TwettyyimKızlar merhabahamileliği yeni öğrenenlerdenim Allah nasip ederse mart mı Nisan mı annesi olcam bilmiyorum. Değerlerim bu şekilde oldu bana iki gün için fazla geldi ama doktorum gayet güzel dedi. Yine de pazar da kan vereceğim içim hiç rahat değil çok korkulu bir süreç yaşıyorum
Eki Görüntüle 3275659
Xoş geldin canımKızlar merhabahamileliği yeni öğrenenlerdenim Allah nasip ederse mart mı Nisan mı annesi olcam bilmiyorum. Değerlerim bu şekilde oldu bana iki gün için fazla geldi ama doktorum gayet güzel dedi. Yine de pazar da kan vereceğim içim hiç rahat değil çok korkulu bir süreç yaşıyorum
Eki Görüntüle 3275659
Yok değildi canım polikistik overliyim 35 günde de olabiliyordu 30 günde de nisan ayında çatlatma iğnesi olmuştum tutmadı adet oldum öteki ay olmamış oldum, evet bence de bir başka doktora gideyim ama acele etmek istemiyorum 1 hafta sonra gideyim ki varsa da sonuç alalım. Bir öncekinde kesemez bozulmuş düşük olmuştu. O yüzden insan korkuyor kese görüldü ve beklenti var tabiCnm adetlerın düzenlimiydi peki, düzenliyse geç döllenme değildir
Sen yınede baska bı doktoea daha görün bncede, farklı bı yorum almış olursun
Onlar negatif canımİgm olan degerler kac? Referans degerin altindaysa sorun yok korkmayin
Doktor da öyle dedi kuzum. Salı da keseyi görürüz dediTwettyyimcnm değerın bnce fazla yukselmemiş, gayet normal
Pazarda kan verirsen, betan guzel gelırse kese haftasını bekle
hoş buldum kuzumXoş geldin canımHepimiz öyleyiz sende görürsün keseyi değerlerin güzel fazla diğil bende fazla çıktı her kes dedi ikiz geliyor ama tek kese artış her keste aynı olmuyor
Bende öyleyim bu sıcakta her kes gezmekte ben ama uzanıyorum bebiş için katlanıyorumDoktor da öyle dedi kuzum. Salı da keseyi görürüz dediinşallah
hoş buldum kuzumkorkuyorum işte herşeyden Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın
Cnm zaten bu sıcaklarda dısarı çıkılmıyorBende öyleyim bu sıcakta her kes gezmekte ben ama uzanıyorum bebiş için katlanıyorumAmin Allah
Doktor içinize sinmediyse değiştirmek gerek. Ama değerleriniz güzelBenim son adet tarihim 24 mayıs doktor 8 haftalık olması gerekiyordu ama geç döllenme olabilir dedi ama insan telaş yağıyor tabi başka doktora gideceğim sanırım ya
Evet öyle ama ben hiç çıkmıyorum ya resmen sıkıldım buna şükür canımCnm zaten bu sıcaklarda dısarı çıkılmıyor
Bnde evin içinde hep uzanıyorum
Canım ben sonuncu defa betamı vererken 4565 çıktı ondan bir kaç gün sonra doktora gitdim kendi hesabıma göre 6 haftalıktım ama ultrasonda 5 haftalık dedi karından göremedi bile vajinal olarak gördü keseyi değerlerim yüksekti ama..bence çok normal canımMerhabalar, bir sorum olacak. Son adetim 8 hazirandı, geçen hafta beta 3550 çıktı, kendi hesabıma göre 6 haftalık olması gerekiyor Şuan ama bugün ilk kez doktora gittim hayır daha çok küçük sadece kese var maksimum 5 hafta dedi daha bebek bile oluşmamış dedi, çok korelim bozuldu bir de özele gittim fakat böyle olumsuz konuşmaları çok üzdü. O yüksek beta değerinden 1 hafta sonra doktorun böyle demesi normal mi?
İçimi ferahlattın canım çok sağolCanım ben sonuncu defa betamı vererken 4565 çıktı ondan bir kaç gün sonra doktora gitdim kendi hesabıma göre 6 haftalıktım ama ultrasonda 5 haftalık dedi karından göremedi bile vajinal olarak gördü keseyi değerlerim yüksekti ama..bence çok normal canım
canım çok teşekkür ederim bugün keseyi bebeği gördük haftaya kalp atışı için çağırdı ancak kalp durması nedeniyle düşüğüm olduğu için önlem amaçlı oksapar başlattıCanım doktor usg ile bakımca anlaşılıyor beta hcg değeri ile anlaşılmaz kanaman yerleşme kanaması olabilir korkma doktor muayenesi olmadan anlaşılmaz umarım sağlıklı bir gebeliktir
Cnm bnımde sat 8 haziranMerhabalar, bir sorum olacak. Son adetim 8 hazirandı, geçen hafta beta 3550 çıktı, kendi hesabıma göre 6 haftalık olması gerekiyor Şuan ama bugün ilk kez doktora gittim hayır daha çok küçük sadece kese var maksimum 5 hafta dedi daha bebek bile oluşmamış dedi, çok korelim bozuldu bir de özele gittim fakat böyle olumsuz konuşmaları çok üzdü. O yüksek beta değerinden 1 hafta sonra doktorun böyle demesi normal mi?
Bnımde hiçbişyım yok cnm6+4Bu arada kızlar hiç midem bulanmam yok sizde durumlar nasıl?
Ayy ne güzel ya..İlk günler vardı geceleri kalkıyordum meyve yemeyince gecmiyordu şimdi ama bir şeyim yok aksine çok rahat yemek yiyorum..ilk gebelik olduğu için korkuyorumBnımde hiçbişyım yok cnm
Olmıcak sanırım
İlk gebeliğimdede yoktu, ne öğürme, ne koku nede kusma
Anladım canım, muhtemelen geç döllenme benimde. İçim daha rahatladı şimdi teşekkür ediyorumCnm bnımde sat 8 haziran
Ama 2 gün geç döllenme oldu
Bnde keseyi çok küçük 5 mm p. Tesi gunu gordum
2 hafta sonra kalp atışına cagrdı
5 haftalık dedi
Sata gore suan 6+1 iz
Bnce normal endişelenme
Bnımde o şekılde dedi çunku