2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
ben sizin yerinizde olsam başka bir hastanede baktırırım bir de makinesi daha iyi
bir yerde deneyin bu nasıl bilmiyorum ama
Burası da özel hastane aslında ama şaşırtıcı geldi görüntüsü, geçen sene düşüğüm var o yüzden insan korkuyor gerçekten

Canım geç döllenme yaşadığını düşünüyorum bende senin gibi oldum kese göründü bebek yoktu sonra yolk göründü karından gölge gibi 1 hafta sonra gittik bebiş de göründü korkma biraz daha büyüsün bebeğin ferah tut içini bende sen gibiydim boşuna takmışım kafama 🦋🦋
Çok teşekkür ederim canım, kaçınca haftada göründü peki doktor 5 hafta dedi geçen hafta bu hafta 6ysa haftaya 7 olacak zannedersem ben 8i bekleyim diyorum Allah korusun birşey olsa belirti olurdu herhalde diye düşünüyorum

Merhaba kızlar burdan geçen gün size CMV virüsünün pozitif çıktığını söylemiştim dün çok şükür avidite testim yüksek çıkmış doktor korkulucak bir durum kalmadı dedi.Sonuç normalde 2 haftada çıkıyor denilmişti 2 günde çıktı 2 günde bile maaf olmuştuk şansımıza herhalde erkenden çıktı her 10 dakikada bir girip sonuçlara bakıyordum kafayı yicektim.Çok şükür Allahıma güzel haber geldi.Burada derdime destek olan akıl veren dua eden arkadaşlar çok sağolun Allah bi daha böyle üzücü bir durumla karşılaştırmasın hepimiz pozitif hamilelik geçirip bebeklerimizin mutluluklarını paylaşırız hep inşallah.
Ben sitede ben çok araştırdım CMV virüsünü pozitif çıkanların çoğunun avidite testi yüksek çıkmış ileride de benim gibi sorun yaşayan olursa yüksek ihtimal sizinde aviditeniz yüksek çıkıcaktır korkmayın benim gibi harap olmayın.
Çoook sevindim gözünüz aydın 🥰

Kızlar merhaba 2.5 gün önce yaptığım beta 330 dan 2185 e yükselmiş ara ara pembe lekelenmelerim var delirmek üzereyim dış gebelik olabilir mi çok artmış:KK43:( lütfen yardım edin en büyük korkum
Canım doktor usg ile bakımca anlaşılıyor beta hcg değeri ile anlaşılmaz kanaman yerleşme kanaması olabilir korkma doktor muayenesi olmadan anlaşılmaz umarım sağlıklı bir gebeliktir

Bugün muayene oldum sonunda gebelik kesesi göründü. Kalp atışları için geç çağırdı 7 agustos gibi gelebilirsin dedi bakalım neler olacak 😊 sata göre 5+2 .. ama bu keseye göre 4+5 dedi . Ben takılıyorum bunlara ya kalp atışını da duyalım sağlıkla gerisi gelir inşallah

Eklentiler

• IMG_20230721_180620.jpg
    IMG_20230721_180620.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 62
SAT 13.06.2023 buna göre (5+1)
5. Gün donmuş embriyo transfer tarihim 6.7.2023 buna göre (4+4)
Hamilelik sürelerim.

Beta hgc
14 Temmuz: 46 (transferden sonra 8. Gün)
17 Temmuz 235 (11. Gün)
19 Temmuz 606 (13. Gün)

Keseyi görmek için hangi tarihi baz alarak randevu almalıyım? Yardım edebilir misiniz lütfen 🙏🏻💜
Beta hcg değeri 1500 üzeri olunca usg de gözüküyor hcg değeri 2 günde 2 kat artıyor pazartesi gözükür canım hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim canım, kaçınca haftada göründü peki doktor 5 hafta dedi geçen hafta bu hafta 6ysa haftaya 7 olacak zannedersem ben 8i bekleyim diyorum Allah korusun birşey olsa belirti olurdu herhalde diye düşünüyorum
6+4 de duydum ama regl tarihime 7+5 olmam lazım son adet tarihimi değiştirdi geç döllenme olduğu için adet tarihini değiştirince herşey yerine oturdu.

Kızlar merhaba aklım çok karıştı herkes farklı şeyler yaşıyor biliyorum ama merak ediyorum sormak istedim size de.
Adetim 8 gün gecikti test yaptım pozitif 2i3 temmuzda beta 141 idi 5 temmuzda 308 çıktı doktor artış iyi 10 gün sonra gelebilirsin dedi gittim kese gördü ama vajinalultarason ile ama bebek gözükmüyor dedi Haftaya yine gel dedi bugün gittim tekrar baktı kese biraz büyümüş hala bebek yok dedi yolk kesesi vs var dedi ve umutlandırmakta istemem dedi, normal şartlarda 8 haftalık olmam gerekirken bu hafta 6 olduğunu söyledi geriden geliyor net tarih veremedi. Beta da bakmak istemedi çünkü kese görüyorum şuan önemi yok dedi böyle. Sizce 15 gün sonra mı gitmeliyim ultrason resmini de ekliyorum. Sizce normal midir baya telaş yaptım çok karışık kafam.
Cnm son adet tarıhın ney?
Geç döllenmeye benziyor geriden dediğine göre
Çok erkn gdınce insan telaşa düşüyor
Yolk kese oluştuysa bebişte oluşur merak etme, için rahat olsun
15 gün dayanamassan 1 hafta, 10 gün bekle öyle git

Kızlar şu anti cmv igg olayı nedir pozitif dio kafam karıştı.

Eklentiler

• Screenshot_2023_0721_184121.png
    Screenshot_2023_0721_184121.png
    164,7 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar merhaba 🌺 hamileliği yeni öğrenenlerdenim 🥰 Allah nasip ederse mart mı Nisan mı annesi olcam bilmiyorum. Değerlerim bu şekilde oldu bana iki gün için fazla geldi ama doktorum gayet güzel dedi. Yine de pazar da kan vereceğim içim hiç rahat değil çok korkulu bir süreç yaşıyorum 🙈
F8E84FFE-8B20-4169-9175-C8149A34CCC1.png

Cnm son adet tarıhın ney?
Geç döllenmeye benziyor geriden dediğine göre
Çok erkn gdınce insan telaşa düşüyor
Yolk kese oluştuysa bebişte oluşur merak etme, için rahat olsun
15 gün dayanamassan 1 hafta, 10 gün bekle öyle git
Benim son adet tarihim 24 mayıs doktor 8 haftalık olması gerekiyordu ama geç döllenme olabilir dedi ama insan telaş yağıyor tabi başka doktora gideceğim sanırım ya 😔

Benim son adet tarihim 24 mayıs doktor 8 haftalık olması gerekiyordu ama geç döllenme olabilir dedi ama insan telaş yağıyor tabi başka doktora gideceğim sanırım ya 😔
Cnm adetlerın düzenlimiydi peki, düzenliyse geç döllenme değildir

Sen yınede baska bı doktoea daha görün bncede, farklı bı yorum almış olursun

X