2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Canım bu doğum paketi dediğin şeyde muayeneler falanda mı var? Yoksa sadece doğum mu?Paketin içeriği ne oluyormuş?
10 muayene, detaylı ultrason nstler dahil normal veya sezeryan doğum 1 gece yatışla birlikte dedi epiduralde var sanırım, bi de bebeğin ilk kontrolleri vs aklımda kalan bunlar arayınca bilgi veriyorlar zaten eksik yazmış olabilirim, başka hastanelerden fiyat alanlar da yazarsa çok güzel olur

10 muayene, detaylı ultrason nstler dahil normal veya sezeryan doğum 1 gece yatışla birlikte dedi epiduralde var sanırım, bi de bebeğin ilk kontrolleri vs aklımda kalan bunlar arayınca bilgi veriyorlar zaten eksik yazmış olabilirim, başka hastanelerden fiyat alanlar da yazarsa çok güzel olur
Fiyat aslında iyimiş zaten bir muayene 1000 tl.Hangi şehirde oturuyosunuz acaba?

Merhaba kızlar burdan geçen gün size CMV virüsünün pozitif çıktığını söylemiştim dün çok şükür avidite testim yüksek çıkmış doktor korkulucak bir durum kalmadı dedi.Sonuç normalde 2 haftada çıkıyor denilmişti 2 günde çıktı 2 günde bile maaf olmuştuk şansımıza herhalde erkenden çıktı her 10 dakikada bir girip sonuçlara bakıyordum kafayı yicektim.Çok şükür Allahıma güzel haber geldi.Burada derdime destek olan akıl veren dua eden arkadaşlar çok sağolun Allah bi daha böyle üzücü bir durumla karşılaştırmasın hepimiz pozitif hamilelik geçirip bebeklerimizin mutluluklarını paylaşırız hep inşallah.
Ben sitede ben çok araştırdım CMV virüsünü pozitif çıkanların çoğunun avidite testi yüksek çıkmış ileride de benim gibi sorun yaşayan olursa yüksek ihtimal sizinde aviditeniz yüksek çıkıcaktır korkmayın benim gibi harap olmayın.
Harika haber 🥰👍🏻🙏🏻

Merhaba kızlar burdan geçen gün size CMV virüsünün pozitif çıktığını söylemiştim dün çok şükür avidite testim yüksek çıkmış doktor korkulucak bir durum kalmadı dedi.Sonuç normalde 2 haftada çıkıyor denilmişti 2 günde çıktı 2 günde bile maaf olmuştuk şansımıza herhalde erkenden çıktı her 10 dakikada bir girip sonuçlara bakıyordum kafayı yicektim.Çok şükür Allahıma güzel haber geldi.Burada derdime destek olan akıl veren dua eden arkadaşlar çok sağolun Allah bi daha böyle üzücü bir durumla karşılaştırmasın hepimiz pozitif hamilelik geçirip bebeklerimizin mutluluklarını paylaşırız hep inşallah.
Ben sitede ben çok araştırdım CMV virüsünü pozitif çıkanların çoğunun avidite testi yüksek çıkmış ileride de benim gibi sorun yaşayan olursa yüksek ihtimal sizinde aviditeniz yüksek çıkıcaktır korkmayın benim gibi harap olmayın.
Çok şukur cnm sevındım 🙏
Ama çok yıprattın üzdün kndını
Bn şahsen hiçbır testi yaptrmak istemıyorum ikili test dahil
Hamileliğimi zehir etmk istemıyorum kendıme
Hersey Allah'tan 🙏🙏🙏🌼

Memorialda iki çeşit gebelik paketi vardı biri 10.000 diğeri 15.000 ama bu forumda birinin yazısını gördüm özel hastane gibi davranmıyorlar çok zor ulaşıyoruz vs demişti o yüzden vazgeçtim Acıbadem'e gideceğim sanırım ama doğum paket fiyatları da artacakmış ocakta

Kızlar acil !
Benim değerlerim iki güne iki katı artıyordu. Fakat en son 12 temmuzda 7165 çıkan değerim
20 temmuzda 10000 çıkmış.
Artış normal mi yoksa düşük riski mi var lütfen cevaplayın, çok korkuyorum
Cnm bu değerlerde sen neden beta baktrıtorsunki
Doktormu istedi betayı?
Keseyi çoktan görmüş olman grek

Beta baktrınca daha çok insan strese grıyor bunu anladım
Bn bu sefer hiç beta baktrmadım, direkt keseyi gormye gttım
Bnce içini ferah tut cnm 🙏

Cnm bu değerlerde sen neden beta baktrıtorsunki
Doktormu istedi betayı?
Keseyi çoktan görmüş olman grek

Beta baktrınca daha çok insan strese grıyor bunu anladım
Bn bu sefer hiç beta baktrmadım, direkt keseyi gormye gttım
Bnce içini ferah tut cnm 🙏
Ya ben belki doktor ister diye vermeye gitmiştim ama birdaha gitmeyeceğim, doktor kalp atışını ve bebeği gördü çok şükür. Sorun yok dedi

@YILDIS Merhabalar şimdi doktordan geldik çok şükür kalp atışını duyduk 🥰 bilgileri güncelleyebilir miyiz? Şehir Adana, yaş 26, 5+1 de keseyi 6+1 de kalp atışını duyduk. İlk çocuk, normalde son adetim 30 mayıs ama doktor 8 hazirana çekti. Doğum 14 Mart görünüyor.
Benim de 1 hazirrandi doktor 14 marta dedi doğuma. Ayni zamanlarda gidiyoruz. Sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah 🥰

Ay ne güzel bak çok şükür doktor seni bu hale getirdi zaten ikinci test gelmeden yok alıcaz çocuğu manyak.Ben zaten inanıyordum güzel olucağına cünkü bende araştırdım ve kendi kendime dedim sadece korkutmuş boş yerine.

Çok şukur cnm sevındım 🙏
Ama çok yıprattın üzdün kndını
Bn şahsen hiçbır testi yaptrmak istemıyorum ikili test dahil
Hamileliğimi zehir etmk istemıyorum kendıme
Hersey Allah'tan 🙏🙏🙏🌼
Sorma canım ya eşimde birşey yoksa bile üzüntünden olucak diyip durdu ama tutamadım bi türlü kendimi.Şimdi onca üzüntümü hissettimi bilmiyorum ama ağrım var biraz.bir daha üzmücem kendimi bu kadar.

X