2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kan sulandirici kullanmasina ragmen mi acaba

Çok uzuldum gercekten
İleri haftalardada bu olabılıyor maalesef
Şimdide pıhtulaşma denilen şey çıktı başımıza, boyle seyler yoktu önceden

Cnm bunun için aptt yeterli olmaz.
Aptt degerıne bakıpta doktor sana ilaç yazmaz
Aptt yı saglık ocakları bıldgım kdarıyla yapmıyor

Asıl bu gebelik pıhtılaşması genetik testte bellı oluyor
Onun sonucunda bıle bazı doktorlar görüş ayrılıgın dusuyor ilaç kullanma konusunda

Bnımde 3 kımyasalım var, tedbır amaclı coraspin kullanıyım dedim, ileri yaslarda verıyomuş bazı doktorlar,
Hayır dedi kabul etmedı
Bnde genetık test verdım 1.5 ay oldu, sonucu çıkmadı henuz

Genetik bolumune benide yonlerdirdi doktrm ama uzun surecde sonuclandigindan bi sorayim dedim kisa yoldan var mi

Beni de ekler misiniz sat 21 Haziran, ilk çocuk yaş 31, Samsun

Genetik bolumune benide yonlerdirdi doktrm ama uzun surecde sonuclandigindan bi sorayim dedim kisa yoldan var mi
Canım biz para ödedik daha erken aldık sonuçları yani orda bize teklif ettiler mesela bir kaç aya olursa üçretsiz ama ödeseniz daha erken

Günaydın hanımlar 5+6 dayım keseyi görmüştüm kahverengi sulu akıntım oluyor arada dün yine oldu endişeleniyorum çalışıyorum sanki ayakta durunca yorulunca stres yapınca oluyor gibime geldi bilemedim. Progestan kullanıyorum. Yani akıntılarım hep sulu sarı krem sütlü kahve oldu bir iki kere iki kere de sulu kahve. Böyle olan var mı. Bel ağrım fazla kasık ağrısı oluyor ara ara

Doktoruna söyle benım vardır kahverengi akıntım 1 gün hastanede yatdım serum taktılar şimdide iğneler fitiller devam

Hepimiz aynıyzı yoldaşlar .. progestan devam yarın doktor kontrolüm var bakalım nasıl gececek .. şu mide yanmaları olmasa fitilmiş ilaçmış razıyım ya bitirdi beni

Günaydın benim önce kırmızı kanamam oldu sonra birkaç gün kahverengi oldu doktorum eski kan olduğunu söyledi. Ama başka bir doktora sorduğumda normal değil düşük tehlikesi anlamına gelir dedi. Doktorunuza danışın mutlaka kontrole çağırabilir. Dinlenmeye çalışın, ben izin aldım işe gitmiyorum durdu çok şükür.

Kızlar lekelenmem ara ara az da olsa devam ediyor. Bu da beni korkutuyor haliyle. Bana progestan falan vermedi. Progesteronuma bakmıştı güzel gayet demişti. D vitamini ve inofolic kullanıyorum sadece. Yanlış mu yapıyorum?

Kızlar benim çok elim ayağım terliyor terlik giydiğim halde çok terliyor böyle bir şikayetim yoktu ayağım terleyince de koku yapıyor ne yapacağımı bilmiyorum varmı öneriniz ve yaşayan

Cnm sen p. Tesiyimi beklıyon
Normalde her doktor progestan verır

Sanırım kanama olmasın diye progestan veriyorlar akıntın varsa kontrole gidebilirsin

bugün kanamam başladı ve evde düşük yaptım hepinize gebelik yolunda başarılar ve bol şans dileyerek aranızdan ayrılıyorum, sevgiyle kalın

Çok şükür bugün özele gittik doktor kalp atışını da dinletti. Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar var mı acaba grupta
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun ramzi teorisi varmış, detaylarının ektan resmini aldım sizde burdan okuyup tahmın de bulunabilirsiniz ben pek anlamadığım için

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-27-14-53-52-931_com.android.chrome.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_2023-07-27-14-53-47-471_com.android.chrome.jpg
    82,1 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…