2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Gunaydın kızlar 6+6 dan
Bnım mide bulantım yok çok şukur şimdilik ilk gebelığımdeki gibi..
Kasık agrımda yok fakat bel ağrısı yasıyorum ve sarı akıntım var bayadır.

Birde son bıkaç gundur su gbı akıntım çoğaldı, hafif beyazımsı ve sulu
Bunu yaşayan varmı acaba?

merhaba anneler tüm mesajları okudum. listeye eksileri ve yeni arkadşalrımızı ekledim.
kızlar şimdi ben adetim iki güb geömişti beta hcg baktırıdım 12 temmuzda 375,40 çıkmıştı bu süre içerisinde iş yerinde radyoloji doktoru cihazla 2 kere baktı ve kese oluşmamış ama rahmin hazırlanmış gebeliğe ve keseye demişti 21 temmuzda yine beta hcg baktırdım değerim 1000 olmuştu. sonrada tekrar kese için bakamadık şimdi dün adana da deprem olunca ben tektim ve biraz korktum akşam eve gidincede minik küçücük burun kanarda sümüksü bir kanama olur ya o şekilde küçük bir kanamam olmuş çok merdiven çıkmtım birde ben çok korktum dün. sizce cuma günü bir kadın doğuma gitsem bu kez kese görebilirmiyim yani bu yaşadıklarım normal mi sizce beta hcg artışı ben aca geç döllenme mi diye düşünüyorum çünkü hani şlk değerim sonraki artışı falan şimdi 6+2 oldum ama ben değerime göre aslında ilişkiye göre de 4. haftaiçinde olduğumu düşünüyorum

Şu anda bebek oluşmamışsa bile bence kese kesinlikle oluşmuştur. Bence ertelemeyin gidip baktırin içiniz rahat eder. Çünkü beta değeriniz bir önceki beta değerinize göre şu an 4000 üstünü geçmiş olmali bu da demek oluyor ki kese oluşmuştur.

kızlar günaydın, dün gece kabus gördüm. Afedersiniz çamaşırım komple kandı, bebeğimi kaybediyordum. Sanırım bilinçaltı :)

Liv Hospital da Arzu Bebek'e giden var mı? Bir arkadaşım onunla devam ediyor çok memnun ama burada varsa daha fikir sormak istedim.
Birde Medistate Kavacık Hastanesi Tuğba Gürbüz :)

Güzel haberlerle dolu, neşeli günümüz olsun

buarada ben yok muyum yoksa ben mi göremedim G gunes2018
yaş bugün itibarıyla 34
ilk bebek, sat 23.06.2023, istanbul

buarada deprem için çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, tekrarı olmasın inşallah

Son düzenleme:
Bende bel diğil kasık var sanırım öyle olmalı

merhaba, ben keseyi ilk 5+1 de görmüştüm bugün kontrolümüz vardı kalp atışını duyacaktık şuan 6+3 normal şartlarda ama kese büyümemiş 5+3 olarak görünüyor kese, doktorum kromozal bir bozukluk sebebi ile büyümediğini söyledi 5 gün bekleyeceğiz bu arada kanama olursa doktora gideceğim, yüksel ihtimalle düşük olalcak yine yine de sabırla bekleyeceğim bir umut

Merhaba hanımlar bende mart annesi olacağım nasip olursa.
7 yıl evlilik, bir boş bozulmuş gebelik kürtaj sorasi gebe kalmama, bir aşılama tutmaması, sonrası yapışıklık histereskopi amelyatı sonrası kendiliğinden gebe kaldım.
4+2 de beta 1074 dü.
5+4 deyim kese ve yolk kesesi göründü bebek görünmedi kese 1.55 cm ben de çok endişeliyim. Benimde açık kahve ve sarı lekelenmelerim oluyor progestan kullanıyorum.
Alttan baktirsaydım bebek görünür müydü, nezaman doktora gitmeliyim, doktor haftaya gel ama ben tatildeyim dedi başka doktora gitmek istiyorum. İstanbul'da doktor öneriniz var mı?

Dün için soruyorsanız 2000-2500 falan olmalı bir daha baktırmadım. Pazar 1014dü
Çok erken. Benim değerim 15.000ken sadece kese vardı içi boştu. Endişelenme görünmemesi çok çok normal. Hatta değerim fazla olmasına rağmen kesenin içi boş olunca boş gebelik mi diye şüphelendik ama çok şükür bir kaç gün sonra bebekte göründü. Ve şu an bebeğim 2 gün önden gidiyor kardeşim değeri 6.000ken karından görünmedi alttan göründü. Yani biraz daha sabret sonra göreceksin inşallah

Endişelenmeyin, 1 hafta sonra gidin hem bebeği hem de kalp atışını görürsünüz. Alttan baktırmayın bence biraz daha bekleyin sadece bebek biraz daha büyüsün görünür. Benim değerim 15.000ken sadece kese göründü içinde bebek yoktu. Bir kaç gün sonra göründü. Biraz daha beklerseniz göreceksiniz inşallah

Kizlar 5 haziran son adet tarihim 7 haftalik gebeyim kese var ama bebek gorulmuyor dedi dr alttanda bakti gorunmedi moralim cok bozuk

Bu arada beni eklerseniz sevinirim Yaş 31, sat:18.06.2023 , ilk bebek , İstanbul
Herkes sağlıkla hayırla bebeklerini kucağına alır inşallah

İnşallah kuzum inşallah

Kızlar bende yarın doktora gidicem inşallah bu sefer kalp atışlarını duyarız.o kadar çok endişeliyim ve korkuyorum ki anlatamam

hangi doktor gördü, hangisi göremedi, bence makinelerin gelişmişliği önemli, sizin görmüşse bir sıkıntı yoktur, içiniz rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…