- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.711
canım inşallah iyi olur, belki makine kötüydü, bi doktora daha gitsen? senin SAT ne zamandı?Kızlar merhaba. Doktora gittim. Pek de yolunda gitmedi. Önce karından baktı sonra dedi ki alttan muayene edeyim. 2 tane kese gibi birşey var dedi. Ama net değil dedi. Erken olduğu için olabilir dedi. Biri kaybolup biri büyüyebilir dedi. Şuan da hiçbir şey net değil dedişekli de değişik gibi dedi. Bilmiyorum çok moralim bozuk
merhaba, ben medicalpark baçelievler hastanesinde Doç.dr. Meral Arısal'a gidiyorum ve memnunum tavsiye ederimMerhaba hanımlar bende mart annesi olacağım nasip olursa.
7 yıl evlilik, bir boş bozulmuş gebelik kürtaj sorasi gebe kalmama, bir aşılama tutmaması, sonrası yapışıklık histereskopi amelyatı sonrası kendiliğinden gebe kaldım.
4+2 de beta 1074 dü.
5+4 deyim kese ve yolk kesesi göründü bebek görünmedi kese 1.55 cm ben de çok endişeliyim. Benimde açık kahve ve sarı lekelenmelerim oluyor progestan kullanıyorum.
Alttan baktirsaydım bebek görünür müydü, nezaman doktora gitmeliyim, doktor haftaya gel ama ben tatildeyim dedi başka doktora gitmek istiyorum. İstanbul'da doktor öneriniz var mı?
Gitcem kuzum İstanbul da gitcem. Sat 18 Haziran. Döngüm uzun benim. İstanbul Anadolu da önereceğiniz doktorlar varsa Kızlar gideyimcanım inşallah iyi olur, belki makine kötüydü, bi doktora daha gitsen? senin SAT ne zamandı?
merhaba, ben medicalpark baçelievler hastanesinde Doç.dr. Meral Arısal'a gidiyorum ve memnunum tavsiye ederim
Tamam inşallah teşekkür ederimmerhaba, ben medicalpark baçelievler hastanesinde Doç.dr. Meral Arısal'a gidiyorum ve memnunum tavsiye ederim
Benimde aynı sizin gibi akıntılarım belim ve kasıklarımda ağrı oluyor bulantım kusmam baş dolanması falan yok. 5+4Gunaydın kızlar 6+6 dan
Bnım mide bulantım yok çok şukur şimdilik ilk gebelığımdeki gibi..
Kasık agrımda yok fakat bel ağrısı yasıyorum ve sarı akıntım var bayadır.
Birde son bıkaç gundur su gbı akıntım çoğaldı, hafif beyazımsı ve sulu
Bunu yaşayan varmı acaba?
Deprem için geçmiş olsun, benim kuzenim şubat ayından beri bütün depremleri yaşadı dünkü depremde de bebeğini yeni kucağına almıştı çok şükür rabbim korusun herkesimerhaba anneler tüm mesajları okudum. listeye eksileri ve yeni arkadşalrımızı ekledim.
kızlar şimdi ben adetim iki güb geömişti beta hcg baktırıdım 12 temmuzda 375,40 çıkmıştı bu süre içerisinde iş yerinde radyoloji doktoru cihazla 2 kere baktı ve kese oluşmamış ama rahmin hazırlanmış gebeliğe ve keseye demişti 21 temmuzda yine beta hcg baktırdım değerim 1000 olmuştu. sonrada tekrar kese için bakamadık şimdi dün adana da deprem olunca ben tektim ve biraz korktum akşam eve gidincede minik küçücük burun kanarda sümüksü bir kanama olur ya o şekilde küçük bir kanamam olmuş çok merdiven çıkmtım birde ben çok korktum dün. sizce cuma günü bir kadın doğuma gitsem bu kez kese görebilirmiyim yani bu yaşadıklarım normal mi sizce beta hcg artışı ben aca geç döllenme mi diye düşünüyorum çünkü hani şlk değerim sonraki artışı falan şimdi 6+2 oldum ama ben değerime göre aslında ilişkiye göre de 4. haftaiçinde olduğumu düşünüyorum
Kese gözüktükten sonra gerekli değil diye biliyorum canım bende baktirmiyorum artıkKese görüldükten sonra beta ölçmeye gerek yok değil mi ? Benim betam hiç ölçülmedi en son 6 temmuzda sıfır çıktı beta.o çok erken bir tarihmiş galiba. Kendim evde test yapınca direk doktora gittim kese oluşmuş dedi. Beta istemedi . Aklıma takıldı şimdi betanın kaç olduğu önemli değil mi yani
Doktorunuza bağlı o bırazda ben ilkınde 3 haftada bır gidiyordumkızlar bir şeyi merak ediyorum 8+1 deyim, 9. haftada kontrole gidicem sonra 11 inşallah, sonra kontroller ayda 1 mi oluyor, 1 ay çok uzun değil mi iyi mi diye içim içimi yiyo benim, sürekli göğüslerime bakıyorum şişse herhalde her şey yolundadır diye düşünüyorum
Çok şükür bugün özele gittik doktor kalp atışını da dinletti. Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar var mı acaba gruptahangi doktor gördü, hangisi göremedi, bence makinelerin gelişmişliği önemli, sizin görmüşse bir sıkıntı yoktur, içiniz rahat olsun
Ben 5.ve 6.haftada gittim sonraki randevuyu 12.haftaya verdi doktorum. Sorun yoktur diye düşünüyorum kurmayın kafanızdakızlar bir şeyi merak ediyorum 8+1 deyim, 9. haftada kontrole gidicem sonra 11 inşallah, sonra kontroller ayda 1 mi oluyor, 1 ay çok uzun değil mi iyi mi diye içim içimi yiyo benim, sürekli göğüslerime bakıyorum şişse herhalde her şey yolundadır diye düşünüyorum
ben 4-5-6-7 her haftaBen 5.ve 6.haftada gittim sonraki randevuyu 12.haftaya verdi doktorum. Sorun yoktur diye düşünüyorum kurmayın kafanızda
canım benim de aynı sürekli pembe azıcık ama sürekli lekelenmem daha doğrusu akıntım var ben de cuma kalp atışı için gideceğim neden oluyor anlamadımKızlar progestana rağmen açık pembe akıntı oluyor kırmızı bile olmadığı için ilaça devam ediyorum gitmedim zaten cuma günü randevum var kalp atışı duyucam inşallah
Cnm tebrik ederimÇok şükür bugün özele gittik doktor kalp atışını da dinletti. Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar var mı acaba grupta
7+4 bendede kasik agrisi basladi ama sanki sirtimda agri olusmaya basladi acaba normal miMerhaba ben de 7+5 dün akşamdan beri geçmeyen bir bel ağrısı yaşıyorum umarım bir sorun yoktur diye düşünmeden duramıyorum
Sanırım normal ama ben yeni yaşamaya başladım diye düşünüyorum
Kalp atışı görüldüğü zaman bir dahaki randevuyu genelde doktorlar 1 ay sonraya verirkızlar bir şeyi merak ediyorum 8+1 deyim, 9. haftada kontrole gidicem sonra 11 inşallah, sonra kontroller ayda 1 mi oluyor, 1 ay çok uzun değil mi iyi mi diye içim içimi yiyo benim, sürekli göğüslerime bakıyorum şişse herhalde her şey yolundadır diye düşünüyorum