2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
canım inşallah iyi olur, belki makine kötüydü, bi doktora daha gitsen? senin SAT ne zamandı?

merhaba, ben medicalpark baçelievler hastanesinde Doç.dr. Meral Arısal'a gidiyorum ve memnunum tavsiye ederim

Benimde aynı sizin gibi akıntılarım belim ve kasıklarımda ağrı oluyor bulantım kusmam baş dolanması falan yok. 5+4

Deprem için geçmiş olsun, benim kuzenim şubat ayından beri bütün depremleri yaşadı dünkü depremde de bebeğini yeni kucağına almıştı çok şükür rabbim korusun herkesi

Kese görüldükten sonra beta ölçmeye gerek yok değil mi ? Benim betam hiç ölçülmedi en son 6 temmuzda sıfır çıktı beta.o çok erken bir tarihmiş galiba. Kendim evde test yapınca direk doktora gittim kese oluşmuş dedi. Beta istemedi . Aklıma takıldı şimdi betanın kaç olduğu önemli değil mi yani

Kese gözüktükten sonra gerekli değil diye biliyorum canım bende baktirmiyorum artık

Kızlar progestana rağmen açık pembe akıntı oluyor kırmızı bile olmadığı için ilaça devam ediyorum gitmedim zaten cuma günü randevum var kalp atışı duyucam inşallah

kızlar bir şeyi merak ediyorum 8+1 deyim, 9. haftada kontrole gidicem sonra 11 inşallah, sonra kontroller ayda 1 mi oluyor, 1 ay çok uzun değil mi iyi mi diye içim içimi yiyo benim, sürekli göğüslerime bakıyorum şişse herhalde her şey yolundadır diye düşünüyorum

Doktorunuza bağlı o bırazda ben ilkınde 3 haftada bır gidiyordum

hangi doktor gördü, hangisi göremedi, bence makinelerin gelişmişliği önemli, sizin görmüşse bir sıkıntı yoktur, içiniz rahat olsun
Çok şükür bugün özele gittik doktor kalp atışını da dinletti. Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar var mı acaba grupta

Eklentiler

• F102AF8C-EEA0-4F1A-8E03-D478E1EDCAD1.jpeg
    89 KB · Görüntüleme: 77
Ben 5.ve 6.haftada gittim sonraki randevuyu 12.haftaya verdi doktorum. Sorun yoktur diye düşünüyorum kurmayın kafanızda

Ben 5.ve 6.haftada gittim sonraki randevuyu 12.haftaya verdi doktorum. Sorun yoktur diye düşünüyorum kurmayın kafanızda
ben 4-5-6-7 her hafta arada haftasonu da gittim 9. haftada gidicem de bekleyemiyorum bu haftadan sonra bakılması gereken önemli neler var ikili tarama dışında kanda vs bi şey var mı tecrübeli arkadaşlar

Kızlar progestana rağmen açık pembe akıntı oluyor kırmızı bile olmadığı için ilaça devam ediyorum gitmedim zaten cuma günü randevum var kalp atışı duyucam inşallah
canım benim de aynı sürekli pembe azıcık ama sürekli lekelenmem daha doğrusu akıntım var ben de cuma kalp atışı için gideceğim neden oluyor anlamadım ( siz sordunuz mu doktora bana bisey demedi

7+4 bendede kasik agrisi basladi ama sanki sirtimda agri olusmaya basladi acaba normal mi

Kalp atışı görüldüğü zaman bir dahaki randevuyu genelde doktorlar 1 ay sonraya verir

Merhaba canımlar ben battan 5 gün önce beta da 43 battan 2 gün önce 130 gördüm sat 27haziran sizce doktora muayeneye ne zaman gitmeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…