2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar merhaba.38 yaş ve 14 yaşında bir oğlum var.
Sonrasında maalesef iki düşüğüm oldu.Doktorum spermografi istedi.Biraz dinlenelim öyle dedik ve tam spermografi yaptıracağımız hafta mide bulantılarım ve gecikmem başladı.Hemen kan verdim ve 22600 çıktı sonuç.

O kadar korktum ki.Çünkü diğer düşüklerimde hep kese var bebek yok.Her hafta bebeği görücez diye gidip bomboş bi kese görüyorduk.York bile oluşmuyordu.Biri kendiliğinden düşmüştü diğeri 10. haftada kürtaj olmuştum.

Hemen dr randevumu alıp gittik ve kalp atışlarını duyduk şükür.

Düşen yavrularımda o kadar çok uğraşmıştım ki hamile kalabilmek için yumurtlama hesaplama,bacaklarımı yukarı kaldırarak yarım saat uzanmak filan.Şimdi bu yavrum o kadar farketmeden o kadar sessizce geldiki ihtimal bile vermemiştim hamile olduğuma.Çok şükür içimde çok şükür kalbi güm güm maşallah.Şimdi şu 3. ayı da atlatabilirsek çok daha rahat edicem.
Tüm hamişler ve tüm yavrularımız hep sağlıklı olsunlar inşallah

Kuzum daha çok yeni moralini sakın bozma eminim büyüyecektir sağlıkla

Hayırlı olsun hep derler zaten unuttuğun takmadığın zaman hamile kalırsın diye, ne güzel geç öğrendiniz gidip kalbi duydunuz sağlıkla gelsin inşallah

Benim de ara ara bulantı ama sürekli geğirme bende de var yaklaşık bir haftadır

Merhaba, hayırlı olsun
Ben doğum teminatlı tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım, poliçe doğum ve tetkikleri karşılıyor. Benim asıl önemsediğim kısmı bebeğe bekleme süresi olmadan doğuştan gelen hastalıklar da dahil olmak üzere sigorta yapılabiliyor.
Doğumu takip eden hekimin yaptırması anne, bebek ve doktor açısından en uygunu gibi görünüyor. Muayenehanesi olan hekimlerin de hangi hastanede doğum yaptırdığı önemli bence, yenidoğan doktoru olan bir yerde doğum yapmak daha güvenli.
Bunlar şart değil tabiki ama ben kendi açımdan bunlara dikkat ediyorum şimdilik, süreç içerisinde deneyimle değişir belki bilemiyorum, yaşayıp göreceğiz

Yarın için erken değil mi kuzum? Bi günde değişir mi bilemedim. Eşim de gidelim diyor da doktor pazartesi dedi
Cnm bnde cihaza bağlıyorum
Ama bıkaç gun bekle bnce
İşin garanti olsun kndını üzme,
Bıkaç güne hersey netleşecek
Bız naparsak yapalım hrsey olacagına varıyor, engel olamıyoruz işte
Ama baska bi doktora git tabiiki

Bazen cihaza bağlıyorum ben belki başka doktor daha olumlu konuşur diye düşünüyorum
Gitcem Kızlar pazartesiyi beklemeye çalışcam çünkü tahminime göre benim yumurtlama 6 Temmuz. Çünkü biz zaten dediğim gibi çok ilişkiye girmedik. Bu da o tarihlerden biri

Hayırlı olsun, biz de spermiogram testi kötü çıkıp ameliyatsız gebelik sıfır ihtimal görülenlerdeniz. Bir kaç ay boyunca keçiboynuzu kür deneyip test sonucumuzu iki katına çıkarttık. Teşekkür sonucundan bir ay sonra hamile kaldım elhamdülillah. Keçi boynuzunu herkese tavsiye ediyorum şimdi

Merhaba kizlar, bende mart annesi olacagim insallah rabbim nasip ederse..
bulantiyi cok cekiyorum malesef ve karin bel agrilarim oluyor bazen kötü kötü düsüncelere kapiliyorum bugün doktora gittim sükür kalbini duydum gördümde.. ama aksamina cok karin agrim oldu.. sizinde agriniz oluyor mu?

Aynı şeyi ben de bugün söyledim, benim de sürekli lekelenmem oldu. Ben tüp bebek annesi olacağım ve şöyle söyleyeyim transferin 5. gününden beri mide yanmam var. Özellikle bu aralar iyice arttı. Yediklerim bir süre idare ediyor sonra tekrar başlıyor. Uykum mide yanmam sebebiyle bölünüyor. Özellikle ilk uyandığımda anlatamam yanmasını. Bir de tiroid ilacı kullanıyorum uyanınca onun için hemen de bir şey yiyemiyorum yarım saat kıvranıyorum. Bulantım yok tek iyi tarafı bu ama yanma çok beter bir şey

7+2 gezerken bile kasık bel ağrıları var..bazen diyorum hamile kalıb tatil yapanlar var onların hiçmi ağrısı olmuyor çok merak ediyorum

7+2 gezerken bile kasık bel ağrıları var..bazen diyorum hamile kalıb tatil yapanlar var onların hiçmi ağrısı olmuyor çok merak ediyorum
Merhaba ben de 7+5 dün akşamdan beri geçmeyen bir bel ağrısı yaşıyorum umarım bir sorun yoktur diye düşünmeden duramıyorum
Sanırım normal ama ben yeni yaşamaya başladım diye düşünüyorum

Merhaba, acıbadem sigortam var hepsini kapsıyor doğum ve gebelik sürecinide, öncelikle gitmek istediğiniz doktora karar verin, sonra onun anlaşmalı olduğu sigortaya bakarsınız lakin hamile olduktan sonra başka sigortalar kabul etmez, hastalık gibi düşünün, öyle kabul ediyorlar, ayrıca muayene doktoru tahlil vs için sizi sürekli anlaşmalı hastanesine yönlendirecek orda. Oraya koşmak zorunda kalacaksınız, ayrıca takibinizi yapan doktorun doğumunuza girmesi çok daha iyi çünkü bugüne kadar herhangi bir risk vs oluşmuşsa en azından geçmiş öykünüzü biliyor, tek doktor her zmn daha iyidir çok doktor kafa karışıklığından başka birşey değil, anarmol durumlar haricinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…