2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
ben de liv'e sordum uzman doktor 31.000 doçent 36.000 dedi doğum paketi erken diye karar vermedim, sizce kaçıncı haftada karar vermek lazım
Canım bu doğum paketi dediğin şeyde muayeneler falanda mı var? Yoksa sadece doğum mu?Paketin içeriği ne oluyormuş?

Canım bu doğum paketi dediğin şeyde muayeneler falanda mı var? Yoksa sadece doğum mu?Paketin içeriği ne oluyormuş?
10 muayene, detaylı ultrason nstler dahil normal veya sezeryan doğum 1 gece yatışla birlikte dedi epiduralde var sanırım, bi de bebeğin ilk kontrolleri vs aklımda kalan bunlar arayınca bilgi veriyorlar zaten eksik yazmış olabilirim, başka hastanelerden fiyat alanlar da yazarsa çok güzel olur

Fiyat aslında iyimiş zaten bir muayene 1000 tl.Hangi şehirde oturuyosunuz acaba?

Harika haber

Çok şukur cnm sevındım
Ama çok yıprattın üzdün kndını
Bn şahsen hiçbır testi yaptrmak istemıyorum ikili test dahil
Hamileliğimi zehir etmk istemıyorum kendıme
Hersey Allah'tan

Memorialda iki çeşit gebelik paketi vardı biri 10.000 diğeri 15.000 ama bu forumda birinin yazısını gördüm özel hastane gibi davranmıyorlar çok zor ulaşıyoruz vs demişti o yüzden vazgeçtim Acıbadem'e gideceğim sanırım ama doğum paket fiyatları da artacakmış ocakta

Cnm bu değerlerde sen neden beta baktrıtorsunki
Doktormu istedi betayı?
Keseyi çoktan görmüş olman grek

Beta baktrınca daha çok insan strese grıyor bunu anladım
Bn bu sefer hiç beta baktrmadım, direkt keseyi gormye gttım
Bnce içini ferah tut cnm

Ya ben belki doktor ister diye vermeye gitmiştim ama birdaha gitmeyeceğim, doktor kalp atışını ve bebeği gördü çok şükür. Sorun yok dedi

Benim de 1 hazirrandi doktor 14 marta dedi doğuma. Ayni zamanlarda gidiyoruz. Sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah

Ay ne güzel bak çok şükür doktor seni bu hale getirdi zaten ikinci test gelmeden yok alıcaz çocuğu manyak.Ben zaten inanıyordum güzel olucağına cünkü bende araştırdım ve kendi kendime dedim sadece korkutmuş boş yerine.

Çok şukur cnm sevındım
Ama çok yıprattın üzdün kndını
Bn şahsen hiçbır testi yaptrmak istemıyorum ikili test dahil
Hamileliğimi zehir etmk istemıyorum kendıme
Hersey Allah'tan
Sorma canım ya eşimde birşey yoksa bile üzüntünden olucak diyip durdu ama tutamadım bi türlü kendimi.Şimdi onca üzüntümü hissettimi bilmiyorum ama ağrım var biraz.bir daha üzmücem kendimi bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…