama bugün travmam tetiklendi kan verince resmen
Aaaaa hayatım bozmuyoruz moralimizi ben de taptırdım o testleri sonuçlandığında yolla karşılaştıralımGünaydın kızlaar,
yenemeden nasıl hamile kaldın kızBana aşamaları anlatır mısınız çok mu derin oluyor dedim. Sağolsun anlattı. Ama ya kasılıp içimde kalırsa diye panik oluyorum. Bana çok güldüler bu yüzden ama zamanla aşabiliyorum. Hala yenebilmiş değilim
Hersey yolundadır sen gönlünü ferah tut ne dıyoruz olumlu düsünelım ki hersey güzel olsun gerçekten pozitif olmanın fazlasıyla faydası oluyorBugün öğlen çıkar da beta bakmamistir muhtemelen ben de özellikle söylemedim. Önceki durumum biraz tesadüfi olmuştu
Gayet normalCanim simdi test sonucum cikti 1789 görünmemesi normal herhalde.bi önceki sonucuma göre 2 kat olmamı %82 gibi birsey.persembe çağırdı. Var diyemem dedi perşembe günü bakariz dedi son 3 testim görseli yükledim.
Canım benim sorunum testlerle degilAaaaa hayatım bozmuyoruz moralimizi ben de taptırdım o testleri sonuçlandığında yolla karşılaştıralım
Amiin inşallah canım benimBu sefer daha önceki gibi olmayacak iyi düşün lütfen bebeğimher şey yolunda gidecek inşallah
İki kat artmazsa problem varmış gibi lanse ediliyor.cok yordular bu değerler yüzünden beni.korkuyorum ben artikMaşallah canım dedigim sayfaya bak instagramda ve gozukmemesinin çok normal olduğunu anlarsin
Ben youtubeden bulup yaparım herhalde beybiispor yapmamız lazım kızlar, istanbuşda ümraniye bölgesinde hamile yogası araştırıyorum. bilen benimle paylaşabilir mi?
Annelik gerçekten daha kucağa bile almadan başlıyor evhamlarla korkularla. Bu duygular hayatımızın geri kalanında hep olacak artık. Bizim yapmamız gerekense iyi düşünüp pozitif olmakAmiin inşallah canım benimher şey güzel ilerlesin bu sefer inşallah