2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar merhabalar Allah nasip ederse mart nisan gibi doğum olacak şu an son adet tarihine göre 5 haftalık. 18 temmuzda beta değerim 26 çıktı 21 temmuzda 64. 25 temmuzda 242 çıktı haftasına göre değer az değil mi

7+4 bendede kasik agrisi basladi ama sanki sirtimda agri olusmaya basladi acaba normal mi
Bende de aynı şekilde inanın bir ara sırtım ağrıyor bir ara belim ağrıyor ama sanırım çok normal güzel düşünelim 😍 kontrolünüz ne zaman beni doktorum 7 Ağustos günü yeniden çağırdı

Keseyi görenleri kalb atışını duyanları her kesi tebrik ediyorum🥰Yarın yine randevum var çok heyacanlıyım rüyamda bile görüyorum🥴
Cnm lekelenmen kesildımı
Yarın guzel haberlerını beklıyoruz
Bnımde kontrolum p. Tesi gunu
İstanbula kndı doktoruma gıyorum
İnşllah hrsey yolundadır bnde kalp atışını duyarım 🙏

Cnm lekelenmen kesildımı
Yarın guzel haberlerını beklıyoruz
Bnımde kontrolum p. Tesi gunu
İstanbula kndı doktoruma gıyorum
İnşllah hrsey yolundadır bnde kalp atışını duyarım 🙏
Ay Amin.İkimizde güzel haberler alak sende kalb atışını duy🙌🏻🙌🏻Kesildi canım çok şükür ama iğneler fitil devam resmen kalça göbek mosmor yerleride ağrıyor.Ben her şey yolunda giderse şimdilik bu doktorla devam edicem.

Merhaba canımlar ben battan 5 gün önce beta da 43 battan 2 gün önce 130 gördüm sat 27haziran sizce doktora muayeneye ne zaman gitmeliyim?
Kafadan hesapladim umarım yanlış olmamıştır. 2 ağustosta vajinal muayene ile 4 ağustosta da karından ultrasonla görülebilir. Siz en garanti olarak 5 ağustosta gidin yavaş da atabileceğim göz önünde bulundurun inşallah keseyi o vakitte gidince görürsünüz erken gitmeyi önermem çünkü gereksiz stres yaşıyoruz o zaman 🤗

Kızlar uyku tutmadı. :) bende 8+1 oldum. Yarın yine kontrolüm var. Umarım herşey yolunda gider. Kalp atışlarını geçen haftalarda duymuştum.

Bu arada yeni hamişleri ve bebeklerinin kalp atışlarını duyan veya duyacak olan tüm anneleri tebrik ediyorum. 🙏🏼

Son düzenleme:
Kafadan hesapladim umarım yanlış olmamıştır. 2 ağustosta vajinal muayene ile 4 ağustosta da karından ultrasonla görülebilir. Siz en garanti olarak 5 ağustosta gidin yavaş da atabileceğim göz önünde bulundurun inşallah keseyi o vakitte gidince görürsünüz erken gitmeyi önermem çünkü gereksiz stres yaşıyoruz o zaman 🤗
Ya teşekkür ederim güzel cevabınız için dediğiniz gibi yapacağım çünkü beta değeri ölçütrtmek bile beni çok yordu ve strese soktu 😊

veee büyük bir sürpriz oldu bana . Dün yaptığım test pozitif

Eklentiler

• IMG_8041.jpeg
    IMG_8041.jpeg
    206,9 KB · Görüntüleme: 49
Gunaydın kızlar 💐
Benim randevum 7 ağustosta ama zaman gecmiyor 🥺 Dün arkadasimin halasi 7 aylik gebe pihtilasmadan dolayi bebeği karninda ölmüş 😭 bu beni çok üzdü ve etkiledi
Rabbim hepimize sağlikli hayirli gebelik süreci ve bebekler nasip etsin insaAllah 🤲🏻
Benimde 3 düşüğüm oldu oncesinde pihtilasma APTT tahlilini saglik ocaginda yapiyoar mi acaba ?

X