2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Şimdi iyiyim çok şükür ama hep yatıyorum doktor öyle söyledi kesinlikle kalkmıcan dedi
İlk gebeliğimde senin gibi 1 ay hiç kalkmadan yattım bol bol kitap okudum zordu ama çok şükür rabbim oğlumu nasip etti sabret bak gececek elbet sen dua et rabbim en hayırlısıyla bebeğini sana vericek inşallah

Medical park doğum paketine 35.000 fiyat verdi normal mi bu fiyatlar
normaldir diye düşünüyorum aslında canım 9 ay boyunca kontrole gidiyor her kontrol 600 tl bunun testleri dahil se bence normal ve iyi ayrıca sürekli muayene ücreti ameliyat ücreti artış gösteriyor paket ödemesi olunca etkilenmiyor zaten sadece bir doğum 13000 tl sanırım

Merhaba karından mi duydunuz vajinadan mi aceba

Kızlar acil !
Benim değerlerim iki güne iki katı artıyordu. Fakat en son 12 temmuzda 7165 çıkan değerim
20 temmuzda 10000 çıkmış.
Artış normal mi yoksa düşük riski mi var lütfen cevaplayın, çok korkuyorum

bence normal yani artık gebelik oldugu belli ya aslında yani sonraları falan hep değer yüksek ççıkıyor yani 9 ay boyunca iki katı artıyor olsa

bence normal yani artık gebelik oldugu belli ya aslında yani sonraları falan hep değer yüksek ççıkıyor yani 9 ay boyunca iki katı artıyor olsa
Çok teşekkür ederim yıldız, 15.30 randevum var, yolk saçı görmek için çağırdı doktor. Umarım bebeğim benimledir. Herhangi bi kanamam da olmadı ama değerimin az artması beni çok strese soktu şuan

muhtemelen bundan sonra beta hcgye bakmaya gerek yok diyecek doktor, bence korkmanıza gerek yok artık

Merhaba kızlar burdan geçen gün size CMV virüsünün pozitif çıktığını söylemiştim dün çok şükür avidite testim yüksek çıkmış doktor korkulucak bir durum kalmadı dedi.Sonuç normalde 2 haftada çıkıyor denilmişti 2 günde çıktı 2 günde bile maaf olmuştuk şansımıza herhalde erkenden çıktı her 10 dakikada bir girip sonuçlara bakıyordum kafayı yicektim.Çok şükür Allahıma güzel haber geldi.Burada derdime destek olan akıl veren dua eden arkadaşlar çok sağolun Allah bi daha böyle üzücü bir durumla karşılaştırmasın hepimiz pozitif hamilelik geçirip bebeklerimizin mutluluklarını paylaşırız hep inşallah.
Ben sitede ben çok araştırdım CMV virüsünü pozitif çıkanların çoğunun avidite testi yüksek çıkmış ileride de benim gibi sorun yaşayan olursa yüksek ihtimal sizinde aviditeniz yüksek çıkıcaktır korkmayın benim gibi harap olmayın.

Off bunlar nasıl fiyatlar ( 5. Haftadan kontroller başlıyor bir doktor muayenesi 1000 tl olmuş ben şimdiden yaptırmayı düşünüyorum eğer gebelik devam etmezse(Allah korusun) kullandığın şeyler dışındaki parayı iade ediyorlarmış

çookkk sevındım canım,
sağlıkla gelsın mınnoşlarımız

ben de liv'e sordum uzman doktor 31.000 doçent 36.000 dedi doğum paketi erken diye karar vermedim, sizce kaçıncı haftada karar vermek lazım
Ben antepte liv hastanesine gidiyorum, doçent doktorum benim özel sigortam var o yuzden ödeme yapmıyorum ama normal doktorumun ücreti 800₺ imiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…