- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Evet evet kafamdan atmaya çalışıyorum hepsini bir an önce 19'u gelse de rahatlasam :)Olumsuz dusunmek yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet kafamdan atmaya çalışıyorum hepsini bir an önce 19'u gelse de rahatlasam :)Olumsuz dusunmek yok
kuşum bak peşinden geldim bu süreci inş beraber tamamlıcaz kanama coğu kişide oldu moral bozma bol bol dinlen iyi olacaksınKızlar doktordan geldim güzel haberlerle gelemedim kesenin altında kanama alanı var. Sabah akşam vajinal progesterona devam dedi perşembe veya cuma tekrar gel dedi. 5 haftadayım son adetinle uyumlu dedi ama düşük olabilir dedi bebegi görmeden de igne vermemizin bi anlamı yok dedi.ilk attıgım resim bebegin kesesi digeri kesenin altındaki kanama alanı kesede 1.2 cm
Canım artık bu saatten sonra yediğin içtiğine daha çok dikkat edip yatman lazım.. özellikle bebegin tutunmasini saglayan seyler ye iç ve dua et hiçbir şey imkansız değil başaracagina inaniyorumKızlar doktordan geldim güzel haberlerle gelemedim kesenin altında kanama alanı var. Sabah akşam vajinal progesterona devam dedi perşembe veya cuma tekrar gel dedi. 5 haftadayım son adetinle uyumlu dedi ama düşük olabilir dedi bebegi görmeden de igne vermemizin bi anlamı yok dedi.ilk attıgım resim bebegin kesesi digeri kesenin altındaki kanama alanı kesede 1.2 cm
Hersey yoluna girecek canim.litfen stres yapmamaya calis..bol bol dinlen.kendini zorlama birsey yapmak icin..ilaclarini duzenli al.eminim atlatacaksin.Kızlar doktordan geldim güzel haberlerle gelemedim kesenin altında kanama alanı var. Sabah akşam vajinal progesterona devam dedi perşembe veya cuma tekrar gel dedi. 5 haftadayım son adetinle uyumlu dedi ama düşük olabilir dedi bebegi görmeden de igne vermemizin bi anlamı yok dedi.ilk attıgım resim bebegin kesesi digeri kesenin altındaki kanama alanı kesede 1.2 cm
İnşallah canım inşallah sana ayrı bi sevindim zaten inşallah saglıkla ilerler gebeliginkuşum bak peşinden geldim bu süreci inş beraber tamamlıcaz kanama coğu kişide oldu moral bozma bol bol dinlen iyi olacaksın
Amin canım inşallahHersey yoluna girecek canim.litfen stres yapmamaya calis..bol bol dinlen.kendini zorlama birsey yapmak icin..ilaclarini duzenli al.eminim atlatacaksin.
amin canım benim daha cok cok yeni batım bile gecmedi ama şimdiden korkular başladıİnşallah canım inşallah sana ayrı bi sevindim zaten inşallah saglıkla ilerler gebeligin
5. Haftaadayım canım ögrendigim günden beri progesteron kullanıyorum kahve lekelerim hiç bitmiyordu dünde bildigin adet gibi kanama geldimelegim can kuzum mümkün olduğunca hareket etme yat dinlen Protestanı da fitil olarak al, geçer inşallah kaçıncı haftadaydın sen?
Bugun ilk defa 1 kere oldumedusaa canım seninle yakın sayılır günler, vajina girişinde batma gibi hissin oluyor mu? İlk zamanlar oluyordu ama epeydir olmamıştı bugün arada kasiklarda arada da vajina girişinde batma oluyor
Yaa böyle benzer şeyler yaşayınca içim rahatliyorBugun ilk defa 1 kere oldu
Dış gebeligi bilmiyorum ama boş gebeliğin normal gebelikten çok farkı olmuyor belirti gösteriyorsun 7. Hafta gibi anlaşılıyor boş olduguKizlar merhaba aklıma birsey takıldı biryerde okudum ama şimdi bulamıyorum.Dis gebelik veya boş gebelik te yerlesme kanamasi olur mu?
Canim benim sakin kal ve bol bol dinlenmeye calis.dualarim seninle.hersey cok guzel olacak buna inan.bebislerimize kavuşacağız allahin izniyle.Kızlar doktordan geldim güzel haberlerle gelemedim kesenin altında kanama alanı var. Sabah akşam vajinal progesterona devam dedi perşembe veya cuma tekrar gel dedi. 5 haftadayım son adetinle uyumlu dedi ama düşük olabilir dedi bebegi görmeden de igne vermemizin bi anlamı yok dedi.ilk attıgım resim bebegin kesesi digeri kesenin altındaki kanama alanı kesede 1.2 cm
Benim adetimden 2 veya 3 gün önce oldu.hatta adet oldum zannettim çok az geldi peçeteye.birseylere sarılmak istiyorum ve çok korkuyorum yarin icinDış gebeligi bilmiyorum ama boş gebeliğin normal gebelikten çok farkı olmuyor belirti gösteriyorsun 7. Hafta gibi anlaşılıyor boş oldugu
Dış gebelik için birisi ağrıdan duramazsin demişti bana, boş gebelik için bir şey diyemiyorum canım ben de aynı gerginliği yaşıyorum ama pozitif olmaya çalışıyorumBenim adetimden 2 veya 3 gün önce oldu.hatta adet oldum zannettim çok az geldi peçeteye.birseylere sarılmak istiyorum ve çok korkuyorum yarin icin
Benim doktorum 5.haftada boş gebelik değil dış gebelikte değil dedi dış gebelik zaten döllenen yumurtanin rahme gelememesi durumuDış gebeligi bilmiyorum ama boş gebeliğin normal gebelikten çok farkı olmuyor belirti gösteriyorsun 7. Hafta gibi anlaşılıyor boş oldugu
Benim dr'um boş gebelik durumu için erken şu an yorum yapamam dedi, evet Dis gebelik zaten keseyi görünce olmadığı anlaşılıyorBenim doktorum 5.haftada boş gebelik değil dış gebelikte değil dedi dış gebelik zaten döllenen yumurtanin rahme gelememesi durumu