Hesap yapınMerhaba canımlar ben battan 5 gün önce beta da 43 battan 2 gün önce 130 gördüm sat 27haziran sizce doktora muayeneye ne zaman gitmeliyim?
Bat geçtikten sonra daha hızlı arttığını okumuştum da aramızda tecrübesi olan varsa diye soruyorum.Hesap yapın
2 günde 1
2 ye katlandıgını varsayarsak beta 2000 lere geldgınde doktora gdeblırsınız
Hayırlı olsun canım. Kese boyutun kaçtı. Biiey söyledi mi doktorunÇok şükür bugün özele gittik doktor kalp atışını da dinletti. Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar var mı acaba grupta
Bende öyleyim yarını bekliyorum hayırlı haberler alırız inşallahKeseyi görenleri kalb atışını duyanları her kesi tebrik ediyorumYarın yine randevum var çok heyacanlıyım rüyamda bile görüyorum
Ayy Amin Allah AminBende öyleyim yarını bekliyorum hayırlı haberler alırız inşallah
Bende de aynı şekilde inanın bir ara sırtım ağrıyor bir ara belim ağrıyor ama sanırım çok normal güzel düşünelim7+4 bendede kasik agrisi basladi ama sanki sirtimda agri olusmaya basladi acaba normal mi
Cnm lekelenmen kesildımıKeseyi görenleri kalb atışını duyanları her kesi tebrik ediyorumYarın yine randevum var çok heyacanlıyım rüyamda bile görüyorum
Ay Amin.İkimizde güzel haberler alak sende kalb atışını duyCnm lekelenmen kesildımı
Yarın guzel haberlerını beklıyoruz
Bnımde kontrolum p. Tesi gunu
İstanbula kndı doktoruma gıyorum
İnşllah hrsey yolundadır bnde kalp atışını duyarım
Bence öyle genelde düşük olanlara veriyorlarKızlar progestan neden veriyor doktor? Progesteron değeriyle mi alakalı?
Kafadan hesapladim umarım yanlış olmamıştır. 2 ağustosta vajinal muayene ile 4 ağustosta da karından ultrasonla görülebilir. Siz en garanti olarak 5 ağustosta gidin yavaş da atabileceğim göz önünde bulundurun inşallah keseyi o vakitte gidince görürsünüz erken gitmeyi önermem çünkü gereksiz stres yaşıyoruz o zamanMerhaba canımlar ben battan 5 gün önce beta da 43 battan 2 gün önce 130 gördüm sat 27haziran sizce doktora muayeneye ne zaman gitmeliyim?
Ya teşekkür ederim güzel cevabınız için dediğiniz gibi yapacağım çünkü beta değeri ölçütrtmek bile beni çok yordu ve strese soktuKafadan hesapladim umarım yanlış olmamıştır. 2 ağustosta vajinal muayene ile 4 ağustosta da karından ultrasonla görülebilir. Siz en garanti olarak 5 ağustosta gidin yavaş da atabileceğim göz önünde bulundurun inşallah keseyi o vakitte gidince görürsünüz erken gitmeyi önermem çünkü gereksiz stres yaşıyoruz o zaman
Agustosun ilk haftasi daha randevu almadimBende de aynı şekilde inanın bir ara sırtım ağrıyor bir ara belim ağrıyor ama sanırım çok normal güzel düşünelimkontrolünüz ne zaman beni doktorum 7 Ağustos günü yeniden çağırdı
Hayirli olsun canimveee büyük bir sürpriz oldu bana . Dün yaptığım test pozitif