Kurcaladıkça hep bısey çıkıyorSorma canım ya eşimde birşey yoksa bile üzüntünden olucak diyip durdu ama tutamadım bi türlü kendimi.Şimdi onca üzüntümü hissettimi bilmiyorum ama ağrım var biraz.bir daha üzmücem kendimi bu kadar.
Doktor biraz daha yumuşak söyleseydi iyiydi aslında şimdi annem doktorunu değiştir sana böyle haber vermesi ile sen etkilendin kötü haber veren hep vercek gibi gelir sana her söylediğini kötü algılarsın stres yaparsın diyor birazda kızdı beni üzdü diye.Doktorumun bilgisine çok güveniyorum alanında çok iyi ama işte fazla profesyonel olduğundan mıdır bir şeyi yumuşatmadan lap diye söylüyor.Böyle olduğunu bilerek gittim ama şimdi bir düşünüyorum ne yapsam diye.Ay ne güzel bak çok şükür doktor seni bu hale getirdi zaten ikinci test gelmeden yok alıcaz çocuğu manyak.Ben zaten inanıyordum güzel olucağına cünkü bende araştırdım ve kendi kendime dedim sadece korkutmuş boş yerine.
Daha bunun bir sürü testi var nasıl geçicek zaman hiç bilmiyorum.Kurcaladıkça hep bısey çıkıyor
Dipsiz kuyu gbi
Ben olsam kesinlikle değişirim zaten benim başımada bunun gibi doktorlar çıktı hemen iptal ediyorum..ben gebeliğimi pozitif doktorla geçirmek istiyorum zaten kendi stresimiz kendimize yeterDoktor biraz daha yumuşak söyleseydi iyiydi aslında şimdi annem doktorunu değiştir sana böyle haber vermesi ile sen etkilendin kötü haber veren hep vercek gibi gelir sana her söylediğini kötü algılarsın stres yaparsın diyor birazda kızdı beni üzdü diye.Doktorumun bilgisine çok güveniyorum alanında çok iyi ama işte fazla profesyonel olduğundan mıdır bir şeyi yumuşatmadan lap diye söylüyor.Böyle olduğunu bilerek gittim ama şimdi bir düşünüyorum ne yapsam diye.
Evet aynen :/o nasıl oluyor doğum mu var yani sadece gebelik takibine her seferinde para veriliyor muayene olarak o şekilde mi?
Doktor bana dün yasak dedi ama ben tüp bebek annesi olduğum için olabilirKızlar bir şey soracağım hamileyken cinsel ilişki hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce zararlı mı
Merhabalar karından duyduk, ben hiç vajinal ultrasyona girmedimMerhaba karından mi duydunuz vajinadan mi aceba
Ay evet aynıymış duydunuz mu kalp atışınıBenim de 1 hazirrandi doktor 14 marta dedi doğuma. Ayni zamanlarda gidiyoruz. Sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah
Cnm açık konuşmk gerekırse doktor serbest dese bıle hamiş iken cinsel ilişkiye çekıniyoruz bizKızlar bir şey soracağım hamileyken cinsel ilişki hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce zararlı mı
Benim dün 6+2 idi duymadı o yüzden sormak istedim biraz endişeliyimMerhabalar karından duyduk, ben hiç vajinal ultrasyona girmedim
Bana yasak dedi lekelenmem olmadan öncede öyle demişti şimdide tabi öyle diyor zaten düşünmüyoruz bileKızlar bir şey soracağım hamileyken cinsel ilişki hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce zararlı mı
Benprogestana rağmen hala var
ben sizin yerinizde olsam başka bir hastanede baktırırım bir de makinesi daha iyiKızlar merhaba aklım çok karıştı herkes farklı şeyler yaşıyor biliyorum ama merak ediyorum sormak istedim size de.
Adetim 8 gün gecikti test yaptım pozitif 2i3 temmuzda beta 141 idi 5 temmuzda 308 çıktı doktor artış iyi 10 gün sonra gelebilirsin dedi gittim kese gördü ama vajinalultarason ile ama bebek gözükmüyor dedi Haftaya yine gel dedi bugün gittim tekrar baktı kese biraz büyümüş hala bebek yok dedi yolk kesesi vs var dedi ve umutlandırmakta istemem dedi, normal şartlarda 8 haftalık olmam gerekirken bu hafta 6 olduğunu söyledi geriden geliyor net tarih veremedi. Beta da bakmak istemedi çünkü kese görüyorum şuan önemi yok dedi böyle. Sizce 15 gün sonra mı gitmeliyim ultrason resmini de ekliyorum. Sizce normal midir baya telaş yaptım çok karışık kafam.
medicanalarda çok iyi ama dr bilmiyorum annemi check upa soktuk aşırı memnun kaldıkMedicana için bir sigorta var her şey içinde hatta Küvez dahil, o da 17.000 tl
o hastaneyi hiç sevmiyorumMedical park doğum paketine 35.000 fiyat verdi normal mi bu fiyatlar
Bugün 5+6Bak gördün mü çok şukur
Sen kaç haftalıksın cnm? Bugun
Canım geç döllenme yaşadığını düşünüyorum bende senin gibi oldum kese göründü bebek yoktu sonra yolk göründü karından gölge gibi 1 hafta sonra gittik bebiş de göründü korkma biraz daha büyüsün bebeğin ferah tut içini bende sen gibiydim boşuna takmışım kafamaKızlar merhaba aklım çok karıştı herkes farklı şeyler yaşıyor biliyorum ama merak ediyorum sormak istedim size de.
Adetim 8 gün gecikti test yaptım pozitif 2i3 temmuzda beta 141 idi 5 temmuzda 308 çıktı doktor artış iyi 10 gün sonra gelebilirsin dedi gittim kese gördü ama vajinalultarason ile ama bebek gözükmüyor dedi Haftaya yine gel dedi bugün gittim tekrar baktı kese biraz büyümüş hala bebek yok dedi yolk kesesi vs var dedi ve umutlandırmakta istemem dedi, normal şartlarda 8 haftalık olmam gerekirken bu hafta 6 olduğunu söyledi geriden geliyor net tarih veremedi. Beta da bakmak istemedi çünkü kese görüyorum şuan önemi yok dedi böyle. Sizce 15 gün sonra mı gitmeliyim ultrason resmini de ekliyorum. Sizce normal midir baya telaş yaptım çok karışık kafam.